• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayynenn her seferinde uyariyorum sakin burda uyuma diyee sonraa bana neler neler diyoo ama sabahlari hic oyle degildir cok guzel uyanir ama bu gece sizdi mi kabus gibi oluyo :1:

aynennn :53: benimkide ölee sabahta öpücük yağmuru meleğim prensesim yalar köpek gibi :9:
bu sabahta oyy benim aşkım haştamı olmuşşşş diyo biliyo ya moral yerlerde :1:

sosyalim benim ağrılar eskiye döndü bekarlık ağrılarım gibi şiddetlendi valla sözde yasmin değiştiriyodu kullandığım sürece çok etkiliymiş ama harbi etkiliydi nasıl başladı nasıl bitti anlamazdım 4 sene boyunca çok rahattım şimdi burda herkes erkek yaa çok utanıyorum anlıyolar

bende ilk seneler tek bayan çalıştım zor oluyor bi de müdür erkek olunca utana sıkıla izin alıyorsun ama yapacak bir şey yok işte kalırsam çok kötü oluyorum :25:

Hee iki gun de ara vermistikk ohoo insallah kosa kosa gitmislerdirr kapida bekliyolardirr yum gelsin diyee :9:

ellerinde çiçekler şarkısı geldi kız aklıma öyle bekliyorlardır kapıda hücum yapmak için :10::10::10:

slm kızlar yeni gelmiştim ama kociş bekliyor dışarı çıkacaz. beni zorla spora yazdırdı iyi yaptık kötü mü bilmiyorum eve gelene kadar pestilim çıkıyor :37::37:
neyse hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum eve dönünce ilk yapacağım iş buraya bakmak olacak görüşürüz:54::54::3::3:

ben önceleri hep majezik içiyordum canım ama hem benim adetimi azalttı hemde kanamamı son 3-4 aydır adaçayı içiyorum ya hem kanamam düzenli geliyor hemde aman aman b ağrı çekmiyorum :21:
değişmedik gitti be sedoşum, sen nasılsın miniğin ben burdayım diyor mu artık :49:

kız gelirse ne ağrıya bakar ne birşeye
öğle arası teyzemlerin oraya gittim 5 dk eskiden orada oturuyorduk her gören tembel çıktın sen annene çekmişsin dedi durdular:25: anneminde 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmuşum benden 5 sene sonrada kız kardeşim olmuş :25::25::25:

haftasonu fırına verdikte yakında fırını çok çalıştırmaktan motoru bozacağız ayşemm :9: sen nasılsın canım su içme işleri nasıl gidiyor idrarının renginden hafifte olsa anlarsın :26:

:9::9::9:

adam uyuyorsa bıraksaydın hem sabah spermler daha hızlı oluyormuş böylesi senin için daha iyi olmuştur :32::32:

Canm ya sen bakma milletin dediğine.. Annene olacak diye sana da olacak diye bi hüküm yok.. ki senin oldu da yani.. biraz sabır.. milletin ağzı torba değil biliyorsun.

Reglin verdigi huzursuzluk çok fena oluyor bende dun vardi fundosumm hala agrilar çok huysuzdumm
Tekmi olacaksın film çekilirken yoksa esinlemi gidiyorsun yoksa isten ciktigm zamana denk gelirse gelirim seninle :29:
Son dakka golü gibi futbolcu olur oğlusun :1:

sedomm annem gelicek pazar düğün var ordan çıkınca bizle gelicek bizde kalacak ptesi sabahı onla giderim onuda yormak istemiyorum aslında ama eşimin teyzeleri yakın gelirlerde ama duymalarını istemiyorum çok sağolll sedommm ne düşüncelisinnn :16:
ayşemmmm geçer merak etme buda geçer her ay neler geçmediki :1:

ayyy sorma o rampada ödüm kopuyorrrr :47: bende saat 6 suları geçiyorum ya kafa böle sağ sol seni görcem diye oralarda :9:

Kız ben 5,30 gibi ordan geçiyorum canım benim.. benim mesai 16:30 da bitiyor gitmem ancak 17:30 u buluyor :)) bi gün bakarsın görüşürüz ;)

slm kızlar yeni gelmiştim ama kociş bekliyor dışarı çıkacaz. beni zorla spora yazdırdı iyi yaptık kötü mü bilmiyorum eve gelene kadar pestilim çıkıyor :37::37:
neyse hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum eve dönünce ilk yapacağım iş buraya bakmak olacak görüşürüz:54::54::3::3:

ne sporu kız hamileler için plates mi yoksa :53: ama iyi olur senin için canım :16: iyi yapmış eşin
Canm ya sen bakma milletin dediğine.. Annene olacak diye sana da olacak diye bi hüküm yok.. ki senin oldu da yani.. biraz sabır.. milletin ağzı torba değil biliyorsun.

Kız ben 5,30 gibi ordan geçiyorum canım benim.. benim mesai 16:30 da bitiyor gitmem ancak 17:30 u buluyor :)) bi gün bakarsın görüşürüz ;)

takmıyorum sedoşum aman olacağı varsa olur be yapalım zorla Allahın elinden alamam ya :32::32::32::32:

kız sizin kocalar sinirli mi oluyor kalkınca tam olarak anlayamadım :))

Bizde de ben sabahları inanılmaz sinirli kalkıyorum ama kötü oluyor.. kendime de sinir oluyorum ama elimde değil.. kavgaya bile gidiyor yani düşünün :))
bugün eşim diyor ki bigünde sinirli kalkma söz seni boğazda yemeğe götürcem diyo :52::52:

Fatmam iyi olmuş bence sporun iyisi kötü olmaz :))

aynennn :53: benimkide ölee sabahta öpücük yağmuru meleğim prensesim yalar köpek gibi :9:

Kiz sen de toparla kendini bakk film cekilcekk rahatla artikk bak filmden sonraa en başa dönmüş gibi oluyosun yeni başliyomus gibi :16:

ne sporu kız hamileler için plates mi yoksa :53: ama iyi olur senin için canım :16: iyi yapmış eşin
takmıyorum sedoşum aman olacağı varsa olur be yapalım zorla Allahın elinden alamam ya :32::32::32::32:

kız ne sedoşu :))

sedoom artık burdamısın ne zaman ayrılıyosun işten ohh telefonda almışsın heralde, artık çıkmazsın :9:
çok şükür iyiyim sen nasılsın yaa niye hala cinsiyetleri öğrenesdiniz siz aramızdada 10 gün falan var. Hareketleri hissetmeye başladınmı :21:
Bu ay sonu çıkıyorum lizimim ,telf yazmak çok zorr ya ,
Bende iyiyim canm evet çok garip 13 haftalikken tahmin eden Dr kar var bence benimki gördü söylemedi.. Randevu 26 şubat heyecanla bekliyorum :9: hareketleri anlamiyorum ki o mu gaz mı :9: sen hissediyor musun canm
ben önceleri hep majezik içiyordum canım ama hem benim adetimi azalttı hemde kanamamı son 3-4 aydır adaçayı içiyorum ya hem kanamam düzenli geliyor hemde aman aman b ağrı çekmiyorum :21:

değişmedik gitti be sedoşum, sen nasılsın miniğin ben burdayım diyor mu artık :49:

kız gelirse ne ağrıya bakar ne birşeye
öğle arası teyzemlerin oraya gittim 5 dk eskiden orada oturuyorduk her gören tembel çıktın sen annene çekmişsin dedi durdular:25: anneminde 5 sene çocuğu olmamış sonra ben olmuşum benden 5 sene sonrada kız kardeşim olmuş :25::25::25:

haftasonu fırına verdikte yakında fırını çok çalıştırmaktan motoru bozacağız ayşemm :9: sen nasılsın canım su içme işleri nasıl gidiyor idrarının renginden hafifte olsa anlarsın :26:

:9::9::9:

adam uyuyorsa bıraksaydın hem sabah spermler daha hızlı oluyormuş böylesi senin için daha iyi olmuştur :32::32:

Yok canom daha hissettirmedi kendini :9:

kız ne sedoşu :))

alıntılar karıştıı kığğızzzz :9:

Bende iyiyim canm evet çok garip 13 haftalikken tahmin eden Dr kar var bence benimki gördü söylemedi.. Randevu 26 şubat heyecanla bekliyorum :9: hareketleri anlamiyorum ki o mu gaz mı :9: sen hissediyor musun canm

yakında hissettirir o zaman :32:

Hosgeldinn canmmm
Hamileler icin spor programi miii :53:

Kız yelizzle fundos çok cadısınız ikinizdee :9:
:9:
Canm umarım bebiste srnde iyisinizdir :16: ya ne sporuu bende yazılmak istiyorumm ne iyi olur
sonunda .gelebildim. internetimizde sorun olduu,telde de net paketim bitti. gelemedim yaninizaa:14:
nasilsiniz canlarimmm
fundosss neler goruyorum bolee,neden boyle dusunuyorsun bitanem:20: hem filme odandik,filmden sonra guzel seyler olacak insallah fundam. karamsarlik sana hic yakismiyor:38:biz yanindayizz,Allahin izniyle cok yakinda guzel haberlerini alacazzz:16:

sedoss hosgeldin,telin hayirlisi olsun,artik sende aramizdasinn:16:
yelizimm kar fotolarinaa bayildimm,stres atmissin iyi olmuss
sosyalimm senin bu yumurtlama olayina hastayimmm:1: haftasonuuu mercimegi firina vermissinizdir insallahhh:16:
lizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii:1:
benosss sanada kolay gelsin,seninde fotolarini cok begendimmm:16:
canımm naslsınn :16:
aysem ya seninde bazen bıcak saplanir gibi agrilarin oluyomu bebegin old. Yerde
Bende ararda oluyor

Lizim hoşgeldin aldın mı fidelerini :1:

yok cnm alamadım çok kararsızım ne ekicem, fideden mi eksem :9: bide üşendim çıkmaya :9:
sen ne ekiceksin ?
lizommm sen nasilsinn,seninkinin tekmeleri baya hizlandi dimii:1:
iyiyim ayşem evet iyice belirginleşti ama hala tam olarak tekme olmadı :55: içimde döndüğünü kımıldadığını pıtır pıtır hissediyorum ama dışardan elimi koyunca hissedemiyorum.
sen de iyisindir insallah gece ağrı ve gaz problemlerin varmı :50:

gazla hareketi ayırabiliyosun sedom hemde hareket hissettiğin yerde bi baskı oluyo göbeğini aç hafif yatar pozisyonda elini karnında gezdir dışardan da hissedebilirsin sertliği :8:

ben temizlige giristimm:1:
sosyalimm su iciyotumm,idrarin rengindende anlasiliyor zatenn:1: ve yanma buyuk olcude azaldiii:21:
neeee yemekteyiz miii:53: bizede adini yazda ozelden. bakalim iyi yemekler yapabilecek miii:9:
aynen fundammm o yuzden pozitif oluyoruzzz, simdi hastaligin verdihi gerginlik var sende,birkac gune toplarsin canimm:38:
sedomm,lizomm iyiyim cok sukurrr. bendede sanci oluyor. doktora sordum bebek buyudugu icin sanci olur. hic korkma normal bunlar dedi. anlik olup geciyorr.bazende 2-3 dk suruyorr.geceleri gazda oluyorrr.birde belim agriyor bazen nasi yatacagimi bilemiorum.ama gaz cok kotu yaa, adamdan utaniyorum artikk:1:
hosbuldukk benayimmm:38:
fatmamm spor degilde,hamile yogasi var. ben spor hakkinda pek iyi seyler duymadim. sen iyice arastirdin mi cnm. yoga yapan arkadaslarim var.agrilarinin buyuk olcude azaldigini soylediler. bende yogaya baslayabilirim. hastanenin ucretsiz etkinligi varmis hemde,hamilelere ozel.normal dogum icin cok faydaliymis.

Back
X