• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ağrım olmaz heralde artık sedomm evde durursam çok kurarrımmm:18:
Ahhh ahh :82:
Havada bulut ağrıları hemen unuut... Hic olmadı, olmayacak :54:
evet ya eskidik valla halbuki yeni evlenmiş gibiyim ya :34:. bizde yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmadı bir türlü. testler normal çıktı. doktor bu ay klomen verdi bakalım nolcak:18:
Hoşgeldin canımm:16:
burcun ne :82:
Aa olur mu öle şey canım benim.. Sohbet sonuçta ortaya konuşuyoruz ben alınmam kolay kolay :9:

Fundam yaa jeli sana bi türkü ikna edemedik haa ayşe var örnek yok illa doktor kullanma demiş ne hikmetse aynı doktor bana bişi olmaz diyo :9:

Hoşgeldinnnn canım
Biz kimi almamışız ki de senide almayalım :1:

kendini tanıtmakla başlayabilirsin meselaa :1:

Benaayyy :54: :29:

Aynı durumdayız vege hayırlısı böleymiş napalım klomen bende 1 kez kullandım olmadı umaaarım sende imk seferde yarer

benoş niyee öle yapttı bizim dr yalnız eşim sevdii dr. U çok bilgili bence diyor

Umarım yarar ama funda hiç ümidim yok benim yarayacağına dair ya :14:.

Kızlar merhaba :3:. Hepinizi en başından beri takip ediyorum muhabbetiniz çok güzel aman nazar değmesin.
Fundaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine :21:
Yeliz test çok net çıkmış inşallah bu ay gitmeden tutar :16:

Yelizim testlerin cok guzel cikmis masallah

Hergünmüüü:53: benim dr niya haftada 2 dedi yaa
kkız bende bu ay öle yapcam hemde jelle:9:

Gitmesen iyiydi ama :10:

Canımm kısa süre sonra testin aynısını bebisim gelmişş diye eklersin inşallahhh :16:

Hosgeldin vegetable tesekkurlerr insallah canmm

Sosyalimm yani acaba 4-5 saatlik idrar olmasinin etkisi var midirr kesin yum geliyo diyebilir miyiz basgann

Fundosumm ben de her gunden yanayimm benim kardesim de hergunle tutturdu :1: ayricaa insallah korunma vermezz vermesin de bence baksana korunan orani korunmayandan az benim arastirdigim kadariyla

İnsallah sedomm aminnn hepimiz icin aminn bin kere aminn :16:

Hosgeldin vegetable tesekkurlerr insallah canmm

Sosyalimm yani acaba 4-5 saatlik idrar olmasinin etkisi var midirr kesin yum geliyo diyebilir miyiz basgann

Fundosumm ben de her gunden yanayimm benim kardesim de hergunle tutturdu :1: ayricaa insallah korunma vermezz vermesin de bence baksana korunan orani korunmayandan az benim arastirdigim kadariyla

İnsallah sedomm aminnn hepimiz icin aminn bin kere aminn :16:

Hoşbuldum yeliz :16:

Biliyorum cok erken amaa bugun bizim minige yani kardesimin bebisee zibin takimi aldimm 3-4 renk bi gorsenizz delirdimmm
Allahimm bi mini shortlar varr 6 aylik icin orda deli gibi guluyom insanlarin icindee tutamadim kendimi ay ne guzeller yaa.
Simdilik sembolik bisey aldimm herkese hediye alirken yegenimi de esgecmeyeyim dedim cinsiyet kesinlessin daha neler neler alcam ben onaaa bugun gorduklerimden sonraa hele de kizsaa icinden cikamam heralde minik minik oyle guzeller kii

Nerdeyse 4,5 yıllık evliyim. 1 yıldır çocuk istiyoruz olmadı :14:. yaşımda 30 oldu panikteyim yani :14:
Hangi ay 5 sene oluyor Cnm , benim mayis ayinda tam 5 sene doluyor 83 luyum :1: sanirim sende oylesin
İnş kisa zamanda gelir meleğin :16:
Tek panik sen değilsin ama..

Yine en büyükleri benim :9: rekordayım.. Hayırlısı canım rabbimin bi bildiği var..
Hic göstermiyorsun ama benayim :109: bizimle aynisin

Hangi ay 5 sene oluyor Cnm , benim mayis ayinda tam 5 sene doluyor 83 luyum :1: sanirim sende oylesin
İnş kisa zamanda gelir meleğin :16:

Hic göstermiyorsun ama benayim :109: bizimle aynisin

Bizim topigin en kucugu ezo galibaa dimii :1:
Aboo 5 sene mii ne guzell kizz Allah bize de nasip etsin insallahh biz 5 senelik evliyken nasil oluruz acaba merak ettim :26:

Bizim topigin en kucugu ezo galibaa dimii :1:
Aboo 5 sene mii ne guzell kizz Allah bize de nasip etsin insallahh biz 5 senelik evliyken nasil oluruz acaba merak ettim :26:
Yelizimm inşallah kuzum inanki 5 sene nasıl geçti inanamiyoruz esimle hep konusuruz, :1:
dilerim 5- 10 -30 -50... nasıl geçtiğini anlamadiginız dolu dolu mutlu seneleriniz olur :16: hepimizin

Umarım yarar ama funda hiç ümidim yok benim yarayacağına dair ya :14:.

Ben çok umitliydimmm ama olmadıı:5: 2 kez daha deneyecez filme bağğlı olarak

Kayınbabam esir aldı yine teldee:47:çok geveze adam yaa babamla 2 dk sürmez konşmam bu adam nasıl anlatıyooo oyy

vegatablee hosgeldinn aramizaa:3:

fundos hep diyorummm yum gunleri fulleyin diyee.hem senin icin daha rahat olmali.esinin testleride temiz ciktii.filmden sonra sende fulluyorsun. 12-13-14-15. gunler:1: seninle adet dongumuz ayni cunkuu.

yeloo ayaklarini sicak tutt.senddn guzel seyler gelecek gibi hissediorummm:32:

benosumm yasini hic gostermiosunnn. hepimizz daha citirizzz:23:
yeloi topigin en kucugu ezo muu,kac yasindaki o

fundos hep diyorummm yum gunleri fulleyin diyee.hem senin icin daha rahat olmali.esinin testleride temiz ciktii.filmden sonra sende fulluyorsun. 12-13-14-15. gunler:1: seninle adet dongumuz ayni cunkuu.

Film ptesi 12, günde perşembe kızz erken olmazmıı jelle fulliycem sözzz 14. Güünn sanırım yum. Şaşmıyo pek ctesi akşamı yani :9:

He kızzzz şimdi filmde kapalı değilse 2 ay beklicekmişiz sonra 2 klomen
olmazsa aşılama tüp

E benimki nasil olcak acabaa simdi 2 kez kullandim bu ay kullanmadim film ayı,onumuzdeki ay adetin 6. Gunu burdayim yine kullanmiim ozaman belki o ara tutar gerek kalmaz :1:
Aysemm ben yun corap+yun patikle gezerim her daim merak etmee :16:
Valla bi ara bahsetmisti tam hatirlamiom ama 23 falandi galiba yaşi

Back
X