Aysemm haftaya sonoo nisanin ilk haftasi miiibende esime bu cuma dedim nasil heyecanlandii
aklimda oyle kalmisss.
kizz funda gecen kirik cemberi izledik.ben begendim ama esim begenmedii.cok fena sahneler vardiikitap hirsizida soyleyeyimmm
sedomm gecmiss olsunn hosgeldin cnmmm. dinlen bol bol.
ne zaman temelli cikiosunn isten
Dedim fundos gibi dikip yatayımmmvayyy uyanıkkkk bana özendin demiiiamaan zaten son günlerin kız öğrenmiştir artık yerinde biri var nasılsa iyi yapmışsın
iyiyim sedom bugün bitti sanırım artık gelen gidende yok
sedom inşallah bir dahaki kontrolde miniğini görürsün erkekmi kızmı belli eder inşallah kendini
ahhh bende hamiş olsamda her yerim ağrısa razıyımm
bu arada lizo en sağlamınız haa maşallah kız dimdik ayakta yawww![]()
O kız var diye bisey demiyor tamam sed tamam dikkat et kendine didi
Fundoşum artık haftaya kesin ogrenirim diye umuyorum vallahi baska dr.sırf cinsiyetini ogrenmek icin giderim o zaman catlicam meraktan
gunaydinn lizomm. simdi onceki msjlari okuyodummm kum cikmisss. sende benim gibi su iceceksinn
birde kansizligida cekirdekli uzum ye cnm. cok iyi geliooo. uzum yiyince bas donmem gecio.
bende merak ediomm sedommm.ama dun tekme atti sanirimm. tam gidiklanmanin oldugu yerden geldii
haftaya sali gidecem buyuk ihtimalle cinsiyetini ogrenirimmsenin nezamn doktorunn
Öğrenelim artık yaa :) demek tekme attı civcivv yerim o minik elleri ayakları :109:
Sen fatmayla aynı gün gidiyorsuuun aysem, benim çarşamba yeni Dr.a randevum