- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
Lizim yaa seni etikete almıştım Ama silerken silindi
(
Çok geçmiş olsun canım sikkat edin bu ara..
Ayrıca kum oluşmuş
benim abimde de vardı çok zorlanıyodu.. Ankarada var ben burda göremedim niksar su var canım o abime çok iyi gelmiş bi dene istersen nasılsa su içeceksin.. Tadı bana bira garip geldi ama abim için annemler hep ondan alıyo sıkıntısı kalmamış..
Yaa bende bakayıımmm
Ben hiç hayır demem canım biliyorsun ama geçen senede benim ettafımdakilerin hepsinin erkek oldu.. Eltimin kız bakalım iş yerinde ni arkadaş da cuma öğrencek ne olacak
Twinim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hastalığın her türlüsü kötü
Çok geçmiş olsun canım sikkat edin bu ara..
Ayrıca kum oluşmuş
kizz bende dusundumm onu. acaba daha uygun muayeneli bi yere gitsem cinsiyetini ogrensem mi diyee. sonra esim kizdii. bu kadar ustune dusme,saglikli olsun yeter cinsiyeti hic onemli degil dedi.
bende hastanemi degistirdim cnm. bu doktora ilk defa gidecem ins bundan sonra bidaha degistirmeme gerek kalmaz. sende yeni dr dan memnun kalirsin ins cnm.
birde yoga hareketlerini evde yapmaya basladim. sende netten videosuna bak cnm. cok iyi gelioo.lizocan sende bakkk
Yaa bende bakayıımmm
hiç bilmiyodum bunuuuuu :26:
hiç şaşırmadım zaten bu yıl erkek yılıydı anacımmm bizde kız olcak herhal![]()
Ben hiç hayır demem canım biliyorsun ama geçen senede benim ettafımdakilerin hepsinin erkek oldu.. Eltimin kız bakalım iş yerinde ni arkadaş da cuma öğrencek ne olacak
Kizlar merhaba nasilsnz
Giremiyorum bana kizmayin tamammi cok fena hastayim burnumu silmektn yara yaptım
Varmi bi gelismee
Fundos sosyal sedos aysem benoss fatmam lizim Ezo mutlluk yelom
Bnde 1 saate kan vericem progestrn demir b12 vitamini fln baksinlr bi
Ya kizlar bide kansizliga baktrmk istiyorum da onun icin neye bakmalri lazim
Twinim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hastalığın her türlüsü kötü