• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

oyle miii. kayinpeder birakacak bizi cnm. toriuma yakin diye biliorum. biz her bayram gidioruz cunku onlaraa. kizz bi bayramda size ugrarizz:1:

Bayramda orda değilimm iş ordaa:9: ev akbatının orda:9:
Arabaylasaa büyük ihtimalle otobandan gelirsiniz temden o zaman tam benim evin yanından geçiyosunuuz:9:
Bahçeşehir gişelere girmeden sağa bak doğa koleji var bizimevler diye bloklar var onları geççince aqua dolphin havuzun arkasındaki siteler bak tarifte ettim beklerimmmm:9::9:

:53: nasılll hürrem pargalıdanmı diyoo o zaman kendide ölmezmiii
hürremde ne fenaymış yahuu nasıl latife yapıyo mektupta bilee nasıl işleddi hemennnn

sosyal girmiyoo:25:

Yahuu istee kitaplardan birinde oyle dioduu hurrem olmek uzereyken oyle soyluyoduu oyuzden kanuni de öldürtüyodu ama baska birinde de isyan cikartip kaciyosu irana siginiyodu orda da yine onun emriyle öldürtülüyodu
Ay cihangire bak yaa cok uzuluyommmm :14:

Bayramda orda değilimm iş ordaa:9: ev akbatının orda:9:
Arabaylasaa büyük ihtimalle otobandan gelirsiniz temden o zaman tam benim evin yanından geçiyosunuuz:9:
Bahçeşehir gişelere girmeden sağa bak doğa koleji var bizimevler diye bloklar var onları geççince aqua dolphin havuzun arkasındaki siteler bak tarifte ettim beklerimmmm:9::9:

evt cnm otobandan gidiyoruz. bizimevleri biliom. tamam yrn dikkatli bakicam fundam.
tamam fundammm ins birgun gdelmek kismet olurr:34:

yeloo o kadar cok iddia vardikii, bizim tarihcide buna benzer seyler anlatioduu. tek gercek varr osmanliya hurrem gibisi gelmemiss,kosem sultanda fenaymis ama,hurrem herkesi sollamiss:1:

Oo fundoss kacmis bilee
Sosyalden de ses yok nasil yeri belli oluyoo
İyi geceler aysemmm

Bende duş aldımmm saçımı kurutip yatimmxyarın görüşarüzzz:54:

Günaydın kızlarrr:6:

oyy tipe bak :1:

ayyyy kızlar kocişim telefonunu evde unuttu geç farkettim bende
eve bıraktım aslında burdan alması daha kolay ama yoldan döner eve geri bende alıp gidersem zorda kalmasın diye bıraktım
demin işyerini aradııı:53: benim numaramı unutmuşşşş :9::9::9: son 2 rakamı karıştırdım diyoo :9: kartım vardı şirket hattımı arasaydın diyorum bulamadımmm diyo internetten bakmış numaraya :9: gülmeee diyo yanıda kalabalık :9:

oyy tipe bak :1:

ayyyy kızlar kocişim telefonunu evde unuttu geç farkettim bende
eve bıraktım aslında burdan alması daha kolay ama yoldan döner eve geri bende alıp gidersem zorda kalmasın diye bıraktım
demin işyerini aradııı:53: benim numaramı unutmuşşşş :9::9::9: son 2 rakamı karıştırdım diyoo :9: kartım vardı şirket hattımı arasaydın diyorum bulamadımmm diyo internetten bakmış numaraya :9: gülmeee diyo yanıda kalabalık :9:

kız bende dün unuttum telefonumu çok zor bişey :1: eskiden nasıl oluyomuş valla inanamıyorum. senin koca yine şamataya vurmuş işi :1:
ayy fundoş sabah sabah duygulandım gözlerim doldu paylaştıgım videoyu izlesene :14:

kız bende dün unuttum telefonumu çok zor bişey :1: eskiden nasıl oluyomuş valla inanamıyorum. senin koca yine şamataya vurmuş işi :1:
ayy fundoş sabah sabah duygulandım gözlerim doldu paylaştıgım videoyu izlesene :14:

girmedimmm daha şeye hemen bakıyorummmm :10:

günaydın canım hoşgeldinnn
bu arada ben seni tebrik etmedim değilmi sanırım geçmişi okurken görmüştüm
tebrik ederim allah tamamına erdirsin :16:

tsk ederim lizim, insallah darisi öbür kizlarin basina, yani isteyen herkeze...

daha takvimi acmadim (yarin bir gideyim doktor randevum var) ne dicek bakalim....

yaaaaaaa :14: ne kadar duyarlı insanlar değilmiiiii gerçi her giden almış verdiği şeyi geriiii
bilinçli ama değilmi çocuğu bilerek koymuşlar heralde
offff gözlerim doldu beee

bendee geldimm. esim erken geldi. alisverise falan gittik.
yaaa yeliz yumurtayi catlattin hadi hayirlisi canimmmm:16: kastan guzel haberlerle donersin ins.
sosyalim sendee bikac gundur durgunluk vardi zaten, erkekler ne yapsan ne soylesen degismio iste:50: sen sikma o tatli canini, yarina toplarsiniz ins:34:

fundam,benayimm merhabaa:3:

bendebiraz once agladimm:14: esim guluoo:4:

ayşemm evet durgunum sizede çok yazamıyorum onun içinde üzülüyorum ama moralim bozuk olunca hiç bir iş yapasım gelmiyor, toparlarız inşallah canım , sen ne yapıyorsun nasılsın minnoşun nasıl :16:

Ayy bide gülüyolar yaaa rahatça ağlayamıyoruzdaae benimkininde spora gitmiyeceği tuttuuu hırul horul uyuyoodu kalkmmış soruyo bidee cenaze kalktımıı
bi su ver barii ne çay yapmış ne bişeyyy :9: susss dedim zıbar:9:

sosyalimmnerdee:25: paylaşmıyoda bizlee:25:

kız paylaşacak bir şey yok her zaman ki didişmeler işte :54:

sormaaa,bi rahat rahat aglayamadimmm:14: ayy simdikj sahnedede yaslar akti yinee:14:cenaze kalkti mi diye mi soruyorr:1:

evet yaa sosyallllllll nerdesin yavrum

buradayım geldimmm artık :32:

Hakkat kizz sosyal nerdeee :53:
Evett oyle deniyorr okadar da masum degilmiss
Yahyanin bi şiiri vardi mustafanin ölümü uzerinee bi baktimm burda da okudu pek anlasilmiyo eski turkcede ama anlami cok guzel
Yaa bayezit zatenn bundan sonra iflah olmuyo bak o gercekten isyan ediyo istee hurrem bile koruyamiyo onu gerci bi kitapta hurremin sirf osmanlidan intikam almak icin bayezit babasina benziyo diye o senin cocugun degil pargalidan diyip oldurttu diye geciyodu sirf işe yaramaz selim tahta gecsin diyee
Ama biyandan selim de iyi seyler yapiyoo sonrasindaa

yelizimmmmm :29::29::29:

:53: nasılll hürrem pargalıdanmı diyoo o zaman kendide ölmezmiii
hürremde ne fenaymış yahuu nasıl latife yapıyo mektupta bilee nasıl işleddi hemennnn

sosyal girmiyoo:25:

:17::17::17::17:

Oo fundoss kacmis bilee
Sosyalden de ses yok nasil yeri belli oluyoo
İyi geceler aysemmm

:48::48::48:
Günaydınnnnnn :16::16:

Sosyalimmmmmm :29:

fundoşummm nasılsın kuzummm :38:

Günaydın kızlarrr:6:

günaydın canım

günaydin kizlar nasilsiniz?

bir degisiklik varmi?

aynen devam kuzu pusuya yatmış bekliyoruz :32:

tsk ederim lizim, insallah darisi öbür kizlarin basina, yani isteyen herkeze...

daha takvimi acmadim (yarin bir gideyim doktor randevum var) ne dicek bakalim....
inşallah bebişini görüp kalp atışlarını alırsın canım bizi de haberdar et mutlaka :14:
yaaaaaaa :14: ne kadar duyarlı insanlar değilmiiiii gerçi her giden almış verdiği şeyi geriiii
bilinçli ama değilmi çocuğu bilerek koymuşlar heralde
offff gözlerim doldu beee

ayy evet fundoş bilinçli yapılmış insanların tepkilerini ölçmek için. tüylerim diken diken oldu. hele biri tişörtle oturuyo bide yüzünde sonsuz bi mutluluk ifadesi. herşeye değer :14:

Back
X