• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Aaaaaaaaaaa sosyaaaallllll :9::9: meryem anamiiiii toobe toobeeee :9::9:
Benimki dun yine koltukta sizdi nasil yalvariyorum boyle tatli tatlii gene tersliyo beni bi git yaa falann ama dişlerimi sıkıyorum baska zaman olsaa ne halin varsa gor diyip gider yatardimm nasil bi alttan almaa nasil işvelerr hemenn havalara giriyoo muhtacim yaa öff cok uykum var yaa falan diyo pislikk dedim gidiyorum cok ararsin bu gunleri bol bol uyursun kanepedee
Kiz yum gunleri gecince varyaa hic umrumda olmuyoo anca sabah yatakta yakaliyo beni gece hayatta gidip onla beraber erkenden yatmiyom :1:

:9::9::9: kız güldüm haa ilahii , işlem tamam mı değil mi sen onu söyle kuzu zafere ulaştıysan sorun yok :32::32::32:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim :118: :118:
adamda doymuş kızzzz artıkkkk :9::9: yaa sözde kadınlar der istemiyorum uykum var başım ağrıyo vs. tam tersi erkekler savıyo başındaaan :9:
eee neticee oldumu gece yoksa sabahmı gene kızım sabah daha iyiii canlı oluyomuş spoşlar

ayyyy şu partilerin arabalarının tekerlerini patlataacaaaammmmm :47:

ayşemmm girmedimi hiiiç :53: el sallayacaktıııı gelmiş olmalııı

hoşgeldinnn :32::32:
kualğın mı ağrıdı kızz :24:
ayşecan sabah yazdı ya işleri varmış gezmeye gidecekti :32:

Sosyal sen sabah okumussun ondan herhall :1:
Fundam hosgeldinnn
Evet evet işlem tamam :1: yalniz bu gece de olursaa ben gercekten bikcam artikk gina geldi cunkuu

Yine ben :16:
Gittim geldm hmncecik sosyalim aldim ates olcer :1:
Fundosum hosgeldn islerr yogun yine kuzu :3:

Ay hafta sonu da 7 de mi kalkicm :44: yumurtlmadn 3 gun sonra mi ates yukseliyomus :53:

hayır canım yumurtluyorsun ya şimdi 3 gün sonra sistem senin o gününe çizgini çekiyor ama uzun aylar ölçersen sen ne zaman yumurtladığını biliyorsun canım :34:

evet canım hergün 7 de ölçeceksin

Son düzenleme:
Sosyal sen sabah okumussun ondan herhall :1:
Fundam hosgeldinnn
Evet evet işlem tamam :1: yalniz bu gece de olursaa ben gercekten bikcam artikk gina geldi cunkuu

Yine ben :16:
Gittim geldm hmncecik sosyalim aldim ates olcer :1:
Fundosum hosgeldn islerr yogun yine kuzu :3:

yaaa nasılmışşş hele bi yıllar geçsinnnn haftada bir zor gelcekkkk :9:
yalnız varyaaa şimdi olmazsa dönüşte harika olailrrr
benim görümce ing. gitti yaaa bi döndü hemen hamile kaldııı :9:

twinimmm yok kızz yoğun değilll

yaaa nasılmışşş hele bi yıllar geçsinnnn haftada bir zor gelcekkkk :9:
yalnız varyaaa şimdi olmazsa dönüşte harika olailrrr
benim görümce ing. gitti yaaa bi döndü hemen hamile kaldııı :9:

twinimmm yok kızz yoğun değilll

Sabah cikmistin herhlde gec geldin ya ondan dedim fundoss
Ptesi film demi kizz :23:

Sabah cikmistin herhlde gec geldin ya ondan dedim fundoss
Ptesi film demi kizz :23:

ayyyy evettt nihayet filmmmm :18:

ayyy kızlarr bana oda yapıldı yaa bi doğraması var komple cammmm girecek olan adam kütttt kafayı bi daldırıyooo ama nasıl utanıyolarrrrr :60: hoppp diyorum ama yetişemiyorum bi girişleri var hıpızlı ahaa diyom çarpacak :60: camla bir yere yayılcak en sonunda birii :60:

ayyyy evettt nihayet filmmmm :18:

ayyy kızlarr bana oda yapıldı yaa bi doğraması var komple cammmm girecek olan adam kütttt kafayı bi daldırıyooo ama nasıl utanıyolarrrrr :60: hoppp diyorum ama yetişemiyorum bi girişleri var hıpızlı ahaa diyom çarpacak :60: camla bir yere yayılcak en sonunda birii :60:

:16:
Guzel haberlr inss kuzum
:9: :9:
Simdi adamlar cama mi carpiolar farketmeyip :1:

Benosssss en son bi kitap okuyodun ya adi neydi aklima gelmedi de .. kuzu cevap verrsn sevinirm :16:
Bide elif safagin siyah süt diye bi kitabi varmış ilginc bi ismi vr

Back
X