• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

:16:
Guzel haberlr inss kuzum
:9: :9:
Simdi adamlar cama mi carpiolar farketmeyip :1:

evet kayıt yok ya arada cam yok açık sanıyolar :9::9::9: bi görsen ellerde cepte dalıyolar kütttttttttt gülüyolar ama mahçup mahçuppp
reklamcı var yanda bi şerit alıyımda attırıim tam ortaya :9:

evet kayıt yok ya arada cam yok açık sanıyolar :9::9::9: bi görsen ellerde cepte dalıyolar kütttttttttt gülüyolar ama mahçup mahçuppp
reklamcı var yanda bi şerit alıyımda attırıim tam ortaya :9:
Kizz her carpani ceksen kisa metrajli komedi filmi olur hani bazen gosteriolr ya guldrmk icin progrmlrda :1: :9:
Yazik adamlara kız yap bi an once bayanlar carpmiyo mu :1:

Kizz her carpani ceksen kisa metrajli komedi filmi olur hani bazen gosteriolr ya guldrmk icin progrmlrda :1: :9:
Yazik adamlara kız yap bi an once bayanlar carpmiyo mu :1:

yok bayan pek gelmiyooo :9: evet yaaa tam karşıdayımmm bi kamera koysam süper olur hehehehehhe

ayyyy evettt nihayet filmmmm :18:

ayyy kızlarr bana oda yapıldı yaa bi doğraması var komple cammmm girecek olan adam kütttt kafayı bi daldırıyooo ama nasıl utanıyolarrrrr :60: hoppp diyorum ama yetişemiyorum bi girişleri var hıpızlı ahaa diyom çarpacak :60: camla bir yere yayılcak en sonunda birii :60:

bi gün benimkide pasta almak için gitti kafası şiş geri geldi bi de beyaz ya benimki kıpkırmızı olmuştu kafası dedi camı görmedim daldımm :9:

Benosssss en son bi kitap okuyodun ya adi neydi aklima gelmedi de .. kuzu cevap verrsn sevinirm :16:
Bide elif safagin siyah süt diye bi kitabi varmış ilginc bi ismi vr

ben cevap vereyim canım senden önce beni okuyordu, ayrıca hiç elif şafak okumadım ben :32::32::32:

bi gün benimkide pasta almak için gitti kafası şiş geri geldi bi de beyaz ya benimki kıpkırmızı olmuştu kafası dedi camı görmedim daldımm :9:

ben cevap vereyim canım senden önce beni okuyordu, ayrıca hiç elif şafak okumadım ben :32::32::32:

:9::9::9::9: yaaaa hemen kızarıyolar bide beyazlar :9: yazık yaaaa eller cepte şu son çarpan çok komikti ama karizma yerlerdeee :9:

bende hiç okumadımmmm elif şafağı sanki sıkıcı aşk kitapları hep :9:
bende geçen mevlanadan seçme hikayeler okudummm çok iyi oluyo arada :1:

:9::9::9::9: yaaaa hemen kızarıyolar bide beyazlar :9: yazık yaaaa eller cepte şu son çarpan çok komikti ama karizma yerlerdeee :9:

bende hiç okumadımmmm elif şafağı sanki sıkıcı aşk kitapları hep :9:
bende geçen mevlanadan seçme hikayeler okudummm çok iyi oluyo arada :1:

nirvanaya mı ulaşacaksın yoksa kız :9::9::9:

ayy kızlar iş üstüne iş geliyor :27::27::27:

nirvanaya mı ulaşacaksın yoksa kız :9::9::9:

ayy kızlar iş üstüne iş geliyor :27::27::27:

kız çok bunalmıştım yaaaa kısa kısa hikayeler ama çok aydınlatıcı huzur verici iyi geldiii
hatta eşim diyo elime alınca oku okuuu iyi olur hemen kızdım tabi trip attım gittim :19:

benimde işim yoook panomu düzenledimmm ayol nerde bu kızlarrrr :15:

kız çok bunalmıştım yaaaa kısa kısa hikayeler ama çok aydınlatıcı huzur verici iyi geldiii
hatta eşim diyo elime alınca oku okuuu iyi olur hemen kızdım tabi trip attım gittim :19:

benimde işim yoook panomu düzenledimmm ayol nerde bu kızlarrrr :15:

okumaktan zarar gelmez kız bende buraya takılalı kitap falan hak getire :30::30::30::30:

kızlar geziyor herhalde :32::32::32:

akşama ne yemek yapacan güloo :56::56::56:

okumaktan zarar gelmez kız bende buraya takılalı kitap falan hak getire :30::30::30::30:

kızlar geziyor herhalde :32::32::32:

akşama ne yemek yapacan güloo :56::56::56:

valla hiç düşünmedimmm dün melemen yapmıştım tabi kavanozda hazır döktüm tavaya yum. kırdım :1:

bu akşam kete yapacam :1: lokma belki çay peynir domates gibi kahvaltılıkla öle yeriz dağıttıktan sonra

ben öle çeşit çeşit menü pek yapmıyorum kuzuu artık
kalıyo çünkü 2 kişi olunca
benimki çok seçici bide bi yediğini ertesi gün yemiyo sporada gidiyo ya salata ton balık bazen
bazen tost arada tabi çorba sıksık yaparım ama hep kuru olmaz :1:
napim yetişmiyo bazen

yaa akşamları vakit çok çabuk geçiyor değilmi tam eve giderken plan yapıyorum işleri yapim h.sonuna kalmasın yok o eve girdikten sonra değişiyo planlar

ben öle çeşit çeşit menü pek yapmıyorum kuzuu artık
kalıyo çünkü 2 kişi olunca
benimki çok seçici bide bi yediğini ertesi gün yemiyo sporada gidiyo ya salata ton balık bazen
bazen tost arada tabi çorba sıksık yaparım ama hep kuru olmaz :1:
napim yetişmiyo bazen

yaa akşamları vakit çok çabuk geçiyor değilmi tam eve giderken plan yapıyorum işleri yapim h.sonuna kalmasın yok o eve girdikten sonra değişiyo planlar

aynen canım değişiyor bende çok çorba yapmam , benim ki 3 gün üst aynı yemeği yese yok demez :53:

:9::9::9: kendine sandwiç yap ye zaten diyettesin salatada olur kocişi sallaaa baksın başının çaresine :9:

3 gündür sallıyorum zaten bugün sallamayayım artık :1::1::1:

Benosssss en son bi kitap okuyodun ya adi neydi aklima gelmedi de .. kuzu cevap verrsn sevinirm :16:
Bide elif safagin siyah süt diye bi kitabi varmış ilginc bi ismi vr

Twinim sosyal da yazmış canım senden önce ben i okuyordum çok güzel..

Kızlar çok güldüm size :60:

Yemek olayın fundam kopardı beni kız sende benden betersin kocam çok kızıyo hep aynı yemeği yapıyon diye :9: diyorum ananın evinde tabi her gün çeşit yiyodun portakallı tavuk falan gülüyo :))
benimki en fazla 2 gün yer oda seviyosa

Bende ne yapıcam hiç bilmiyorum dün salata yapamadım bugün bi şansımı deniycem :))

Kumpir çok yapıyorum bende :1:

Twinim sosyal da yazmış canım senden önce ben i okuyordum çok güzel..

Kızlar çok güldüm size :60:

Yemek olayın fundam kopardı beni kız sende benden betersin kocam çok kızıyo hep aynı yemeği yapıyon diye :9: diyorum ananın evinde tabi her gün çeşit yiyodun portakallı tavuk falan gülüyo :))
benimki en fazla 2 gün yer oda seviyosa

Bende ne yapıcam hiç bilmiyorum dün salata yapamadım bugün bi şansımı deniycem :))

Kumpir çok yapıyorum bende :1:

ben köfte patates kızartacam yanınada karnabahar yoğurtlayayım :30::30::30::30:

Back
X