• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Adam zaten saz çalmaktan gelmiyomuuu kovar valla gelseek:9::9::9:
kızzz dünde ark. Eşi çıktı canlı yayına bağlama çalıp türkü söledi ilk kez görüyoz yaaa kocişle krize girdikkk :9: çok komiktii kasıyodu kendini:9:
Yok kız calar :1: bana calismiyosun diye kiziyor...evet bazilari çok komik oluyor canom...utun varsa c.tesi kocisin yapsin bu hafta sen hasta oldun iğne yedin o yapsin :29: :9:
Bende dus aldim uzandim yataga caya hayir diyemeyecegim ama

Kos git utunu yapta gel hemen cano:10:
Hemen dolduruyorum basgan :9: :29:

Fistiklar ben geldim bi 10 dk ligina kocis gelmedn gireyim dedim :1:
Napiosunzz kuzular

Zaten hepsi onun ben kot kazak giyip çıkıyorumm
çok kötü alıştırdim vallaaa

Kiz yazsaniza bisiler iki kelam edek diye girdim kocis gelicek diye biraz gireyim dedim :1:

Sedomm iyiyimm ne olsunnn hazirlik yapiom yarin hoopp antalyaaa :51:
Twinn hosgeldinn
Kigiizzz benimki dee hep keten pantolon goynekk giyiyoo amma velakin elimi surersemm ne olimmm :9: garibim hayatta bi gune bi gun de demedi niye utulemedin diye :1:

Merhabaa kizlarrr.
Bugun omrumuz trafikte gecti resmen. Donus 3 saat surdu kizzz.
Bu arada fundos bizimevleri goremedim. Biz metrobusun oldugu yoldan gittik. Gittigimiz sitenin adida marmara evleri 3. Belki biliosundur.
Sana el sallayamadim o yuzdenn:(
Benosun calistigi yer bakirkoy adalet sarayiydi dimii. Aklimda oyle kalmis. Ona el salladimm:1:

Yalnizz bizin buralar daha sakin kizzz. Alismisiz burayaa. Sizin o tarafa gelince boguluyorum ben yaa cok kalabalikkk.
Herkes iyidir ins. Gecmisi bile okuyamadimm. Cok yoruldum bugun:(

Twinn hosgeldinn
Kigiizzz benimki dee hep keten pantolon goynekk giyiyoo amma velakin elimi surersemm ne olimmm :9: garibim hayatta bi gune bi gun de demedi niye utulemedin diye :1:

Yaaa kıymetini billl çok şanslısınnn
sözde buda benden önce yalnız yaşıyoduu bi yapardııı benden iyii:47:

Twinn hosgeldinn

Hosbldk kuzu
Ooo gidiyosn demekk cnm iyi dinlennirsn artik

Aysemm Twinim hoşgeldiniz canlar :16:

Fundosum ben hic ugrasamazdm yemekten sonra utuyle allah kolaylik versin canim çokta yorma kendini :54:

Yelizim yoğun calismalardan sonra gidiyorsun he :) tek git cift dön :16: Antalyada denize giriyorlar ya ne guzell...bizim yerimizede tadını cikar eglen

Kızlar ben cikiyorum simdiden iyi gecelrr hepinize
Fundosum sosyalim yelizim benosum sedosum fatmam aysem :3:

Hosbulduk sedomm nasilsin :16:
Gule gule twincann:16:
Yelooo kizzz bugunde calismaya devammm:23: kasik agrisi candirr:9::9: inss kavusma olmusturrrrr:16:
Fundosss bi tane gomlek yap birak yaaa. Ben ole yapiorumm:1:
Sosyalimmmm:54:
Benayimmmmm:54:

Yok kızzz ne ütüsüü aslaaa bu saatteee
masayı açtım duriyoo:9:
yarın belkii:9:

ayşeem nerdesinnn

Hosbulduk sedomm nasilsin :16:
Gule gule twincann:16:
Yelooo kizzz bugunde calismaya devammm:23: kasik agrisi candirr:9::9: inss kavusma olmusturrrrr:16:
Fundosss bi tane gomlek yap birak yaaa. Ben ole yapiorumm:1:
Sosyalimmmm:54:
Benayimmmmm:54:
İyiyim Ayşem siz nasılsınıızz :29:

Twinim iyi aksamlar canom :54:

Bu arada lizimlede karsilasmadm bugün :26:

Back
X