- 6 Haziran 2012
- 4.800
- 2.302
- 248
Kizlar nasilsnzzz
Fundosum gelmiss kuzu gecmis olsunn cok sukur atlattin insss gelicek bebisinde
Sosyalm nasilsinn cnm
Basaa nasil gidiyor hamislk
Benosum nasilsnnn
Ayşem giremedim dunden beri ekliycm foto ama sen yoksun simdide ..
Kizlarrr bi karar aldim artik dusunmuycmm kafami baska seylere vericen resim yapayim diyorumm bide puzzle almistk onunla ugrsym yoksa kafadan gidecegi yok
Aslinda bi yerlere gidip kafa dinlemek istiyorum![]()
Twinnciimm hoşgeldin canım..
keşke dediğin gibi düşünmesek ama olmuyor.. düşündükçe geç oluyor..
keşke bizde tatile gidebilsek çok isterim ama tatilde sonuçta 1 hafta olur dönünce gene başa sararız diye düşünüyorum nedense
gördüm canim keseyi ama kese görünmesi önemli degil nasil desem ben bir bos gebelik gecirdim, bebisi gördünmü ohhh diye bilirsin, birde kalb atisi olursa cok güzel olur....
bende diyordum yapamam falan diye, ama kendini birseylere odaklandir, yani düsünmemeye calis, bana doktorum dediki düsündükcene sansin azaliyor...dügmen olsada kapata bilsek demisti :)
asilama falan denedinmi hic?
doktora gittinmi?
sen ankaraliydin degilmi canim...bende ankaraliyim :)
Canım bi kez oldu diye ikinci olacak diye bir şey yok.. kötüyü düşünme canım iyi olacak.. Rabbim sağlıkla da kucağına aldırsın inşAllah..
Canım benim henüz başladığım bir tedavim yok.. bebek istememiz 1 yıl olmadığı için doktor yok dedi.. bakalım kısmetimizde ne var ne zaman olacak.. inşAllah o zaman en kısa zamandır
Ankaralıyım evet ama istanbul da yaşıyorum.. Ailem orda ve çok severim Ankara'yı