basa86
tebrik ederim canımhamileymişsin darısı başımıza sizinde spermlerde sorun vardı sayınız iyileşmişmiydi:26:
tsk ederim melekcim, amin insallah darisi istegenlerin basina, sizin icinde dua ediyorum...
evet sorun var hala...üc ayd degisitigi, kendini yeniliyormus..belki o sebeb olmustur, ama 8 aydir esim hap aliyor (günde 5 kere)
inşallah iyi haberlerini alıcaz hep basam
darısıda bizim başımıza artık ne diim![]()
amin insallah canim...
darisi tabide en kisa zamanda sizin basiniza
Twinnciimm hoşgeldin canım..
keşke dediğin gibi düşünmesek ama olmuyor.. düşündükçe geç oluyor..
keşke bizde tatile gidebilsek çok isterim ama tatilde sonuçta 1 hafta olur dönünce gene başa sararız diye düşünüyorum nedense
Canım bi kez oldu diye ikinci olacak diye bir şey yok.. kötüyü düşünme canım iyi olacak.. Rabbim sağlıkla da kucağına aldırsın inşAllah..
Canım benim henüz başladığım bir tedavim yok.. bebek istememiz 1 yıl olmadığı için doktor yok dedi.. bakalım kısmetimizde ne var ne zaman olacak.. inşAllah o zaman en kısa zamandır
Ankaralıyım evet ama istanbul da yaşıyorum.. Ailem orda ve çok severim Ankara'yı![]()
hemserim benim :)
hmm..bende tam bir sene olmustu tedaviye baslicaktik tam olmustu, ama bos gebelikti....
insallah tedaviye gerek kalmaz canim, en kisa zamanda sizlerde hamis kalirsiniz allahin izniyle