• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

yelizimm bence bu testler pozitiffff, kiz ben 3 saat sonra yine test yapmistimm:1: dayanamamisti:1:
gecen ay yaptigin boyle cikmamisti dimi

Hayir canm gecen aykinde testin yeri belliydi ama bunda o cizgi kalin dimi kizlarr ciplak gozle bakimca emin olmamakla birlikte pembe gibi rengi bana oyle geldi yanii

Yaa şimdi düşündurrr kan versen en yakın ne zaman kızzz yine heyecanlandırdın bizi haaa
ailece şimdi bide oda ayrı heyecan kızzz
yarın bi test daha yappp normal testle 2 günün kalıyo çıkar
benide heyecanlandırdın bu gecede çalışim barii:9:

Ben huyumu bildigim icin bitane de ucuzlardan aldirmistim yarin sabah yapcemm :32: :32:
Ulenn bu testin de azizligine ugradiysamm tovbe edicem artikk test mest yapmaya

Sabah bidaha yaparim onda cikmazsaa bu yaniltan testler beni buluyor diyipp test yapmaya tovbe edip yoluma devam ederim :9:
Kizlar eminler kesin var diolarr :1:
Annem de kesin var diyoo
Ben de gordum ama korkuyorum
Yalniz kizlar cok fena umutlandim haa

Fundaa tabi çalışş durmak yok yola devamm :9:

Yelizcim ben zaten bu ay senden hep umutluydum şimdi daha bi umutlandım :1:
Hadi kız sabaha daha koyu görde bi ohh diyip fundayı bekleyelimmm

Dua edicem sanada canım inşAllah bebişin seninledir inşAllah..

Hayir canm gecen aykinde testin yeri belliydi ama bunda o cizgi kalin dimi kizlarr ciplak gozle bakimca emin olmamakla birlikte pembe gibi rengi bana oyle geldi yanii

benim gozler keskindirr yelizim. cizginin yeride belli hafif pembelikte varr. sosyosun dedigi gibi daha cok yeni bence.

sosyos benos sizin testler nasildii

ben bu yelizdende fundadanda cok umutluyummmm biri ciktiii digeride cikarr insallah Allahimmmm

benim gozler keskindirr yelizim. cizginin yeride belli hafif pembelikte varr. sosyosun dedigi gibi daha cok yeni bence.

sosyos benos sizin testler nasildii

ben bu yelizdende fundadanda cok umutluyummmm biri ciktiii digeride cikarr insallah Allahimmmm

Kız benim ki bariz ben burdayım dedi..
Benim testte bundandı kapağını kapattım bakamadım korkumdan :9:
Sonra kafamı bi çevirdim bayaa görünüyo ve sonra kıpkırmızı :9:
Ben şok oldum o an o halimle eşim halaa dalga geçiyo :9:

kızlar mrb geçmişi okuyamadım kimler hamişş bende dr a gittim hiç bi sorun yok yumurtan oluşmuş 4 5güne çatlar dedi geç adet görmemin sebebide geç yumurtlamammış:31:

15 mii :53:
Kizz o deger testte nasil cikcakk :53:
Ayricaa ozaman gec dollenme olmus olmasi lazimm bizim 9 gun once calisma oldu en sonn

Kız benim ki bariz ben burdayım dedi..
Benim testte bundandı kapağını kapattım bakamadım korkumdan :9:
Sonra kafamı bi çevirdim bayaa görünüyo ve sonra kıpkırmızı :9:
Ben şok oldum o an o halimle eşim halaa dalga geçiyo :9:

senin degerin 400 lerde cikti ama cnm:1: senin bebis nerede kaldiniz bile demistirr:9:

15 mii :53:
Kizz o deger testte nasil cikcakk :53:
Ayricaa ozaman gec dollenme olmus olmasi lazimm bizim 9 gun once calisma oldu en sonn

benimde oyle oldu yavru. kasim 19 da son calisma olmustu. kasim 28 yada 29 da cift cizgiyi gormustum. bebis 5-6 gunde rahime ilerliyor zaten. oyleydi dimi sosyalll

Son düzenleme:
Eczane var degil mi orada bol bol test al bi sabah bi aksam yap o zaman:8:

Var canmm eger yarin ikinci cizgiyi gorursem bi hastaneye gider sorarim 1 hafta ne demek sacmalikk bencee bi konusurum ayni gun yada ertesi gune veriyolarsa kan veririm yok 1 hafta derlersee sadece evde sabahlari test yaparimm :9:
Tabi butun bunlar bu testin beni yaniltmamis olmasina ve sabahkinin pozitif cikmasina bagli :18:

benimde oyle oldu yavru. ayin kasim 19 da son calisma olmustu. kasim 28 yada 29 da cift cizgiyi gormustum. bebis 5-6 gunde rahime ilerliyor zaten. oyleydi dimi sosyalll
7 10 gun arasi rahime dusuyor dustukten sonra hcg salgilanmaya basliyor vucuttan

Var canmm eger yarin ikinci cizgiyi gorursem bi hastaneye gider sorarim 1 hafta ne demek sacmalikk bencee bi konusurum ayni gun yada ertesi gune veriyolarsa kan veririm yok 1 hafta derlersee sadece evde sabahlari test yaparimm :9:
Tabi butun bunlar bu testin beni yaniltmamis olmasina ve sabahkinin pozitif cikmasina bagli :18:

Bence 12 gibi tekrar yap kuzu

Back
X