• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

15 mart canımmm:9: dün veya ctesi yumurtlama günümdü diye düşünüyorummm ama yumurtlama zamanı kasık ağrısı çekerdim çatlıyo heralde derdim
hiç olmadı bu defa çatlamadımı acaba yahuuu yada şimdimi çatlıyor şuan ağrıyo hep sağ ağrırdı ilk kez sol ağrıyo
filmden dolayı gecikmiş olabilir canım sen boş geçme her ihtimale karşı :30:
:1::1: kendimi incitmiyorum ki kilo kaybı yaşamayayım kuzum :9:

günaydın canoo :29::29::29:

yeliz 2 gibi uyanır 5 gibi test yapar :9::9::9:
oyhh taze annecik yorma sen kendini :1:
hayırlı sabahlar arkadaşlar nasılsınız

günaydın mutluluk hoşgeldin canımm

yokkk kız babaevinde erken geliyoooo :1: hele bugün damlarrr birazdannnn

gelirse sen siniri gör şimdi sosyal bana neden öyle yazıyorsun diye :1:

filmden dolayı gecikmiş olabilir canım sen boş geçme her ihtimale karşı :30:

oyhh taze annecik yorma sen kendini :1:

günaydın mutluluk hoşgeldin canımm

yorma değilde kuzu işim çok :25: bir an önce bitirip buraya gelmeyi düşünüyorum :32:

bu aralar bunalımdayım kafa karışık burayada grmyrm çok tedirginim hayırlısı tabi ama pztesi kan vermeye gtcm kayınvalide gelecekmiş bize 2 ay bizde kalckmış gene huzursuzluk vermezse iyi :14:ne olck bilmyrm

2 ay mı :53:neyi şaşmış evinde otursun :20:

bu aralar bunalımdayım kafa karışık burayada grmyrm çok tedirginim hayırlısı tabi ama pztesi kan vermeye gtcm kayınvalide gelecekmiş bize 2 ay bizde kalckmış gene huzursuzluk vermezse iyi :14:ne olck bilmyrm

mutlulukkkk hoşgeldin nasılsın kuzuuuu
o kv ne diye gelip o kadar kalcakmış yahuuuu

perimmmmm huuu ses ver yinemi yazamıyorsunnnnn

Günaydınn yoldaşlarrrr

Yelize baktım gelmemiş :9:

Benim ilk defa midem bulandı bişi yiyemedimm biraZdan tahlil sonucumu almaya gitcem içim rahat etsin diye :9:

gelirse sen siniri gör şimdi sosyal bana neden öyle yazıyorsun diye :1:

yorma değilde kuzu işim çok :25: bir an önce bitirip buraya gelmeyi düşünüyorum :32:

2 ay mı :53:neyi şaşmış evinde otursun :20:

amannnn eşi yok ev istedi ev alıyoz ona zor şer bu sene çıkacak eltimde kalıydu braz bizde tekrar bize gelckmiş huzur vermiyo verse başımın üstünde yeri var sinirlerim çok bozuk hamile olurum diye sinirimide bozmak istemyrm ama dayanamıyrm

Günaydınn yoldaşlarrrr

Benim ilk defa midem bulandı bişi yiyemedimm biraZdan tahlil sonucumu almaya gitcem içim rahat etsin diye :9:

ooooo bulantılarda başlamışşşş hadi iyiiii aman çok sürmesinnn inşallahhh çokta rahatsız etmesin çok zor olur senin için benoşum

Günaydınn yoldaşlarrrr

benayımmm hemen buraya yazz sonucuuu :53: mide bulantısı mı :53::53: oo senin ki gümbür gümbür geliyor desene :32::32::32:

amannnn eşi yok ev istedi ev alıyoz ona zor şer bu sene çıkacak eltimde kalıydu braz bizde tekrar bize gelckmiş huzur vermiyo verse başımın üstünde yeri var sinirlerim çok bozuk hamile olurum diye sinirimide bozmak istemyrm ama dayanamıyrm

offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat :36::36::36:

mutlulukkkk hoşgeldin nasılsın kuzuuuu
o kv ne diye gelip o kadar kalcakmış yahuuuu

perimmmmm huuu ses ver yinemi yazamıyorsunnnnn

iyi olmaya çalışıyorum fundam
kafasına esti gene ondan huzurluyuzya huzurumuzu bozmaya karar vermiştin canım ondan geliyodur
hamileyimdir hayırlısıyla inşallah gögüslerim ve kasıklarım çok agrıyo bide çok fazla iştahım açıldı bakalım hayırlısı inşallah

offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat
sosyalim takmamaya çalışcm inşallah keşke konuşsa sinsi bi kadın o daha kötü inan bana:14::14::14::14:

ooooo bulantılarda başlamışşşş hadi iyiiii aman çok sürmesinnn inşallahhh çokta rahatsız etmesin çok zor olur senin için benoşum

benayımmm hemen buraya yazz sonucuuu :53: mide bulantısı mı :53::53: oo senin ki gümbür gümbür geliyor desene :32::32::32:

offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat :36::36::36:

Mıtluluk hoş geldin canım üzülme demek kolay ama yapacak bişi yok sen huzurunu onun için bozma.. Sonra sevgi beklerlerr

Fundam sorma yaa hiç gelmesin bulantı iş yerinde çekilmez valla

Sosyalim yeni kan değil kız cuma verdiğim var ya çıktısını almya gidiyorum :9: doktor desin hamilesin diye :9: ben inanamıyorum ya halaa :9:

Mıtluluk hoş geldin canım üzülme demek kolay ama yapacak bişi yok sen huzurunu onun için bozma.. Sonra sevgi beklerlerr

Sosyalim yeni kan değil kız cuma verdiğim var ya çıktısını almya gidiyorum :9: doktor desin hamilesin diye :9: ben inanamıyorum ya halaa :9:

delüüüüüüüüüü :9::9::9::9:
ayy kızlar bu gıcık öksürük varya öksürdükçe spoşlar çıkıyo sanki :9::9::9::9::9:
korkuyorum tutunma gerçekleşmeyecek öle derinden öksürüyomkiiii:9:

bu yeliz nerde kaldı yahuuu:47:

hoşşbuldum canım çok haklısın ama işte insan katlanamıyo yaptıkları aklına gelince k.bakmayın sizinde başınızı agrıttım valla

ayy kızlar bu gıcık öksürük varya öksürdükçe spoşlar çıkıyo sanki :9::9::9::9::9:

Başka türlü içim rahat etmeyecek :9:
Randevu alıcam çünkü :9:

hoşşbuldum canım çok haklısın ama işte insan katlanamıyo yaptıkları aklına gelince k.bakmayın sizinde başınızı agrıttım valla

Olsun kız biz dinleriz yeter ki üzülme sen

iyi olmaya çalışıyorum fundam
kafasına esti gene ondan huzurluyuzya huzurumuzu bozmaya karar vermiştin canım ondan geliyodur
hamileyimdir hayırlısıyla inşallah gögüslerim ve kasıklarım çok agrıyo bide çok fazla iştahım açıldı bakalım hayırlısı inşallah

offf ya neyse canım sen yinede çok kafaya takma onu söylesin söylesin dursun sen kulağını kapat
sosyalim takmamaya çalışcm inşallah keşke konuşsa sinsi bi kadın o daha kötü inan bana:14::14::14::14:

konuşmaması daha iyi ya evde huzur olur sessizlik , o konuşmazsa sende konuşma hep bi şeylerle uğraş dolabı dök falan falan takma yani :32:

ayy ben yeni sandım kız pardon :9:

tutacağı varsa her türlü tutar canımmm hiç onu öyle düşünme :16:

hayırlısıyla bebişim olsun istiyorum onun yüzünden moralimi bozmak istemyrm ama sonra diyrm gelince nasıl davranacam artık onuda bilmyrm herşeye alınıyo bi akıl verin kızlar

ayy alınırsa alınsın yaa ben takmam hiç böyle şeyleri sen niye takıyorsun ki :32:

konuşmaması daha iyi ya evde huzur olur sessizlik , o konuşmazsa sende konuşma hep bi şeylerle uğraş dolabı dök falan falan takma yani :32:

ayy ben yeni sandım kız pardon :9:

tutacağı varsa her türlü tutar canımmm hiç onu öyle düşünme :16:

ayy alınırsa alınsın yaa ben takmam hiç böyle şeyleri sen niye takıyorsun ki :32:

canım sinsi oldugundan konuşmuyo yanı kafasında bişeler planlar sonra sinsiligini gösterir 3 sene neler yaşattı bize anlatamam ama bende bundan sonra kendimi degiştircem umrumda olmayacak yemegini hazırlarım yerse yer yemezse yemez ben evimin işine bakarım dedigin gibi

Back
X