• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Merhabaa pollenn. Gelince yaz canimm.seninde hamilelik haberini birlikte kutlamistik.ne halaylar cekmistikk. Sagol bu arada:) seninkinim.cinsiyeti belli oldu mu?

Yaa yelomm ben ilk defa bole birsey goruyorumm. Kiz herkes test yapio.birsey yoksa tertemiz cikio. Hep seni mi buluo bu dengesiz testler anlamiyorumki. Yani su testleri kim gorse pozitif derrr.

Fundamm insallahh. Kiz boyle var diyincede sonra korkuyorumm ama bariz pozitif yaaaa:53:

Benos hosgeldinnn kilo mu aldin kizzz. Benim gibi tombis mi olacan yoksa

Evet ilk sizinle paylasmistim hamile oldugumu :) cok güzeldi allah hrkese yasatsin. Ins.
Canim benim 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz dedi bugun baska bi dokttora gittim o da kiz dedi kiz galiba :)

Evet ilk sizinle paylasmistim hamile oldugumu :) cok güzeldi allah hrkese yasatsin. Ins.
Canim benim 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz dedi bugun baska bi dokttora gittim o da kiz dedi kiz galiba :)

kizdir o zamann:) seninkide hayirli olsun cnmm. kizlar cogalsin yoksa oglanlara gelin bulamayacazz.
yelizle fundadanda kiz gelsin hatta:1:
benosa bende baktim.kilo almis biraz:1:
lizoda haftasonu gezmisss:21: balayi turlarimiz arasinda kapadokyada vardiii. cok guzel bi yerrr. fotolara bakinca bende gitmek istedimm

Meraklı ayşee meraklı ayşeeeee hemende girmişşşş
kızzz yimgünü tuttuysa erkek oluyomuş öncesi hareket yok yaa spoşlardaa:9:
ama olurrr kızzda oolur hiç hayır dememmm

Meraklı ayşee meraklı ayşeeeee hemende girmişşşş
kızzz yimgünü tuttuysa erkek oluyomuş öncesi hareket yok yaa spoşlardaa:9:
ama olurrr kızzda oolur hiç hayır dememmm

hee valla dayanamadimm baktimm:1:

bu aksam sosyal d.gunu partisindeymiss:24:

kizz benimde hesaplarima gore kizdii:1: artik inamiorum onaa. zaten kiz erkek hic onemli degill. saglikli gelsinlerdeee

Evet ayşemm kimse yok baksanaa benimkide spordaa bende ütü yapıyorumm dün yapmadım 1 gömlek var diyee şimdidee gaza geldim epey yaptımki h. Sonu düşünmim onuu hava güzel olursa atacam kendimi dışarıı iş bırakmıyomm
her akşam bişey yyapacammm düzeldimde biraz bi sesim kötü eşiim diyoki trav. Gibi çıkıyoo:9::9:
biyandanda karadayıyı açtım ayy feridenen kardeeşi attı kızz kendinii öldürdü

Evet ayşemm kimse yok baksanaa benimkide spordaa bende ütü yapıyorumm dün yapmadım 1 gömlek var diyee şimdidee gaza geldim epey yaptımki h. Sonu düşünmim onuu hava güzel olursa atacam kendimi dışarıı iş bırakmıyomm
her akşam bişey yyapacammm düzeldimde biraz bi sesim kötü eşiim diyoki trav. Gibi çıkıyoo:9::9:
biyandanda karadayıyı açtım ayy feridenen kardeeşi attı kızz kendinii öldürdü

iyi yapmissin. bende dun gaza geldim.5 gomlek utuledimm:1:
ben karadayiyi biraktim yaa.survivori izlioruz.
haftasonu gezz kafani bosaltt. kiz bende hasta olunca oyle oluyorumm:1:
kizlar esiniz sinirliyse size bi tavsiyee. melisa ve kantoron otu. bunlari karistirin.suyu kaynattiktan sonra demlige atin. 5 dk demlensin. sonra hopp mideyee. ve karsinizda melek gibi bi es:9:

gittim doktora.. kesem 4,5 mm. falan çıktı. karından baktı,, kan testi istedi artışa bakmak için. hastaneden eve kadar ağladım,,evde de devam ettim. çok canım sıkıldı yaa :43:

kız ne ağlaması deli misin , oooo sen şimdiden böyle yaparsan 9 ayı kendine zehir edersin yapma böyle az relax:20:

bugun cok yoruldum kizlarr. biraz once eve girdim. kontrolde iyi gectii.
yelizim sonucne cikarsa uzulmek yok.canin sagolsun senin. hakkina en hayirlisi olsun cnmm.
benayim bugun sana yazamadim.canim daha bugun kesen gorunmezki. degerinin en az 1500 olmasi lazim.ondada alttan goruluyordu galiba. sen icini rahat tut.artis duzenliyse sikinti yoktur zaten.
fundam dun calisma olmasi cok iyi.bugunde yapinn. zaten yum geciyor sonra.
sosyalim degerin 63 cikmis cok iyi masallahh. annesine sarildii birakir mi artik hic:16:
fatmam sabah yazmissin cnm. evet cnm telden dolayi gitmistim ama dr rahatsizlanmis:(
sedomda bugun evine cikmistirr,yrn gelir belki aramizaa:16:

kızz okudum pipisini mi gördün ayy çok tatlı maşallahhh :16::nazar:

yelizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o testler pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daha ne kadar yazabilirim bilmiyorumm:52::52::52::52:

iyi yapmissin. bende dun gaza geldim.5 gomlek utuledimm:1:
ben karadayiyi biraktim yaa.survivori izlioruz.
haftasonu gezz kafani bosaltt. kiz bende hasta olunca oyle oluyorumm:1:
kizlar esiniz sinirliyse size bi tavsiyee. melisa ve kantoron otu. bunlari karistirin.suyu kaynattiktan sonra demlige atin. 5 dk demlensin. sonra hopp mideyee. ve karsinizda melek gibi bi es:9:

Ayy bugündemi var kız oo:1:
benimki çaydan başka bişey içmezz kişburnu demledimm dün bekletmiştim epey suda iyice salmış tozinii
güzelce kaynattımmm içeliimm sanada iyi gelir diyorum arkadaş ben çay istiyorum ne emri vaki yapıyosin dedii:9:::9:

Kızzz anlamıyo kimse yaa benim bi ablamm onunda yıllardır süren böle bi dostluğu var hala bulişirlar o çok iyi anlıyoo
benoşşşş benem gözler bugün showdaa acaba burdan alışveriş yapıyomuu diye seni aradımmm:9::9::9:
yaa yeri geliyo tek yürek oluyoruzz tr dört yanında hemdee en güzelide buu

Yelizz benoşun resmi gördünmüüü sanki şimdiden kilo almışş yanaklar tombiş olmuşşş:nazar:

Kızzz ben bugün yemekteydim ne showu :9: arada gidiyruz biz yada genelde eşim gidiyo..

Kız durun şimdiden kilo alırsam sonum ayşe gibi olacak :9: ama ben zaten kilo almışım dedim ya duyar duymaz baskül aldıl 57 olmuşum :9: ben ki o kiloları taaa 14-15 yıl önce gördüydüm :1:

Merhabaa pollenn. Gelince yaz canimm.seninde hamilelik haberini birlikte kutlamistik.ne halaylar cekmistikk. Sagol bu arada:) seninkinim.cinsiyeti belli oldu mu?

Yaa yelomm ben ilk defa bole birsey goruyorumm. Kiz herkes test yapio.birsey yoksa tertemiz cikio. Hep seni mi buluo bu dengesiz testler anlamiyorumki. Yani su testleri kim gorse pozitif derrr.

Fundamm insallahh. Kiz boyle var diyincede sonra korkuyorumm ama bariz pozitif yaaaa:53:

Benos hosgeldinnn kilo mu aldin kizzz. Benim gibi tombis mi olacan yoksa

He yaa böle olursa sanırım sezaryan olucam :9:

Sanada yazamadım canım yemekteydik oğluşunun maşallahı var hep böle olsun inşAllah..

Sabah alınca sonucu yazarım artık..

Yeliiizzzzz valla bende gene gördüm ben burdayım diyo silikte olsa bencede yarın yap

kız ne ağlaması deli misin , oooo sen şimdiden böyle yaparsan 9 ayı kendine zehir edersin yapma böyle az relax:20:

yelizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o testler pozitiffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daha ne kadar yazabilirim bilmiyorumm:52::52::52::52:

sagoll teyzesii:38:
dimii sosyalimm vala kendi kendimi yedimm. bariz ortadaa. artik bu testede bebek yoksa yeliz birdaha bu testleri evine sokmasinn.

Ayy bugündemi var kız oo:1:
benimki çaydan başka bişey içmezz kişburnu demledimm dün bekletmiştim epey suda iyice salmış tozinii
güzelce kaynattımmm içeliimm sanada iyi gelir diyorum arkadaş ben çay istiyorum ne emri vaki yapıyosin dedii:9:::9:

evet cnm. hergun verirler artik:1:
benimkide cayci ama arada farkli birsey yaptim diyip tikistiriyorumm:1:

Kızzz ben bugün yemekteydim ne showu :9: arada gidiyruz biz yada genelde eşim gidiyo..

Kız durun şimdiden kilo alırsam sonum ayşe gibi olacak :9: ama ben zaten kilo almışım dedim ya duyar duymaz baskül aldıl 57 olmuşum :9: ben ki o kiloları taaa 14-15 yıl önce gördüydüm :1:

Sanada yazamadım canım yemekteydik oğluşunun maşallahı var hep böle olsun inşAllah..

Yeliiizzzzz valla bende gene gördüm ben burdayım diyo silikte olsa bencede yarın yap

bakk yaa ayse gibi olacam demiss:9:
amin benosumm seninkide gobekli tosun olur insallahh:1:
fotonuzda cok hos cikmissss:16:

Sosyalimm
Simdi bana kizma daa o cizgi 2-3 saat sonra ciktii ilk yaptigimda sadece yeri belliydi onun da ne oldugunu bi turlu anlatamadim
Ayrica o ucuzlardan yaptim azonce 4 saatlik idrarla ve negatif
Daha da umudum kalmadi zatenn bence siz dee ummayın :1:

Sosyalimm
Simdi bana kizma daa o cizgi 2-3 saat sonra ciktii ilk yaptigimda sadece yeri belliydi onun da ne oldugunu bi turlu anlatamadim

yelizimmm az bekleeee hemen şak diye çıkmaz bebiş yeni gelmiştir hemen çıkmaz ki beta hcg :53: buraya foto koysana sen bakayım yaptığın testin fotosunu :51: 5 dk sonra ama

Benosumm ben de goruyorum amaa bence geçersiz cunku saatler sonra cikti ve pembe degildii
Öfff neysee her ay bunu yasiyorumm her ay sizi de yoruyorum nedense hep beni buluyoo sonu hep kırmızı

Yaaaaa benimki sızdı koltiktaaa seslenincede kızıyooo:47:

ayşemm yeliz bi tane daha test yapsa mı :52::52::52::52::52:

Sosyalimm

bencede yapmaliydi zatenn
ama ben hala var diorummm. bu kadar olmazz. eger o bebek yoksa o test yaptigin markayi sikayet esecem artik. ben bu ise bi anlam veremedimm:26:
sen bi foto koy hele yelizimm

Back
X