Selam canlarr
1 saattir actim sayfayi yazmaya firsat bulamadimm
Sedoma Allah saglik sihhat versinn onun sagligi yerinde olsunn bebiş yine gelicek Allahin izniylee hepimiz icin boyle kizlar
Sosyall yine bana giydirmiş bi guzel

Yaptim kiz testt yapmamm mi

tabii ki negatiff acaba ben her ay kimyasal gebelik mi geciriyorum

Kizz hepinizi cok seviyorum haa kocam bile bukadar hatirlamazz napio acaba diye

Gece sedonun faceden mesajiyla uyandim cok mutlu oldumm bebiş icin iyi dileklerde bulunmus canim benim ama bebiş yokki :26: bide hamile diyee lafi gecti burdaa neyse o bile guzell bosverinnn
Dun gece benimkiyle baya tartistik telefonda.ben agladim bu ay da olmadi diye o da dellendi 6 aydir herseyimizi gune saate bagladinn iliskilerimiz bile gorev haline geldi yok iki gun bekleyelim yok gun aşiri olsun yok bugun degil yarin olursa tutar.Birak bi savsataları dedi bana

Anan da babana oyle mi demiş seni yaparken yum gunu mu hesaplamiş yeter artik sıkıldim bu muhabbetlerden birak olursa zaten olur biz karikocayiz her sekilde iliski oluyor tutacagi varsa tutar bana bidaha gun saat hesabi yapma senin hesaplarinla geciyo evliligimiz dedii
Tabii sonuna kadar katiliyorum amaa benimde sinirlerim bozuktu cok agladim ama hayirlisi olsunn sonucta bi kuldan bahsediyoruz Allah nezaman dilerse ozaman olucak
Fundamin doktoru demis ya hesap yapmayin haftada 2 yeter diye.Ben de bundan sonra elimden geldigince hesap yapmamaya caliscam sadece yum haftami bos gecmemeye calisirim okadar
Ben de bahsimi soyleyeyim kayda geçsin sosyall erkekk benoş kız