• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarrrrrr.... Cumartesi bat günüm ama ben bugün test alıp yarın sabah yapsam olmaz mı? Meraktan ölüyorummmmmmm

Selam canlarımmmm:21:

Aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir vardım da iş başa düşmeyince izleyici olmuştum artık dertlenici konumuna geçiverdim.2 doktora göründüm biri pko var diyor diğeri yok. biri 5 cmlık kistin var diyor digeri önemli degıl :)....

Ne edicem ben derken 3. bir doktor buldum:). Hormon yaptı eşşek gibisin dedi. Kistin var ama 1 ay doğum kontrol kullan geçer dedi geçmezse yarım saatlık bir operasyonla alırım dedi (su kisti olabilirmiş)..
Peki ya bebiş dedim olur mu anlamında..Eşşek gibisin dedik ya dedi
:51:.
önce dene bir kaç ay 6 ay normaldir dedi. olmazsa iğne yaparız dedi ne bu hazıra alışmışlık calısın az dedi güldü..Bu doktorda çokmu çatlak çıktı anlamadım ki.:30:

öncelikle hoş geldin, o nasıl doktor ya saçma sapan konuşmuş :47:

öle olsun ozaman bakalım buda tutmazsa bidahaki aya ağrıyı hisseder hissetmez :4: :9:

:9::9::9: gün aşırı yada 2 günde 1 e indir mahvoldunuz :34:

Günaydın canlarımmm
kolum çok ağrıyo :14::14:
dün delik deşik ettiler beni zaten kanım yok bisürü kan aldılar yine,akşam tansiyonum düştü dünya çarkıfelek gibi etrafımda döndü
yeni hamişler şimdiden kan yapıcı takviyeye başlayın ilerde sorun oluyo yoksa:50:
benayım ben gittiğim özel hastanede yaptırıyorum kan testlerini 25 lira fark alıyolar
şimdi detaylı ultrason için randevu aldığım hastane hiç ücret almıyo ama muayene ücreti biraz tuzlu :44:

geçmiş olsun canım, sonuçların ne zaman çıkacak :26:

öncelikle hoş geldin, o nasıl doktor ya saçma sapan konuşmuş :47:

:9::9::9: gün aşırı yada 2 günde 1 e indir mahvoldunuz :34:

geçmiş olsun canım, sonuçların ne zaman çıkacak :26:

bugün öğleden sonra ama yarın alıcak eşim.
sosyalimm sen kana baktırdınmı yine kaç çıktı :53::53:

varsa çıkar bence çıkmazsa üzülmeyeceksen yap :34:

Üzülmeyeceğim diyememmmmm... Ama kesin çıkar diyorsan bugün eve gitmeden önce testi alayım yarın sabah yapayım ay heyecen yaptım oyyy...

Sen de cumartesi gideceksin he canım.. Bakalım tam kaç hafta kaç günlükmüş yeğen :)))

evet canım kesinleşti, bana çarşamba günü gel keseyi görelim dedi izin alamam diye cumartesi gideyim diyorum bende , sağol canım bu arada :16:

canımm senin daha iyi bilmen lazım, hamilelere kontrolleri için ücretli izin verilmesi zorunludur
bende başlarda hep cumartesi gidiyodum, enayiliğime doymayayım baktım millet sabahtan arayıp hastayım şu işim var bu işim var diyip duruyo artık hafta içi gidiyorum hep. hatta işim bitsede dönmüyorum işe kimsede bişey diyemiyo,dersede kanunu gösteririm
sen hamişsin hiiç yorma kendini cumarteside yatar dinlenirsin :54:

Üzülmeyeceğim diyememmmmm... Ama kesin çıkar diyorsan bugün eve gitmeden önce testi alayım yarın sabah yapayım ay heyecen yaptım oyyy...

Sen de cumartesi gideceksin he canım.. Bakalım tam kaç hafta kaç günlükmüş yeğen :)))

tabi ki üzüleceksin ama abartmaya gerek yok , aslında ben adet gününe göre tahmin edemiyorum tahmini yum gününü bilsen onda daha kesin oluyor istersen adetin geçsin öyle yap canım :26: haftaya cumartesi 5+4 oluruz herhalde canım bakalım dr ne diyecek :16:

tabi ki üzüleceksin ama abartmaya gerek yok , aslında ben adet gününe göre tahmin edemiyorum tahmini yum gününü bilsen onda daha kesin oluyor istersen adetin geçsin öyle yap canım :26: haftaya cumartesi 5+4 oluruz herhalde canım bakalım dr ne diyecek :16:

Aman da aman kuzumuza bak sen pıtpıtlarını da duyduğunu haber alalım inşallah... Ya canım Bat tan 14 gün öncesinde olmuyor mu yum benim adetlerim düzenlidir hep 34 günde bir olurum bu yüzden şubat'ın 21 ya da 22 sinde yumurtlamışımdır diye düşünüyorum..

canımm senin daha iyi bilmen lazım, hamilelere kontrolleri için ücretli izin verilmesi zorunludur
bende başlarda hep cumartesi gidiyodum, enayiliğime doymayayım baktım millet sabahtan arayıp hastayım şu işim var bu işim var diyip duruyo artık hafta içi gidiyorum hep. hatta işim bitsede dönmüyorum işe kimsede bişey diyemiyo,dersede kanunu gösteririm
sen hamişsin hiiç yorma kendini cumarteside yatar dinlenirsin :54:

canım ben daha iş yerinde kimseye bir şey söylemedim müdürde dahil 1 arkadaşım hariç hamileliğim ilerlerse söylerim şimdilik cumartesi işimi görürüm sonrasında söylerim :34:

Aman da aman kuzumuza bak sen pıtpıtlarını da duyduğunu haber alalım inşallah... Ya canım Bat tan 14 gün öncesinde olmuyor mu yum benim adetlerim düzenlidir hep 34 günde bir olurum bu yüzden şubat'ın 21 ya da 22 sinde yumurtlamışımdır diye düşünüyorum..

sağol canım inşallah bu sefer ki sorunsuz ilerler :16: yum günü kişiden kişiye değişir canım illa adetten 14 gün önce yumurtlayacan diye bş şey söz konusu değil canım :34:

Kızlar birşey daha sorsam size eğer bir bilginiz varsa cevap yazar mısınız?
İlk düşükten sonra sebebi ne olursa olsun bazı doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra corasprin içmeyi öneriyormuş çoğu insana.. Yani bu bi önlem mi? Ben de her ihtimale karşı içsem mi? Çok gördüm duydum okudum ne yapsam bilemedim... Yani düşük için testler yaptırmamış insana da veriyormuş doktorlar önlem için mi veriyorlar anlamadım :S

Kızlar birşey daha sorsam size eğer bir bilginiz varsa cevap yazar mısınız?
İlk düşükten sonra sebebi ne olursa olsun bazı doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra corasprin içmeyi öneriyormuş çoğu insana.. Yani bu bi önlem mi? Ben de her ihtimale karşı içsem mi? Çok gördüm duydum okudum ne yapsam bilemedim... Yani düşük için testler yaptırmamış insana da veriyormuş doktorlar önlem için mi veriyorlar anlamadım :S

senin pıhtı testlerin normal çıktı bence içmene gerek yok :20:
dün yaptım bir şey çıkmadı canım:50:

biraz daha bekleyeyım diyorum.

sen nasılsın ağrın sıızın var mı canım?

az daha bekle o zaman canım hayırlısı neyse o olsun, ağrım sızım yok canım çok şükür sadece göğüs ağrım var o kadar , diğer hamileliğimde hep karın ağrısı çektim çok şükür bu hamileliğimde bu ağrıdan eser yok inşallah bu iyiye işarettir :26:

Nasılsın bakalım anne adayı heyecan durumları nasıl?

İyiyim canımmm
Heyecanım son sürat devam bugün daha fazla doktora gidicem ya ondan:9:

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
ben gece yine kasık ağrısı ile uyandım eşim bile dedi inliyosun çokmu ağrıyor sarıldı üzüldü adam bu ne yaa diyo 1 ay içinde kaç defa çektin
sabahta yapışkanımsı parlak bi akıntı vardı :44: acaba yumurtladımmı ben kaçırdımmıı :53:

Kız belkide yolculuk akıntısıdır :9: inşAllah bu kez olur canım benim inşAllah ;)

günaydın canım kolay gelsin:))

canım burada testler çok pahalı olmuyor biz özel hastanede yaptırabiliyoruz ama orası pahalıdır sen istersen bi dr a sor o seni yönlendirir, eğer devlet hast. doktor iyiyse oda isteyebilir ama konuşman lazım :51:

İşte ondan emin olamadım aynı şeyi yapacaklar ama tonla para vermek zoruma gidiyo nedense bakalım bi ne diyvek benim ki onların devlette yaptırmamız işine gelmez :9:

Selam canlarımmmm:21:

Aranıza yeni katıldım aslında uzun süredir vardım da iş başa düşmeyince izleyici olmuştum artık dertlenici konumuna geçiverdim.2 doktora göründüm biri pko var diyor diğeri yok. biri 5 cmlık kistin var diyor digeri önemli degıl :)....

Ne edicem ben derken 3. bir doktor buldum:). Hormon yaptı eşşek gibisin dedi. Kistin var ama 1 ay doğum kontrol kullan geçer dedi geçmezse yarım saatlık bir operasyonla alırım dedi (su kisti olabilirmiş)..
Peki ya bebiş dedim olur mu anlamında..Eşşek gibisin dedik ya dedi
:51:.
önce dene bir kaç ay 6 ay normaldir dedi. olmazsa iğne yaparız dedi ne bu hazıra alışmışlık calısın az dedi güldü..Bu doktorda çokmu çatlak çıktı anlamadım ki.:30:

Hoşgeldiniz.. Sizin doktora hakkat bi tuhafmış :9:
Rabbim hayırlısı ile yez zamanda sizede nasip etsin ?
Yaş kaç kaç yıllık evlisin ?

Kızlarrrrrr.... Cumartesi bat günüm ama ben bugün test alıp yarın sabah yapsam olmaz mı? Meraktan ölüyorummmmmmm

Bencede varsa çıkanlardanım düşüncesindeyim her zaman :9:

Ben 1 gün kala yaptım geç bile kalmışım bi hafta öncede öğrenirmiştim Ama olmadı :1:

Lizimmm geçmiş olsun canımmm
Senin hastane iyimiş 25 lira önemli değil 100 küsürlü olanlarda sıkıntı var :9: vermek istemem yazık günah devlette yapıyo çünkü

araba işini ne yaptınız kuzu :26:

bakıyoruz canım temiz araç bulmak çok zor :50:
dün peugeot 307 baktık bitane herşeyiyle uygundu bize kazasız boyasız değişensiz, el sıkıştılar tam tanıdık biyere gidiyoduk baktırmaya o sırada kocacığımın aklı sonradan geldi telefondan sorguladı 3 kazası varmış 2 si küçük ama biri 2 bin tl lik. vazgeçtik içim gitti aklım o arabada kaldı :14::14:
honda jazz lara da bakıyoruz, fiesta da bakıyoruz ama ona pek ısınamadı eşim.
siz ne yaptınız?

senin pıhtı testlerin normal çıktı bence içmene gerek yok :20:

az daha bekle o zaman canım hayırlısı neyse o olsun, ağrım sızım yok canım çok şükür sadece göğüs ağrım var o kadar , diğer hamileliğimde hep karın ağrısı çektim çok şükür bu hamileliğimde bu ağrıdan eser yok inşallah bu iyiye işarettir :26:

hayırlısı canım bakalm zaman ne göstereck...

inşallah canım sen kalbıni ferah tut güzel olacak güzel:16:

Back
X