• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar ben geçmişi pek okuyamadım hatta benoş naptı dr.da detaylı sonradan anlattı heralde onlara bi bakmam lazım o şimdi detaylıca yazmıştır :1:
yalnız yelizim lizimlemi atıştınız öle bi yazını gördüm kız kırıldınızmı birbirinize lizim girmedi hiçç:5: küsüp bizi bırakmasın

peri naptı acabaaa:53:

benoş dr un dediklerini yazdı nasıl besleneceğini söylemiş, bi de telefon yasak demiş :9:

perinin değeri çok yüksek geldi bana bugün dr a gidecekti bence 2 taneymiş benim miniklerim deyip uça uça gelecek :10:
lizimii bilmiyorum canım :15::15:

öyle bi hakkım varsa kullanmak lazım o zaman ama havalimanlarında geçerli midir bilmiyorum, orada herkese potansiyel suçlu gibi bakıyorlar çünkü adam derse nerden bileyim karnında bebek var sen 5 dk bekle doğurup geleyim mi diyeyim :9:

inşallah canım sağlıklı sorunsuz gebelik nasip etsin Rabbim sizlere ve bana :16: kız biz her ay senin adetine yakın zaten mal gibi kalıyoruz şu yaptığın testler bizi çok yanıltıyor :57:

inşallah sizde kullanırsınız :21:

yok canım biz vermiyoruz bizim sistemimize gelip kayıt oluyorlar ne kadar tarla bahçe ne ekili ne dikili onların kayıt altına alıyoruz bizim verdiğimiz belgeyle kredi için bankaya başvuruyorlar, hayırdır neden sordun :26:

merakkkk :9::9::9: prosedürü merak ettim :1:
yeliz kızzz uçağa geçmedinmiii daha :1:

benoş dr un dediklerini yazdı nasıl besleneceğini söylemiş, bi de telefon yasak demiş :9:

perinin değeri çok yüksek geldi bana bugün dr a gidecekti bence 2 taneymiş benim miniklerim deyip uça uça gelecek :10:
lizimii bilmiyorum canım :15::15:

ayyy bu girmez şimdiiii :53:
ayyy ne güzelll ikizmiii offfff keşkeee

Kızlar ben geldim gunaydin
Okuldayim bi 10 dk var geleyim dedim
Fundosum Sosyalim yelizim benosum :16:

Ayy okadar yazdimm sayfadan atti gerizekaliii lizimle ilgili olani anlatmistim neysee :9: bisey oldugu yok aslindaa bidaha hayatta yazamam :1:
Periyi cok merak ediorumm
Pindim benn
Sosyallll resimmiii pekii :9:

Ayy okadar yazdimm sayfadan atti gerizekaliii lizimle ilgili olani anlatmistim neysee :9: bisey oldugu yok aslindaa bidaha hayatta yazamam :1:
Pindim benn

Hoş bulduk kuzum iyiyim cnmm
Sen nasılsın hava cok bozuk içim sıkıldı :31:

neyse gelsinde tatlıya bağlansınnn hepinizi çok seviyorum biri olmayınca buruk oluyorum :31:
kız kapatt tehlikeliii :1:

evet yaa kar geliyo diyolar burayada twinim sen hangi şehirdeydin:44:

adetten önce test yaptı o değilmi
kız idrarda kaç gün önce görülüyodu şüpheli ilişkiden 10 gün sonra değilmi :17::17::17::30:

kız ben 8 gün önce görmüştüm ama test bozuk diye çok tınlamadım 10 . gün yaptım yine çıktı kana gittim işte :30:

Pindim benn

:9::9::9::9:

:9: derler valla Kuzum yok derste zaten bakamiyorum gürültüden fln :1: :9:
Bostu dersim :1:

iyi canım, eşinle ne yaptın daha iyisiniz değil mi :48:

kız ben 8 gün önce görmüştüm ama test bozuk diye çok tınlamadım 10 . gün yaptım yine çıktı kana gittim işte :30:

Evet kuzum iyiyiz çok şükür :16:
Dün bir anlaşma yaptık kim kötü bi laf söylerse 3 dk masaj yapioz tartışma yada şaka yollu olsada:1: :1:

Kuzum d bakirda cnm :16: hava da yağmur kokusu var ama yagamadi.

Ayy ben geldim orayaa burma kadayıf yedimm hatta :1:
ciğer yedim :1:

kızzz ne diyosun seeen erkenden test yaptın haaa :19: vayyy çakall :9:
benimde 10. gün bugün :1:

Ayy ben geldim orayaa burma kadayıf yedimm hatta :1:
ciğer yedim :1:

kızzz ne diyosun seeen erkenden test yaptın haaa :19: vayyy çakall :9:
benimde 10. gün bugün :1:

Yaa öylemi cnmm :16: kız bi daha gelirsen görüşelim Ohh en güzel şeyleri yemişsin valla

Back
X