• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ayy bende o anı o duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyorum bende eşimle paylaşıp nasıl tepki vereceğini en çokta
benoşummmm çok yakında o anı yine yaşıyacaksınnn
hediye olayına hiç takılmıyorum ben alıştım artık :-)
varkende ne alsam diye düşünmek zor oluyo ihtiyacı olsa bişeye tamam
tatile gitceniz yaa şort mort alsan yaa g.gözlüğü yada palet takımı filan :-)
sizin işyerinin orda decalth.. varyaa orda acaip güzel şeyler var tatil için bi sırt çantası ne bilim ikinizinde ihtiyacı olan bişey bakıver derim ben bide sandalette olabilir
bizde yemeğe gidiyoz hep öle durumlarda :-)
bekleyince söleyince yapmaz benimki umursamaz görününcede çok şaşırtır hediye konusunda :-)
twinimm sen bi araştır erteleme imkan varken kullan canım
kardeşin evlimi çocuğu varmı twinimmm

benoş kız yorumu eşinemi okudun :-) ama aynı yerde çalışıyonuz normal öle olmanız :-)
cnm ınan dusunuyorum ne alıcagm dıye bnde sonra bulamıyorum almıyorum sonra ama bu ay alıyım dıom ona yaa hedıye almayıda sever yanı benımkı:KK48:

kuzum sımdı bnde unıve bakıodum ama cok bılgı yok arastrym dedmm orda yaptran yorum yazan varmı dıye..

cnm kardesm 1 yıllk evlı cnm hatırlamıosun yıne bı ara soylmstm esınde sorun var tedavı goruyo o da tup bebek yapıcklar esınn tedavısı olumlu sonuclanırsa ınssss

kız senin yapışık ikizler dediğini söyledim he valla doğru diyor dedi kaçtı gitti adam :-)

ben yakın gibi görünsemde hiç belli olmaz ki canım.. sizlerinde olsun çok istiyorum.. çok dillendirmek istemiyorum yapılan dualar gizli kalmalıdır ama şunu bilmenizi istiyorum ki ben dualarımda sizleride unutmuyorum..
ben kendim için ne kadar bebek istiyorsam sizler içinde bi okadar çok istiyorum... başkasının bebek sahibi olduğunu duyduğumda belki bi hüzün kaplıyor gibi oluyor ama ne hikmetse burda hiç öle bişi olmuyor galiba dertlerimizi ortak yaptığımızdan bi okadar çok seviyorum.. umut oluyoruz birbirimize rabbim nasip edecek o günleri

ben o dekatlona hiç gitmedim ya kız çok merakta ediyorum öğle arası bi gün gideyim bari ama tatil sonrasına kalır artık tatile bi parmak arası terlik dışında bişi almadım :KK70:

eşimin güneş gözlüğüne ihtiyacı var aslında normalde de ondan alacaktım olmadı bakayım ya da olmadı şort alırım kurtarırım napıyım ya amann o bana alsın :KK70:

kuzum Allah bı daha yasatıcak ınss sana bu ay umutluymmm:KK66::KK65:
hepimize yaşatsın inşAllah canım benim..
sizlerin evlilikleri uzun süreli çok bekletmesin hemen gelsin inşAllah..
bu işin içine girince çok daha iyi anladım beklemenin ne olduğunu neler hissettirdiğini benden sonra evlenip doğuran ya da hamile kalan o kadar çok ki eskiden takılmazdım şimdi daha çok dikkatimi çekiyor akıllılar diyorum hemen başlıyorlar, sorunda yok ne güzel çok şanslılar

kız senin yapışık ikizler dediğini söyledim he valla doğru diyor dedi kaçtı gitti adam :-)

ben yakın gibi görünsemde hiç belli olmaz ki canım.. sizlerinde olsun çok istiyorum.. çok dillendirmek istemiyorum yapılan dualar gizli kalmalıdır ama şunu bilmenizi istiyorum ki ben dualarımda sizleride unutmuyorum..
ben kendim için ne kadar bebek istiyorsam sizler içinde bi okadar çok istiyorum... başkasının bebek sahibi olduğunu duyduğumda belki bi hüzün kaplıyor gibi oluyor ama ne hikmetse burda hiç öle bişi olmuyor galiba dertlerimizi ortak yaptığımızdan bi okadar çok seviyorum.. umut oluyoruz birbirimize rabbim nasip edecek o günleri

ben o dekatlona hiç gitmedim ya kız çok merakta ediyorum öğle arası bi gün gideyim bari ama tatil sonrasına kalır artık tatile bi parmak arası terlik dışında bişi almadım :KK70:

eşimin güneş gözlüğüne ihtiyacı var aslında normalde de ondan alacaktım olmadı bakayım ya da olmadı şort alırım kurtarırım napıyım ya amann o bana alsın :KK70:
Cnm Allah dualarımızı kabul etsın aklından gecırmen yeter bnmde hep dualarımdasnz ..

sende şort al o zmn şu çıceklılerden :-)

sağol benoşummmm en kısa zamanda olcak hepimizin içimden öle geçiyo vallaaa

twinim kusura bakma valla sne söleyince hatırladımmm doğru yaaa burdamı yaptırcaktı o gelip
sanki öle hatırlıyorumm
yaptıranları boşver twinim kafa karıştırıyorrr benim gidiceğim merkezede neler yazmışlar bir kaçı diyo çok iyi diye haklılarda galiba memur tanıdık var oda diyo iyi diye sen gir üni sitesinde bak ve git yerinde gör görüş vaktin varken ben olsam bi sn. durmam bak bana işten çıkıyorum sırf gidim gelim diye
adet başlamışken git testleri yaptır derim

ayyy kızlarrr tüp bebek topiğine bakıyorum 2 gündür böle bişey olamazzzz test yapan pozitifi sölüyoooo maşallah 1 negatif yokkkk değerler şahaneeee 10. gün yapıyolar hemde peşpeşe haberler geliyoooo

benoş ne kadar güzel söledin kızzz inan bende öyle oluyorum
git git orası güzel uygunda
güneş gözlüğüde sezon kapanırken acaip ucuz yaa poli.. ray.. bile çok çok uygun 3de 1 fiyatına valla
anam oda yanında olmalı deneyim olup olmadığına :-)

bu işin içine girince çok daha iyi anladım beklemenin ne olduğunu neler hissettirdiğini benden sonra evlenip doğuran ya da hamile kalan o kadar çok ki eskiden takılmazdım şimdi daha çok dikkatimi çekiyor akıllılar diyorum hemen başlıyorlar, sorunda yok ne güzel çok şanslılar
evet cnm ınss tez zamnda gelıckler ya inan akıl olsa sımdı ılk ay korunmazdım bıle kafa daha rahat oluyo hemen gelırdı belkı ama artık beklıycz ..
bnmde arkdslarım bnden sonra evlendı nerdeyse hepsı hamıle ya da dogurdu ne dıyek Allahın takdiri..

insan halinden anlayan birileri olunca çok daha iyi hissediyor benoşum eylülde 4 yıl bitecek düşünsene.. bu aklıma gelince bile strese giriyorum benden sonra evlenenlerin bebişleri görüyorum kocamanlar hüzünleniyorum
kuzenim evlenmişti yaaa hani kış biterken kocaya gitmişti onun haberini aldım çok kötü oldum
bende öle diyorum kız önceden acelesi neymiş derdim şimdi ise aferin iyi yaptı diyorum

:KK70::KK60:
evet cnm ınss tez zamnda gelıckler ya inan akıl olsa sımdı ılk ay korunmazdım bıle kafa daha rahat oluyo hemen gelırdı belkı ama artık beklıycz ..
bnmde arkdslarım bnden sonra evlendı nerdeyse hepsı hamıle ya da dogurdu ne dıyek Allahın takdiri..

he kızzzz hele o ilk sene kesin olurdu gibime geliyo daha bi istekli daha bi yoğun çalışma oluyo ya :KK70::KK70::KK70:

sağol benoşummmm en kısa zamanda olcak hepimizin içimden öle geçiyo vallaaa

twinim kusura bakma valla sne söleyince hatırladımmm doğru yaaa burdamı yaptırcaktı o gelip
sanki öle hatırlıyorumm
yaptıranları boşver twinim kafa karıştırıyorrr benim gidiceğim merkezede neler yazmışlar bir kaçı diyo çok iyi diye haklılarda galiba memur tanıdık var oda diyo iyi diye sen gir üni sitesinde bak ve git yerinde gör görüş vaktin varken ben olsam bi sn. durmam bak bana işten çıkıyorum sırf gidim gelim diye
adet başlamışken git testleri yaptır derim

ayyy kızlarrr tüp bebek topiğine bakıyorum 2 gündür böle bişey olamazzzz test yapan pozitifi sölüyoooo maşallah 1 negatif yokkkk değerler şahaneeee 10. gün yapıyolar hemde peşpeşe haberler geliyoooo

benoş ne kadar güzel söledin kızzz inan bende öyle oluyorum
git git orası güzel uygunda
güneş gözlüğüde sezon kapanırken acaip ucuz yaa poli.. ray.. bile çok çok uygun 3de 1 fiyatına valla
anam oda yanında olmalı deneyim olup olmadığına :-)
yok önemlı degıl kuzum ..
evet cnm oraya geldıler bı dr a tedavı ıcın sonuclanrrssa tup bebek ıcın ısta gıdın dedm bakalım hayırlsıı.
kuzum bnmkle görusem bı yengesı de orda hemsıre gercı sımdı ızınde hamıle dıye ..sordursun bı ..
aslında ne yı bekleıdgımzı bılmıyorum ama hep bı gecistrıoz ..

kuzum masallah ınss senınde haberlerını alırız boyle tup bebek te sans cok yuksek .esınde bı problem yok yaa olck ınss..

bızde ıstdan aldık gözluk uygundu 2.ye %30 ındrm vardı ray... at....da:-)

çiçekli şortu mu twinn :KK70::KK70:
benimkinin var iki tane mi ne ama beyimiz evledikten sonra düz alıyor eskiyide giysede yenilerde gözü :KK70:

kız tüp bebekteki olay çok daha başka ya hazır herşeyi yapıp atıyorlar içine :KK70:
yok yolda 3-5 gün aldı gitti buldu sevdiler birbirlerini derdi yok :-)
ben zaten tüp bebek yaptıran herkese çok üzülüyorum yanlış anlama sakın fundam.. çok meşakkatli bi iş olduğundan, her türlü insanı yıpratan bişi olduğundan diyorum.. Rabbim o raddeye gelmiş herkesin yardımcısı olsun.. o kadar zor ki.. hele senelerce olmayan insanların ki.
ben bire bir ablamdan yaşadığım için sizleri o kadar iyi anlıyorum ki o kadar zor ki.. tüp yaptıranın hemen tutsun inşAllah..

güneş gözlüğünü zaten kışın alıcan.. benim adamın alacağı gözlük belli kız zorlanmam hepsi yakışıyor sıpamın güzel topalak bi yüzü olduğundan gidiyor karısı gibi uzun suratlı değilki herşey yakışmasın :-)

:KK70::KK60:

he kızzzz hele o ilk sene kesin olurdu gibime geliyo daha bi istekli daha bi yoğun çalışma oluyo ya :KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70:zaten takmıosun kafa rahat olursa olur aman ıste salaklık haa bnmkıde :KK51::KK51:

gecen kasımda evlnn bı arkds vardı gecen gördm wats... ta resmını karnı burnunda yazdım hmn 2.ayında hamıle kalmıs :KK57:

kızz twinnn at... olan gözlüğü bilemedim ben aklıma marka gelmedi ya :KK70:

bekliyorsanız zaten tüp ya da aşılamaya hazır değilsiniz demektir canım.. sen ve eşin kendinizi hazır hissedince zaten direkt gidersiniz zaten ama bencede çok geciktirmeyin zaman geçiyor çünkü.. bi an önce testlerinizi falan yaptırın sonrada baktın olmuyor gidiverin tüpe.. bence aşılama bile yaptırma direkt tüp bebek daha mantıklı

çiçekli şortu mu twinn :KK70::KK70:
benimkinin var iki tane mi ne ama beyimiz evledikten sonra düz alıyor eskiyide giysede yenilerde gözü :KK70:

kız tüp bebekteki olay çok daha başka ya hazır herşeyi yapıp atıyorlar içine :KK70:
yok yolda 3-5 gün aldı gitti buldu sevdiler birbirlerini derdi yok :-)
ben zaten tüp bebek yaptıran herkese çok üzülüyorum yanlış anlama sakın fundam.. çok meşakkatli bi iş olduğundan, her türlü insanı yıpratan bişi olduğundan diyorum.. Rabbim o raddeye gelmiş herkesin yardımcısı olsun.. o kadar zor ki.. hele senelerce olmayan insanların ki.
ben bire bir ablamdan yaşadığım için sizleri o kadar iyi anlıyorum ki o kadar zor ki.. tüp yaptıranın hemen tutsun inşAllah..

güneş gözlüğünü zaten kışın alıcan.. benim adamın alacağı gözlük belli kız zorlanmam hepsi yakışıyor sıpamın güzel topalak bi yüzü olduğundan gidiyor karısı gibi uzun suratlı değilki herşey yakışmasın :-)
:-):-)bnmkıde eskısehrde aldı otelın etınden sutunden faydalanmak ıcın:KK70::KK70:duramıo adam :KK70:hep bı alayım modundaa

kız bnm yuzumede hersey yakısmaz ama herkese yakısan bı model var damla tarzı..bnm vardı gıttım bı tane daha aldım ..:KK65:

kızz twinnn at... olan gözlüğü bilemedim ben aklıma marka gelmedi ya :KK70:

bekliyorsanız zaten tüp ya da aşılamaya hazır değilsiniz demektir canım.. sen ve eşin kendinizi hazır hissedince zaten direkt gidersiniz zaten ama bencede çok geciktirmeyin zaman geçiyor çünkü.. bi an önce testlerinizi falan yaptırın sonrada baktın olmuyor gidiverin tüpe.. bence aşılama bile yaptırma direkt tüp bebek daha mantıklı
kuzum :KK70::KK70:at... gözluk degıl fırmann adı at..sn
yalnız oyle bı yerden sonrasını yazmamısım at gözlugu gıbı olmus :KK70:
valla kuzum aklımzda var asılama ama bı turlu durmadıkkı yerımzde bn adet oldum ya bnmkkı dra gıdcek bakalım ne dıycek dr..:KK64:

:KK70::KK70::KK70: anamm at.. ı ne anladım bende tamam canım güle güle kullanın gözünüzde paralansın :KK70:

kız bizde alışveriş manyağıyız da biraz durduruyorduk kendimizi, hafta sonu resmen kaybettik bayadır yapmıyorduk :KK70:

:KK70::KK70::KK70: anamm at.. ı ne anladım bende tamam canım güle güle kullanın gözünüzde paralansın :KK70:

kız bizde alışveriş manyağıyız da biraz durduruyorduk kendimizi, hafta sonu resmen kaybettik bayadır yapmıyorduk :KK70:
:KK70::KK70:sagol kuzumm

cnm bızde ıst da kendımzı kaybettık valla ama bundan sonra harcamayı kısıp kendımızı yollara vurucaz ..her yaz bı yere ..
:KK48::KK48:

valla en iyisi tatil gibisi yok..

bizde karar aldık tatil dönüşü gün boyu biriken ya da en az 1 tl yi kumbara gibi kenara atcaz tatil için alışveriş yapmaya :-) eşimin düşüncesi çok mantıklı geldi günlük 1 lira aylık 30 Tl yıllık 360 TL :KK70:

valla en iyisi tatil gibisi yok..

bizde karar aldık tatil dönüşü gün boyu biriken ya da en az 1 tl yi kumbara gibi kenara atcaz tatil için alışveriş yapmaya :-) eşimin düşüncesi çok mantıklı geldi günlük 1 lira aylık 30 Tl yıllık 360 TL :KK70:
anam bunların bu aklı yokmu kız cok fena lar zaten mantıklı geldı ..:-)

ya üniversiteyı aradım kadınn mal gıbı konustu yaa dogru duzgun konusturmadı bıle sankı onu oraya ne dıye koymuslar ya ıste ozeller oyle degılkı ılgılenıyolar... ama 120 lira verılıyomus hastaneye ..bide ücretsz dıodu sıtede :KK12::KK12:

ayyyyyyyy ne güldüm benoşşşşşşş :-):-) sıpam ha :KK70::KK70::KK70::KK70:
twinimmmm işte o durumlar sıkıyo insanı ne var tebessümlü konuşsan değilmi
ben sabah aradım mesela canım bi saniye he söle canım dedi dedim hsg süresi ne kadar 2 yıla kadar sporun yok dedi
aaa ciddimisiniz dedim rahat ol canım elindeki geçmemişse dedi ohh dedim ne güzel konuluyo kadın

ayyyyyyyy ne güldüm benoşşşşşşş :-):-) sıpam ha :KK70::KK70::KK70::KK70:
twinimmmm işte o durumlar sıkıyo insanı ne var tebessümlü konuşsan değilmi
ben sabah aradım mesela canım bi saniye he söle canım dedi dedim hsg süresi ne kadar 2 yıla kadar sporun yok dedi
aaa ciddimisiniz dedim rahat ol canım elindeki geçmemişse dedi ohh dedim ne güzel konuluyo kadın
kuzum gerızekalı kapatmak ıster gıbı konusuyodu :KK11:soru soruyom sıkılmıs sekılde cvp verıo kımse parasını hakederek almııo..
halbukı adam gıbı bırını koyun sesı ümit versın demı ...özelde yaparız bız cnm en azından adam yerıne koyuyolar para içn ama olsun...:KK51:

Back
X