• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayşeemm hoşgeldin canım..
Mevlüt hazırlıklarıda kolay değil yani size kolaylıklar diliyorum..
Sen pek gelemediğinden alışamadın aslında daha pratik oldu :-)
İlkin bizde forum değişikliğine çok söylendik ama alıştık :KK70:

Funda o zaman gitmeyin kız yakın yere gisin daha iyi çok para gerek yok bencede

kızzzzzz kurban varrrr taile gitmiyoz anam yoksa dillendirirmiyim plan yaparım :KK70::KK70::KK70::KK70:
abiside burda yaa yeğenlerle eşimin hepsi bi arada olmak istiyo 2 günde olsa
biz ordan dömndük 1 hafta sonra geldi abisi
ayşem evet yaa bu daha güzelll :-)

ayyy kızlar artık hiç gelmiyonuz çook sıkıldımmm
göçüp gidecem bu ellerden haaaa :mad::mad::mad::mad:
siz durun cuma son günüm :KK12: çok özleyecenizzz :KK11:

Selam canlarimm nasilsinizz
Gelemedim bi kac gun baya yogun gectii. Bu pazarda bebek mevludumuz var bi yandan onun hazirliklari basladi.
Tel muhabbeti olmus. Benimki s4. Siddetle tavsiye ederimmm. Esiminkide sam. Note 2 oda cok memnun. Bence direk sams.. lara bak sosimmm.
Benosum fotolarin yakiyoooo :)
Ahh fundos benim kurana gelmee haftasonu izmirlere gitt :)))

ayşem Allah kabul etsin şimdiden analı babalı büyütsün kuzunu , anlaşılmıştır sam.. bakacağım tel i

ayyy kızlar artık hiç gelmiyonuz çook sıkıldımmm
göçüp gidecem bu ellerden haaaa :mad::mad::mad::mad:
siz durun cuma son günüm :KK12: çok özleyecenizzz :KK11:

sabahtan az verileri girdim öğleden sonra dr a gittim iğnemi yazdırdım yemek ye ortalığı topla derken ancak gelebildim fundoş hemen kızma :KK19:

kızlar bu arada göbeğimde çatlaklar oluşmuş bugün gördüm :KK57::eek: hiçte bi şey sürmedim bugüne kadar acaba bugünden sonra sürsem işe yarar mı :KK23:

inşallah sizinkilerde çatlar bikini giyemezsiniz :p:p:p

Yaa ben burdayım ama yazan yok diye ara ara bakıyom :-)

Bak şimdi başında bekliycem bakalım kim olacak :-)

Çıkmadım ben evdeyim bugün çok sıcak :-) eşime izin verdim arkadaşlarıyla buluşcak
Bende sıkıntıdan patlıyorum oda ayrı

Ayy senin dediğini kulağın duyuyomu aşkolsun sosii :-)

Bu arada bugün bronzlaşmak için ekstra bi yağ alayım diye araştırırken kakoa yağı bayaa etkili diye okudum kız bende beynime yer etsin lazım okur diyodum :KK70:

Resim eklemiş ya yeloo ama surat yok :-)

İletiriz kız baş üstüne :-)

Ayşenin sıpasıda kocaman oluyo ha resim ekliyo oda inst..a ama yüzü yasak yok :-)

resimler sonra gelecek demek ki top secret :-) havuç yağıda çok iyi kız bak bide kola varya hani içtiğimiz oda çabuk bronzlaştırıyor test edip onayladım :KK23:

tamammmm hep burda olun gözüm önündeee:KK60:
anam şimdide o moda yaa kol bacak çekiyolar yüz yok :KK62:
badem yağı birebirmiş kız çatlağaaa

yelo demişti ya annem götürdü benim zıbınımı giycek yeğenim giydirmişler foto koymuş:KK68:
ayşem yinemi koymuş anca akşama giderim büyüdü valla ömerimde

sosyalim ayrıca koca bi amiiiin diyorum çatlak meselesine :KK70:

evet havuç yağı süper bronz ve cildide çok güzel tutuyor
beba. marka turuncu şişede sölemiştim benoş aldınmı grat... ve whats... larda var uygunda fiyatı beyaz krem gibi mis gibi kokuyo onu alsana kız miniğini aldım ben 4-5 tl bişeydi çantamdaydı hep çokta gitti

Kızz koka zararlı yapmam anam kakao yağı havuç yağı susam yağı bunlarmış ben susam alıcam :-) kocaya attım msj :-)

Fındaa kız delimisin amin diyo yaa :-)
Benim bebeğim olsun ama çatlağım olmasın :KK70:

O ne kız neydi ki o geçen gittim grat.. Se whats.. Na ama hiç aklıma gelmedi kız :-)

Susam yağında koruma faktörü gibiymiş ondan al dediydim

kız olsun nolcak yaaaa kim görcekkk :-)
bu arada biz neden reklam vermiyoz yasak değilki diğer topiclerde resimlerini bile paylaşıyolar önerilen ürünlerin :-)
şiddetle alın diyorum kızlar bu ürünü foto atıyom olmuyooo neden foto ekleyemiyoz yaaaa :-)

badem yağımı :KK57: kız zaten bebek karnımı inanılmaz tüylendirdi bide badem yağı süreyim de maymunlarımı kıskandırayım :KK70: işin yoksa bide karın bölgen için epilasyona git :KK70:

benoş sen 3 ünden karışım yap sabah akşam öğle değişik yağları sür :KK70:

yok öyle hem bebeğim olsun hem çatlağım olmasın kaçarın yok o çatlaklar oluşacak arkadaş :p

ikiz olursa dahada çatlar olur değilmiiiii :KK57:

ayy kızlarrrr geçen dediydim yaa peşpeşe pozitif haberleri geliyo tüp yaptıranlardan birinin değerleri çok yüksekti ikiz yani ult. foto paylaşmış iki tane inci tanesi var sanki yanyana müthiş bişeyyyy :cry:

Kızz kakao yağına bak bi güzel diyo ama tüy müy yapar mı bilmem :-)

Kıızzz o zaman demişsin ama neremle dinlediysem :-)
Yarın ilk işim ona bakmak olacak hangi birini süreceksem bende :-)
O zaman susam almayım boş yere zaten bebek yağı aldıydım havuçlusunu :-)

Kız şimdi mi resim atılır.. Hakkat biz yazarken niye bipliyoz :-)

Yanii ikiz olunca hiç kaçarın yok canım işte o zaman Allah ne verdiyse kullancan :-)

İnşAllah bizlerinde olacak canım

çok ilginç ama denesenize bi foto paylaşmak için resmin adını filan giriyon ya yanlış bişey eklerse insan korkuyo nete bağlıyız sonuçta :-)
içimden bi ses 2015 de kesin haöişiz hepimiz diyo :-) aman ne tahmin :-)

Back
X