• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Kurt seyit şura :-)
Fahriyede diziye dahil olduydu geçen sezon hep izledim ve galiba bi ben izliyodum bu sene yerini emanet aldı :-)

Hahhhh bide akraba cikin da tam olsunn :KK70:
Yaa ben o kadina gicik oluyorum
Hani bi dizide oynuyodu yaa bi sezon boyinca hamileydi agliyodu sonra 2 sezon da kizina kavusamadi agladi hep agliyodu yaggmurr yaggmuurrr diye fragmanlardan bildigim bu yani :KK48:

Sosim aysem aciklamis
Ama sen beze bisey surme nolur vazgectim :KK48:

Benimkinde bi yalakalik sormayinn bi hazir manti yaptim sanki ellerimle acmisim kendi kendine konusuyo ne guzel olmus yaa falan diye bana bisey demek de yok zarfliyo :KK70:
Ama yuz vermiycem
İihhhh iihhhh vermiyceemmmm :KK70:
Ayy o salak kadin geldi aklima :KK70:

Şuradaki kızı hiç sevmiyodum benn zaten öldürüp çıkartıyolarmışşş aman yerine gelende gıcık gerçi

Kııız yengem oralııı napamm :-) tüm kardesler baska sehirlerde memur amaa :-) marmariste vardı :-) döndüler buraya pansiyonları vaırdı akrabanın ama artık yokkk :-)

Hemen atıyomm sosyalimm ayyy bıdı bıdı hımmm herseye telaslı vesveseli çok değisik biseyler kızzz :-)

Evet dizi konuları çok kötü o yüzdn enayi gibi hissediyom izleyince tesadüflaer hele kardesler filan aynı yerde habersiz karsılasır filan amannn

Kurt seyit şura :-)
Fahriyede diziye dahil olduydu geçen sezon hep izledim ve galiba bi ben izliyodum bu sene yerini emanet aldı :-)
Ben onu gecen sezon izledim hepp
Gecen de ne goreyimm fahriye ve kivanccc :KK57:
Fahriyeye hayranim bu arada o nasil bi guzellik o_O

K yelo parmak cal bilmem ne yap diyorsun anlamdi ki ayrica bende bugun bi gariplik var benimkine 3 kere cay iciyor musun diye sormusum
Ben o diziyi hatirlayamadim
Manti mi kalbr giden yol mideden geciyor desene:KK70:

:KK70::KK70: Aayyyy yelooo ne güldümmmmm:KK70: demek öle yapıyooo haket yanii suya at haşlaaa yağcı şeyyyyyy:KK70:

yaa fahriye çokk kaprisliymişşş herkese bağrıyomuş setteee havalıymış o yüzdeen sevmiommmm:KK12:

Sosyadları fında kara mı kız :-)

Kıvanç hakkat bozulmuştur ama ben izliyodum banane :-)
Şura mı ölüyo iyi oluyo o kızı ben sevemedim zaten fahriye iyidir iyi :-)

Fında yüz verme he de geç unutma :KK70:

Back
X