Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Iyiyiz cnm omerde bu ara cok sakinlesti Allahima sukurler olsun. Surekli gaz cikartio: ) sakinlesmesinde bu gazlarinda etkisi var tabi. Cocuk rahatlio. Gerci artik sakinlessin bi zahmet 15 gun sonra 5 aylik olacak.
Merdo napioo foto beklioz halaaa:)
Gozunaydin yelo gelsin bebisler
Ohh cok sukur cikarsin cikarsin gazini aysem sende az rahatla 5 ay mi oldu kiz zaman cok cabuk geciyor ama bi bana gecmiyor sanirim
Koyayim canim foto
Cnm benimde lekelenme gibi oldu hep. Korkma sen. Hatta 2. Aydaki adetimdede cok kanamam oldu
dr bana 6 ay duzensiz olursun korkma demistii
Benim gunler hep yogun gecti ya o yuzden nasil gectigini anlayamadim. Bi gaz sancisiyla gittik kac ay
Adetler bayagi yogun geciyormus dogumdan sonra
Kiz biz daha acilisi yapamadik 1 sene olacak neredeyse lekelenme smear bide adet olursam ardindan adam beni bosayacak
Yok doguma 1 ay kala yapmistik en son
birde oyleyken emziremiosun yaa. Hemen dusa firliorum. Yani benim icin eziyet oluo. O yuzden nadir olmasi daha iyi.
Aysem evet zor olur hem bende istekte yok yapmaya yapmaya unuttum sanirim
Bu arada biz tiny love un tekmele oyun halisini almaya karar verdik sence nasil
Bence gayet iyi cnm. Benim oyun halisinda tekmeleme yeri yok. Gerci omer halida pek durmuo artik. Donup gidio. Haliyi sevemedi bi turlu. Insallah merdo uzun uzun oynar.
Yelom o hadiside biliyorumda ama yinede abdest alarak emzirmek daha iyiymis. Yani cok zorda kalirsak gogsu yikayip emzirmek dogruymus.
Indirim varken hemn al cnm
Kiz ben sabah magazayi aradim 199 luk mal 119 liraya dustu deyince kosa kosa gittik yanlis bakmis fiyatina o yuzden alamadik
Nasil gerekli degil benos o sacma sapan oyuncaklar bizim zamanimizda kaldi ince motor kaba motor becerileri icin oyun halilari onemliymis