- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi sweetygirll
-
Esim gelince anca yapabiliyorum zaten :) zor ki ne zor sobali evOy cok tatlı kuzucuk :)
Sobalı ev de cocuk bakmak cok zor olsa gerek yanına al dicem ama usutme ihtimali cok yüksek.
Yemek yapma en iyisi sen :))
Esim gelince anca yapabiliyorum zaten :) zor ki ne zor sobali ev
hani afrikali kadinlar bebelerini beze baglayip boyunlarindan asarlar ya bebek hep gogusleri uzerindedir :) iste o sling6 sene once dogum yaptım valla unuttum nasıl avutulur cocuk. Yenı anneler daha iyi anlar sizi. Kızlar bısey yazmıs sling falan mesela ben onu bilmiyorum o ne kiMilana22
Ilk defa duydum yuzunu ne yapicam yuzude buz gbi olur benim bebegiminAcaba şu kalın tog değeri yüksek uyku tulumlarindan alıp giydiren yanında dursa belki üşümez arkadaşım
Bunu deniycemm kesinlikleBoncuk boncuk akan göz yaslarina kurban olurum onun.. Allah'ım bağışlasın.. benim oğlum da 9 aylık.. bazen o da böyle davranıyor.. hergun degil ama bazi gunler benle (ben işteysem annemle) dip dibe olmak istiyor benle. Ben de istedigi kadar yaninda olmaya calisiyorum. Bizim ev de sobali, iyi giydirip, arabası ile yanıma alıyorum. Eline de ona zarar vermeyecek bir mutfak gereci verip, hem konuşuyor, hem yemek ve işimi yapmaya calisiyorum..
Benim yegenimde senin bebek gbiydi ablami cok kinadim basima geldi birak aglasin git banyonu yap diyidum simdi kendim yapamiyorum :)Benim kızımda 7.5 aylık aynı şekilde benim kızımda ağlıyor yanından ayrılınca valla çözümü her gittiğim yere götürüyorum mecbur tuvalete bile beraber gidiyoruz yürütecine koyuyorum beş on dakika o şekilde yani zaten yemek yapmak falan imkansız mutfakta bilr olsa arkamı dönünce ağlıyor Amaaann bende yapmıyorum kahvaltılık yiyoruz kızım büyünce yaparım bol bol şimdi herşeyden önemli olan benim bal yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?