ağlayan mı ağlatan erkekmi?

ağlayan erkek mi ,ağlatan erkekm mi?

• ağlayan erkek

OY: 9 40,9%
  • ağlatan erkek

OY: 0 0,0%
  • ağlasada ağlatsada erkek olsun bnm olsun

OY: 8 36,4%
  • aman aman erkek mi olmaz olsun

OY: 5 22,7%

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
a.s.

canım çok güzel dile getirmişsin. müthiş. sana inanılmaz derecede katılıyorum. kaydirigubbakcemile5ve aynı zaman da şunuda eklemek istiyorum ( ağlayan erkek acımı birazdaha olsun hafifletir )

HARİKA SATIRLARINIZ VE FİKİRLERİNİZ İÇİN ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞLAR!
MUTLU VE KEYİFLİ PAYLAŞIMLARA İNŞALLAH!a.s.:nazar:

neden ağlasın yada neden ağlatsın yahu..gülsün güldürsün işte:)) çok ciddi bi konu değilse bizi ilgilendiren sırf inanayım gibi bir ağlamaya tahammül edemem..bi hata yaptıysa affedemeyip kaldıramicağim ölüyom geberiyom deyip ağlasada fayda yok..ağlatanında yanında olmam zaten ondan sulu gözlü yada taş birini istemem..

aslında yanınızda ağlamaktan çekinmeyen erkek kıymetlidir bence, o kadar sevimli ve içten oluyorlar ki ağlarken
içiniz burkuluyor bi' erkeğin ağlamasına
kafasını avuçlarınız arasına alıp pış pışlayasınız teselli edesiniz geliyor ya da ben etkileniyorum belki bilmem :1:
çok ağlatmasın ama onlar da bizi :63:

Son düzenleme:
kolay kolay ağlamam beni ağlatan adam bende bitmiş demektir.benim için ağlayan adam ne için ağladığına bağlıdır, hatalıysada ağlıyorsa affettirme yoludur bu onun için işime gelmez.ben gittikten sonra ağlıyorsa o ayrı ama ağlamayıp yenisini arıyorsada zaten öyle biri olmamaıştır bende anam ne felsefe yaptım haaaaa içimden geldi akşam akşam:31:

erkek kadını, kadında erkegi aglatabiliyorsa karsilikli sürünüyorsunuz demektir (ne güzel)

ve ya;

kadın erkegi, erkekte kadını güldürebiliyorsa ikili mutluluk demektir. (cok güzel)

en kötüsü ne biliyormusunuz?

kadin gülüyorken , erkegin gülmemesi
kadin agliyorken, erkegin gülmesi..

kolay kolay ağlamam beni ağlatan adam bende bitmiş demektir.benim için ağlayan adam ne için ağladığına bağlıdır, hatalıysada ağlıyorsa affettirme yoludur bu onun için işime gelmez.ben gittikten sonra ağlıyorsa o ayrı ama ağlamayıp yenisini arıyorsada zaten öyle biri olmamaıştır bende anam ne felsefe yaptım haaaaa içimden geldi akşam akşam:31:

büyük lokma yiyelim, büyük söz etmeyelim

bir gün öyle bir rüzgara tutulursun ki, kapiyi her caldiginda yüzüne kapanir kapilar...

Son düzenleme:
büyük lokma yiyelim, büyük söz etmeyelim

bir gün öyle bir rüzgara tutulursun ki, kapiyi her caldiginda yüzüne kapanir kapilar...

büyük lokma yediğimi söylerler ama hiç boğulmadım şimdiyekadar bizde genetiktir küçük küçük yemeyiz..boyum kadar konuşurum büyük konuşurum görmüş geçirmişliğimdendir hem ağladım hem ağlattım tecrübemle konuşurum bilmeden ötenleride kaale almam ne ağlatsın ne ağlatılcak adam olsun hayatı ne kendime ne başkasına zindan etmem işin gırgırındaymdır ben tek geldim tek giderim kimseye yapışmam isterse 20 senelik hatrı olsun beni ağlatıcak adamın bende değeri bitmiştir ki evli bir bayanım severek evlenmişimdir.tecrübemle konuşurum..

Ağlatan bi erkekle beraberdim sonunda beni terketti, yine ağlatan o oldu. Sonra canıma tak etti ağlatan erkeği sevmekten, kendimi toparladım onu unuttum. Kendisi aylar sonra geri döndü bu sefer ağlayan erkek modunda.Ciddi olarak ağlıyor. Bu sefer gözümde hiç değeri yok.
Yani ağlaması veya ağlatması değil önemli olan.Seviyorsanız bir şekilde seviyorsunuz.

Kimse ağlatan erkek seçeneğine oy vermemiş,ilginç.Kadınlar genelde ağlatanı seçerler,ağlatanı severler.Zaten sevmeseler ağlamazlardı.Maalesef böyleyiz biz :34:

Back
X