Kekler - Pastalar Ağlayan pasta

gerçekten güzel olur bu pastaa.s uzun zamandır yapmadım aklıma getirdina.s. bu hafta misafirlerim gelecek yapacağım.cokacimcoook

bu pastayı dneedim müthiş oldu ama kerem şantiyi üste koyunca ve çikolata parçacıklarıyla süsleyince daha bi muhteşem görünüyo

pastayı yaptım.....tadı ıslak kek browni gibi....daha ıslağı.... tadı güzell yumuşak.... tam kakao sevenlere için..... kardeşim hemen 2dilim yedi.......

Yaptigim zaman fotografini eklerim demistim,sonunda yaptim a.s.

kaydirigubbakcemile5~~~~~~~~~~kaydirigubbakcemile5~~~~~~~~~~kaydirigubbakcemile5

ben de bu keki çok yapıyorum çok güzel oluyor simge sen çikolata sosunu sıcakken üsütüne dökmüşsündür ben de ilk öyle yaptım krem şantiyle iç içe girdi ben krem şantiyi koyduktan sonra keki dolaba koyuyorum sosu da karştrarak soğutuyorum iliside soğuduktan sonra çikolta sosunu üsütne döküyorum çok güzel oluyor

kaydirigubbakcemile5~~~~~~~~~~kaydirigubbakcemile5~~~~~~~~~~kaydirigubbakcemile5

abooo bu ne ebru sanatı gibi olmuş...:roflol::roflol:ellerine sağlık... a.s.a.s.

ben de sürekli yaparım ama hiç foto çekmek nasip olmadı. bidaha ki sefere çekerim inşallah...

Cok kotu olmus öööüü
Sen bunu yeme yemeeee bana yollaaa...Ziyan olmasın:1ninca:
sositososito
Ellerine sağlık pek şıkıdım olmuş hayat...:dance:

Pastam hakkinda degerli yorumlarini esirgemeyen arkadaslara, tesekkurlerimi sunuyorum,cicekle beraber a.s.
Libicim tamam tuttt yollluyorum ahahaha naniknanik
Ben ozellikle ilk sicakligi ciktiktan sonra dokuyorum boyle bir goruntu elde etmek icin ,maibeyazcigiminda soyledigi gibi ebru sanatini icra ettim uzerinde yerimseniben
Afiyet olsun..

Az önce yaptım... Ennnnnfes oldu. Krem şantiyle çikolata sosunu soğutup keki de dinlendirdikten sonra üzerine dökülünce çok güzel bir görüntü oluşuyor. Tavsiye ederim bayanlar yapınız bayılarak tüketinis =)

biara cok yapardım aglayan pasta nezamndır yapmıyorum biara tekrar senin tarifini denicem ellerine saglık

sennkı gıbı kabarık olmadı..keşke 2 katını yazsaydın...daha gsel olmuş gruntusu..bnmkıde gsel oldu ama kek tam sgumdan krem santıyı dktum..eridi....

süper bir pasta olduğuna eminim. misafirim için yapacağım kesinlikle. ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…