Ağlayarak terk eden erkek

Ama bunun sonucu sizi böyle yarı yolda bırakmak olamaz. Hani bi klişe vardır ya çok afedersiniz onun için demiyorum örnek vermek için diyorum kardeşime dokundun onunla evleneceksin gibi. Öyle oldu diye Yok bize ceza Yok ben hakettim değil. Senin elinden daha sıkı tutup geleceğe yürümesi gerekirdi. Sadece onun yaptığı bi şey değil sonuçta. Ayrılmak istiyordu bağlanmak istemiyordu da bunu mu bahane etti acaba. Kötü düşünmemiştim karşı taraf için ama bundan sonra aklıma o geldi valla

Kazayla oldu.o da bende boyle olsun istemezdik.evet haklisiniz elimi daha sıkı tutmasini isterdim bende ama su anda zaman verdi bize sadece. ve buzamanin sonunda da umutlanma dedi.bense ona karsi ne kadar zayif ne kadar aciz ve caresiz hissediyorum kendimi anlatamam.

bu durum bi tek bana mı çok saçma geliyor?
1-madem çok aşıktı aldırtmasaydı evlenseydiniz.
2-çok aşık, aldırttı ama devam etmede sorun ne?
3-aşık falan değil ama kendini kötü göstermek de istemiyor kaçarken aşığım ama bitmesi gerek diyor ve saf duyguları olan kızımız da bu pisliğe inanıyor

gerçekten soruyorum madem çok aşıktı neden evlenelim demedi?
bunu sordmadınız mı aklınızdan geçmedi mi?

Sevişeceksiniz hamile kalacaksınız ve kürtaj yapmak zorunda kalacaksınız. Hepsine tamam
Ama ağlayarak ayrılmak bu benim cezam demek çok saçma
Aynı şeyi yaşamaktan korkuyorsa kendini tutacak bir zahmet hepsi bu
Yoksa öyle kaçıp gitmeler
Benim cezam bu demeler
Bana tamamı tiyatro geliyor
Korkak birine düşmüşsünüz sanırım

Arkadasim kurtaj olana kadar evlenseydiniz ya ? Asik adam bunu yapardi ama resmen seni kullanmis sen de saf gibi hala dönsun istiyosun yaw kizim kurtaj olmussun idrak edebiliyomusun hala acaba doner mi diyosun ya ay valla sinirlerim bozuldu
Bu kadar mi körsün ya

Back
X