Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen kendimden şüphe ediyorum yaYeni doğan bebekler ağlayarak uyanır gülücük saçamaz ki kuzum.
NedenBazen kendimden şüphe ediyorum ya![]()
21 günlük bebeğin ağlayarak uyanması bana normal geliyor mesela konu sahibine göre garip bende çocuk büyüttüm ve oda ağlardı hiç garipsemezdim
Tabiki. Çok ağlıyor o yuzden korkuyorum21 günlük bebek ağlayarak uyanır tabi ne olmalı kimama aldıktan sonra gazını çıkarttığınızdan emin misiniz
Bacaklarını karnına doğru çekiyor mu? Kızarıyor muTabiki. Çok ağlıyor o yuzden korkuyorum
acıktıgında gazı oldugunda sıcakladıgında uyandıgı gıbı aglar hataa yıkar ortalıgı :)Kızlar 21 gunluk bebişim 3 gundur aglayarsk uyanıyor. Haz sıkıntısı var diye mamasını evolvıa, ac ıle değiştşr napıcsm bilemedım
dalga gecme:) 40 cıkana kadar hasssasıyette zırve yapmıstım. ben bebegımden cok agladımBenimkisi ağlamaz hiç..Üstelik 20 günlük.
"Selamun Aleykum,Hayır sabahlar annem" diyerek uyaniyor..
21 günlük bebeğiniz neden agliyarak uyanıyor ki![]()
çişinin rengi falan guzel dimi :) beyaz ccoook acık sarı olmalı :)Tabiki. Çok ağlıyor o yuzden korkuyorum
21 günlük bebek ağlayarak uyanır tabi ne olmalı kimama aldıktan sonra gazını çıkarttığınızdan emin misiniz
çişinin rengi falan guzel dimi :) beyaz ccoook acık sarı olmalı :)
21 günlük bebek ağlayarak uyanır tabi ne olmalı kimama aldıktan sonra gazını çıkarttığınızdan emin misiniz
Gaz oluyor ole olunca biliyorum onuda yaşıyorumBacaklarını karnına doğru çekiyor mu? Kızarıyor mu