Ağlayarak yazıyorum konu eşim

Bende çok düşünüyorum niye böyleyim diye :) neyin dogru oldugunu nerede yanlıs yaptıgımıda biliyorum. Ama elim kolum kalkmıyo mutszluktan.

Komsuluk ilişkilerinde acemiyim. Kim gider nasıl başlar pat diye girmek olurmu bilmem. Bir de benim pasta böreğim pek lezzetli olmuyo ondan da öekiniyorum :) övünecek hiçbi şeyim yok :KK43:
Yasitin bir komsun varsa caya davet et. Yanina ille pasta borek sart degil. Kisir ya da patates salatasi yap ya da biskuvi tarzi birseyler koy. Tanisalim de. Ben de yalnizim de. Boyle baslar arkadasliklar. Annenlere git ara sira acilirsin. Hep eve kapanma.

Bence sizde is begenmiyorsunuz. Isinize yaramicak bolumu neden okudunuz.Veya ise yaricak bolumden ziyade seviceginiz meslegin bolumunu okumayi deneyin. Ama asla esinize mutlulugu baglamayin. Isten eve gelince bende romantik olamazdim. Kendinizi gelistirin inanon gelecekte pisman olucaksiniz.
Okumadan önce bilemiyosun işime yarar mı yaramaz mı. İş olanagı var ama yaşadıgım yerde yok. Eşimde başka şehre izin vermiyo. Mesela 1 saatlik baska sehirde yapabilirim meslegimi yada 2 ama ne işin var diyo

Yasitin bir komsun varsa caya davet et. Yanina ille pasta borek sart degil. Kisir ya da patates salatasi yap ya da biskuvi tarzi birseyler koy. Tanisalim de. Ben de yalnizim de. Boyle baslar arkadasliklar. Annenlere git ara sira acilirsin. Hep eve kapanma.
Hep annemlere gidiyorum zaten :( haklısınız ama yasıtım varmı onu da bilmiyorum :))

Bu duygularini isteklerini esinle paylastin mi? Tum sayfalari okuyamadim. Benimle ilgilenir misin. Su davranislarin hosuna gitmiyor tarzinda dile getirebilirsin. Biz oyle yapiyoruz.

Her evde bir odun var herhalde:)) bizim evin odunu benim. Esim tanisma yil donumumuz diye cicek ve hedoye almis. Ben bir pasta yapamadim adama pastayi gec yemek hazirlayamadim( 6aylik kizimiz var) o evde yokken temizlik mutfak yetismekte zorlaniyorum) disaridan soyledik artik. Soguktan kizla cikip hediye de alamadim. Bu defa surpriz yapamadim kusura bakma dedim ne diyim. Seni anliyorum sorun değil dedi. Ne desin:)) yarın evde inşallah kızla ilgilenirken yemek pasta yaparım inşallah. Her şey telafi edilir yeter ki konuşulup anlaşılsın

Her evde bir odun var herhalde:)) bizim evin odunu benim. Esim tanisma yil donumumuz diye cicek ve hedoye almis. Ben bir pasta yapamadim adama pastayi gec yemek hazirlayamadim( 6aylik kizimiz var) o evde yokken temizlik mutfak yetismekte zorlaniyorum) disaridan soyledik artik. Soguktan kizla cikip hediye de alamadim. Bu defa surpriz yapamadim kusura bakma dedim ne diyim. Seni anliyorum sorun değil dedi. Ne desin:)) yarın evde inşallah kızla ilgilenirken yemek pasta yaparım inşallah. Her şey telafi edilir yeter ki konuşulup anlaşılsın
Bizdede özel günler atlanmaz ama bana yılda 2 3 gün yetmiyo işte.

Konustum evde bişeyi eksik etmemeyi şakalasmayı ilgi zannediyo kabul etmiyo ilgisşz oldugunu.
Cogu es bkyle malesef. Hoduk. Karnini doyur eline kumandayi ver baska birsey istemezler. Sanmi sadece cinsellik ve ihtiyaclari icin evlenmisler. Onlar senin ihtiyacini anlamaz. Sen de ilgi ve sevgiye ihtiyacin okdugunu bir sekilde anlatmalisin. Bir de kendine birseyler bulmalisin. Dedigim gibi yapacak badka da birsey yok.

Bizdede özel günler atlanmaz ama bana yılda 2 3 gün yetmiyo işte.
Bir şey diyemedim:)) Arkadaşların dediklerini tekrar edeceğim. Gez dolaş çevre edin. Biz haftada bir gün eşimle ayrı takılırız. Herkes yadırgıyor ama bizim hosumuza gidiyor. O arkadslariyla takılır ben kızlarla. Ya da onu evden gönderirim eve davet ederim. Hiç can sıkılmıyor o zaman:))) üstelik biz ailelerimizden uzağız. Gidecek bir annem yok. Aynı şeylerden hoşlanmamak normal. Her ev böyledir genelde. O kulaklık takar gladyatör izler ben dizi. Benimle niye izlemiyorsun der trip atarım arada sen gb sonra unuturum. Ben sana neden kızmıştım diye:)) güler barışırız. Kendini mutlu etmek senin elinde.

Erkekler evde duran ev hanımlarını maalesef biblo gibi görüyor . Sen hiç birşey yapmazsan öyle olmaya devam edecek. Nerde hareket orda bereket

Cok normal benimde 7bucuk aylik ve uc yasinda iki kizim var.aynaya bakamiyorum ki yemegi zor yetistiriyorum.aksam zaten evin hali bin beter.esim isten gelir buyuk kizim baba diye tepesinden inmez.ben digerine bakarim.annem ust katimda da cok sukur arada alirlar buyugu bizde iki lafun belini kirariz.misir patlatir cayin yaninda yeriz.esim anlatir ben dinlerim cunku ben de hal kalmiyorki iki cocuk ve ev isi yemek derken cocuk uyanmadan cayimi icsem derdindeyim.ilk zamanlar ben susmazdim simdi kocis anlatiyor ben dinliyorum...

Tek tabanca takılacaksam ne için evlendim?
Genel olarak kimsenin eşiyle pek paylaşımı yok galiba. Çok ilginç.
Habire sporla hobilerle ilgileneceksem. Evde adama ne gerek var? Köşe yastığı da aynı vazifeyi görür.
İşsizlikle ne alakası var ayrıca? Akşam iki kelam etmeyi istemenin can sıkıntısıyla ilgisi ne? Kocam yahu kocam tabi ki konuşmak isteyeceğim.
Kendime niye apayrı bir hayat kuracakmışım yaw? Evlendik işte berebar hayat kurduk. Boşuna mı?
Kocadan bağımsız sosyal aktivitelerimiz olsun da hergün niye tek başıma yürüyüşe çıkayım? Adam benimle olmaktan zevk almıyorsa canı cehenneme ayrıca. Ne yapayım o kocayı?
Konu sahibi belki siz de fazla abartmışsınız iltifat miltifat diye adamı darlamayın.

Eşini bosver kendine ayri hayat kur diyen mi olmuş kac tane? Eşinle konusmaktan ümidini kes diyen ben pek görmedim ve bunu da tavsiye etmedim kendi adıma.

Konu sahibine spor, hobi vs tavsiyesi verilmesinin sebebi "calişmiyorum ve butun gun sıkılıyorum" demesi. Butun gun evde oturmak insanı bunaltir, stresse sokar. Belki bunlari yaparsa eşiyle daha sakin ve saglikli iletisime gecebilir.

Eş işteyken kendi hobi ve sporunu yapmak ayri bir hayat kurmak mı oluyor? Ha sporumu yapmişim, ha aksama kadar evde pineklemişim ne fark ediyor? Benim hobimi sporumu yaptigim saatlerde adam işte zaten ne paylaşimi yapacağiz mesai saatlerinde, nasil birlikte aktivite yapacagiz acaba? Kış günü işten çıkıp akşamın 8inde eve gelip birde yürüyüşe asla gitmezdim bende olsam, nerede yasiyordunuz bilmem ama burasi cok soguk.

Eşim sanayiye bile benimle giden bir insan. Birlikte birseyler yapmaktan keyif aliyoruz ve firsat oldugunda fazlasiyla degerlendiriyoruz bunu ama bazen haftasonlari egitimi oluyor ve evde olmuyor, bazen işi uzuyor ve daha geç geliyor eve napayim bu süre içinde battaniyenin altindan kafami cikartmayayim mi?
Konu sahibinin butun gun evde oturmak yerine sosyallesmesi kendi psikolojisine de iyi gelir ve esiyle iletisimine de yansir bence. Bir tek siz eşinizle paylasim yapiyormuşsunuz koca sitede biz bilmiyoruz... Ne ilginç.

Eşini bosver kendine ayri hayat kur diyen mi olmuş kac tane? Eşinle konusmaktan ümidini kes diyen ben pek görmedim ve bunu da tavsiye etmedim kendi adıma.

Konu sahibine spor, hobi vs tavsiyesi verilmesinin sebebi "calişmiyorum ve butun gun sıkılıyorum" demesi. Butun gun evde oturmak insanı bunaltir, stresse sokar. Belki bunlari yaparsa eşiyle daha sakin ve saglikli iletisime gecebilir.

Eş işteyken kendi hobi ve sporunu yapmak ayri bir hayat kurmak mı oluyor? Ha sporumu yapmişim, ha aksama kadar evde pineklemişim ne fark ediyor? Benim hobimi sporumu yaptigim saatlerde adam işte zaten ne paylaşimi yapacağiz mesai saatlerinde, nasil birlikte aktivite yapacagiz acaba? Kış günü işten çıkıp akşamın 8inde eve gelip birde yürüyüşe asla gitmezdim bende olsam, nerede yasiyordunuz bilmem ama burasi cok soguk.

Eşim sanayiye bile benimle giden bir insan. Birlikte birseyler yapmaktan keyif aliyoruz ve firsat oldugunda fazlasiyla degerlendiriyoruz bunu ama bazen haftasonlari egitimi oluyor ve evde olmuyor, bazen işi uzuyor ve daha geç geliyor eve napayim bu süre içinde battaniyenin altindan kafami cikartmayayim mi?
Konu sahibinin butun gun evde oturmak yerine sosyallesmesi kendi psikolojisine de iyi gelir ve esiyle iletisimine de yansir bence. Bir tek siz eşinizle paylasim yapiyormuşsunuz koca sitede biz bilmiyoruz... Ne ilginç.
He biz yapışık ikiz gibi geziyoruz.

Back
X