- 24 Şubat 2018
- 154
- 175
- 18
- 35
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Bana sizi istemiyor ve ayrılmak isteyen siz olun diye uğraşıyor gibi geldi.
Evet degil mi, bu kadar olur mu.
Ben ayrilayim diye yapti :
Seni bu kadar üzen birisiyle birlikte olma.Yol yakınken bırak ilerde daha kötü şeyler yapabilir çünkü öfke kontrolü yok adamda
Psikologluk bir durumunuz yok. Herkes her ilişkiyi sonuna kadar götürecek diye bir kural yok. Sizin de ilişkiniz tükenmiş -ki karşı taraf zaten bitsin istemiş, sadece topu size atmış bitirmeniz için. Artık kendince vicdan yaptığından mı sorumluluk almak istemediğinden mi bilemem. Buradan çok sağlıklı bir ilişki gibi de görünmedi bana. Üzülüp kırılmanız normal, bunlar da geçiyor bir gün elbette. Dilerim uzun vadede mutlu olursunuz.
Aptal miyim ben.neden agliyorum.bana bu kadar seyi dedi. Niye agliyorum. Bana her seyi diyebilirsiniz.
Bence çok doğru bir karar vermişsin canım. Devam etseydin daha fazla hırpalanırdın. Barışmak istersede kabul etme bence. Konuşmalarınızı okudum da ne kadar kaba ve vurdum duymaz biriymiş.
Kendisini suçlu hissetmemek yada günün birinde ilişkiyi bitiren pozisyonunda olmamak için benden bu işine gelmiyorsa ayrıl moduna girmiş, ayrilmani bekliyo. Kendini hırpalama, senin kadar uzulmedigine eminim, hayat senin verdiğin onemi sana vermeyen birine bu kadar üzülmek için fazla kısa ve değerli..
Cok tesekkur ederim. 2 yildir bana hep asik oldugunu ne kadar sevdigini soyledi.
Siz su konusmada biraz sevgi gordunuz mu
Biraktim. Ama aptal gibi agliyorum. Gercekten nefret ediyorum kendimden.
Ağlayın, rahatlayın. Sakin bir kafayla düşününce şükür edeceksiniz. Tepkileriniz çok normal ama elbet daha güzel bir ilişki yaşayacaksınız kendinizi çok fazla yıpratmayın. Hayırlısı olsun.
Bence ben gerizekaliyim.sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?