Aglayarak yaziyorum. Ne olur bakin.

Sevgiliniz sorunlu biri anladığım kadarıyla ilerde ciddi sorunlar yaşayabilirdin en iyisini yapmışsın.
Allah gönlüne göre versin cnm..!!

Sadece psikolog lafi ettim diye duymadigim kalmadi. Asla ama asla gitmezmis.
Benim ihtiyacim varmis gitmeme.
Neler dedi neler ya. Vallahi yarisini unuttum uzuntuden.
Insallah. Sadece suan cok uzgunum. Aslimda hayalkirikligi yasiyorum. Bu kadarini beklemiyordum. Cok tesekkur ederim.

27 yasindayim. Demeyin.
Gercekten ne kadar yok olmus her sey.

Siz deyince ben fark ettim. Her defasinda acigimi yakalamak ister gibi surekli ustume geldi surekli. En ufak seyimi gorse yaa demek oyle dedim.
Inanamiyorum bu kadar cirkinlesmesine inanamiyorum.
Haklisinz ben salak salak agliyorum
Size daha fazla değer veren birisi çıkacak bi gün karşınıza ve gerçekten şükredeceksiniz iyi ki sürekli sinirlenip duran, üstelik özür dilerim dikkat ederim demek yerine ben değişemem buyum diyen, sizi kaybetmekten korkmayan yada bunu hissettirmeyen o adamla beraber olmamışım diyeceksiniz.. Tavrı hiç hoş değil uzlaşmacı olmadığı belli, ya sizi ben ne yaparsam yapayim zaten benden ayrılmaz gibi düşünüp sindirmeye çalışıyo, her istediğini yapiyo yada dediğim gibi sen benden ayrıldın bitiren sensin diye topu size atmak için terkedilene kadar uğraşıyo. Zor olduğunu biliyorum emek verilen bi ilişkiyi bitirmenin, acı vereceğini de biliyorum, ama hastalıklı bi ilişki sürdürmekten daha iyi olacağından emin olun, geçecektir..

Canım lütfen ağlamayı bırak sakince düşünmeye calış sen bu sekılde davranısları hak edicek bişey yaptın mı ki yapabılırsınde bu sekılde davranmasını yınede gerektırmezdi güzelce uyumaya calıs sabah olsun sakin kafayla hislerine bakarsın

27 yasindayim. Demeyin.
Gercekten ne kadar yok olmus her sey.

Canım ya, çocuk denecek yaşta da değilsin. Öyle biri için ne üzülmeye, ne ağlamaya değer. Ömrüne mi kastin var, Böyle biriyle tüketeceksin? Boş ver . Ölene kadar bekar yaşasan böyle biriyle evlenmekten iyidir.

(Ben bu tür konulara pek yorum yazmam,ama dayanamadım :))

Cok tesekkur ederim. Sadece cok buyuk hayalkirikligi yasiyorum. Ben bu sinir harbinin cozuleceginden o kadar emindim ki. Ona destek olmaya da hazirdim. Ama size anlattigim tavirdaydi. Dune kadar beni cok seviyordu,yalanmis.

Guzel mesajiniz icin tekrar coook tesekkur ederim.

Kendine yazık etme. Elalemin delisiyle mi uğraşacaksın ?
Ne bu ilişkiyi kurtarmaya ne de düzelmeye niyeti var.
Konuşmaları bile insanı sinir hastası yapmaya yeterli. Evet sen yaptın beni böyle o yüzden canın cehenneme, benden önemli değilsin deyip yüzüne kapatsaydın keşke telefonu..

Cok tesekkur ederim. Cok haklisiniz.
Dune kadar cok seviyorum diyen adamin bugunku tavri bu kadar igrencti. Sunu biri yazsa manyak midir sevinecegi yerde agliyor derdim.
Iyiyken iyi ama olur da benim agzimdan bir sey cikarsa bitti. Boyle sevgi mi olur.
Inanmistim resmen. Daha dune kadar beni sevdigini soyleyen adama inandigim icin kendimi cok kotu hissediyorum.

Allah askina.. Aklimla oynadi resmen.
Insanin sinirlerini bozmuyor mu,surekli bana hadi hadi soyle ben mi hasta ettim seni. Soyle ben mi yaptim,uzdum dmi, kaynar su doktum dmi,ben napmisim ya dedi dedi dedi..
Daha neyi bahane edecek diye merak ettim. Sonunda ayrilmak istiyorum dedim.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

Ofke kontrolum mu yok benim sen bana ne diyosun. Hastayim dmi ben. Hep boyle seyler dedi. Ayrilmak istiyorum dedim Tamam bi daha aramam dedi. Kapattik.
Aptal gibi agliyorum suan
Bence ağlama mantıklı düşünmeye çalış hadi ilişkiniz bunların üzerine devam etti diyelim ilerde evlendiğinde böyle biri sana nasıl davranır? Bir düşün

Neyine ağlıyorsun böyle adam için değil ağlamak yağmurlu havada su vermek yok erkekler düzelmez aynı hamam aynı tas bide konuşmalarına bakılırsa düzelmeye niyeti yok çünkü hatayı kendinde görmüyor sevgi sevgi diyorsun da canım emin ol başkasıyla tanışsan adam akıllı birini onu da seversin sen bu adama sevgini çok belli ettiğin için adam kendini hint kumaşı zannetmiş bırak öyle zannetmeye devam etsin..

Cok tesekkur ederim. Allah sizden razi olsun.
Surekli ona kotu bisey demem icin firsat kolladi resmen. Insallah ya insallah biter gecer bu uzuntum.

Verdiğin bilgiler tek kelime ile DENGESİZ birini resmediyor. Ve sen şimdi bitirmekle sanırım hayatının en iyi kararını verdin. Ya bir de affeder dönersen ?Sakın öyle bir hata yapma.

Cok dogru soyluyosunuz cok belli ettim. Cok deger verdim. Bugun bile cozelim dedim. Cozelim demem bile batti.
Biraktim ne hali varsa gorsun.

Cok tesekkur ederim beni yalniz birakmadiginiz icin

Umarım bu kararınızdan dönmezsiniz. Aksi halde mutsuz bir hayatınız olacak.
Böyle biri için sakın yıpratma kendini. Kurtulmaya bak :)

Verdiğin bilgiler tek kelime ile DENGESİZ birini resmediyor. Ve sen şimdi bitirmekle sanırım hayatının en iyi kararını verdin. Ya bir de affeder dönersen ?Sakın öyle bir hata yapma.

Yok affeder miyim hic, ben bu kadsr sevgisizligi nasil gormemisim. Nasil anlamamisim onun sokunu da yasiyorum.
Gercekten cok haklisiniz. Bunlar normal bir insanin soylemleri olamaz.

Ne kadar şanslısın :)
Evlenmeden gördün işte..
Ya evlenseydin bide düşünsene bunun hamileliği var zor zamanları var Regl dönemleri var.
Hayatın boyunca sinir hastası bir varlıkla ömrünü heba edecektin.

Saygısız ciddiyetsiz birde kavgada bişeyler yiyor.
Neyse çok değil en fazla 1 yıl sonda gelip şu açtığınız konuyu tekrar bir okursunuz gülersiniz ayyy ben ne yapmışım nasıl ağlamışım diye.

Ayrıca ağladınız diye aptal değilsiniz.
Büyük ihtimal sinirden,verdiğiniz emekten yada inandığınız için kendinize olan öfkenizdendir.
Umarım bu şahsiyete geri dönmezsiniz..
Geçmiş olsun.

Ne mecbursun bu adama katlanmaya. Çok sinir oluyorum sevgilisi için hayatını karartan kızlara. Anneniz babanız sizi böyle bir adam üzsün diye mi büyüttü. Yapmayın kendinize bunu.Disarda normal insanlar da var.onlari bulun lütfen. Böyle manyakları da bir tekme atin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…