Ne olur bakin.
Bugun burda sevgilimle tartistigimi anlattim.
Bir saat once beni aradi size anlatiyorum nolur beni yalniz birakmayin. Tamamen objektif yaziyorum.
1)Teli actigimda alo dedi efendm dedim direkt kapatalim istersen dedi ( ben neden alodan sonra efendim demisim telefonu acan once alo dermis ondan kapatmak istemis)
2) yukardaki muhabetten sonra normalleselim dedi ve sustu.
3) konu hakkinda konusmak istedim istemedi
4) sinirine hakim olamadigini duramadigini soyledim. ( sinirlerine hakim olamiyor, sinirlenince ben degilim karsisindaki dusmani sanki.
O da normal oldugunu asiri uzuldugumu dolayisiyla kendisini asiri sinirli hissettirdigimi soyledi
5) hep guzel yaklastim. Cozelim dedim.
Cozumu yok dikkat ederim dedi.
6) cozumu yoksa psikologtan yardim mi alsak dedim. Iste burda zivanadan cikti.
Sen git al, ben 35ime gelmisim ne psikologu.
Ben de dedim ki eger aramiz duzelecekse benim durumum sorun yaratiyorsa seve seve giderim. Bunu duyunca da gordun mu ben seni hasta etmisim de hastanelik olmussun dedi. Allah rizasi icin iyi niyetle soyledigimi nereye cekti .Defalarca ben seni hasta ettim dmi,hadi soyle soyle soyle dedi. Hayir dememe ragmen bunu dedirtmeye calisti.
7) bunlari konusurken katir kutur sesler geliyodu, en azindan bisey yeme bari dedim.
8) asla psikologa gitmicegini soyledi
9) ara ara uff kapatmak istiyorum dedim hadi hoscakal. Ben konusurken dedi bunu da.
10) iyi niyetle bak tamam yuzde yuz duzelmese de elimizden geleni yapalim dedim. ( durduramadigi sinirinden bahsediyorum) yine cozumu yok diyince dayanamadim. Sen ne sacmaliyosun diyince " bu ne ya" dedim
11) bu ne ya dedim diye burnumdan getirdi. Gordun mu, beni ne kadar kotuluyosun, ben sana napmisim ya, kaynar su mu dokmusum de bu ne ya diyosun ve bunlar gibi
12) son olarak cozum yok dikkat ederim. Bu beni ben yapn bisey. Senin buna cozum demen bile sacmalik. Sen beni cozmek istiyosun.
Ayrilmak istiyorum dedim. Suan aglayarak size bunlari yaziyorum. Ne olur bisey diyin. Dogru bisey mi yaptim, cok uzgunum. Yukaridakiler aklima gelenler. Cok cirkin cok kaba degil mi
Sorun dedigim sey de ; sinirlenince asla ayari yok,durmuyor, cok agir seyler soyluyor.
Daha dun evimize esya bakmak icin plan yaptik bugun icin. Ben o kadar aptalim ki inandim. Su konusmalarin cogunda bagirdi cagirdi, sevgi saygi goruyor musunuz anlattiklarimda.
Aptal gibi agliyorum.