Aglayarak yaziyorum. Ne olur bakin.

Gitgide daha iyi olmaz böyle bi ilişki. Farzedin ki evlendiniz, tüm bu olanları aynı evi paylaşırken yaşayacaksınız çekilmez olacak ve ha deyip çekip gidemeyeceksiniz.
Yol yakınken dönün....

Şimdi ayrılmazsan yarın öbür gün boşanmak istiyorum diye konu açarsın şimdiden yol yakınken dön 35. de degisemem bu saatten sonra diyen adamı degistirmeye uğraşma bence

Ben bu adamın tam anlamıyla sakinleşip ne yaptığını anladığında yani aklı basına geldiğinde sizi tekrar arayacağını düşünüyorum

Ne olur bakin.
Bugun burda sevgilimle tartistigimi anlattim.
Bir saat once beni aradi size anlatiyorum nolur beni yalniz birakmayin. Tamamen objektif yaziyorum.
1)Teli actigimda alo dedi efendm dedim direkt kapatalim istersen dedi ( ben neden alodan sonra efendim demisim telefonu acan once alo dermis ondan kapatmak istemis)
2) yukardaki muhabetten sonra normalleselim dedi ve sustu.
3) konu hakkinda konusmak istedim istemedi
4) sinirine hakim olamadigini duramadigini soyledim. ( sinirlerine hakim olamiyor, sinirlenince ben degilim karsisindaki dusmani sanki.
O da normal oldugunu asiri uzuldugumu dolayisiyla kendisini asiri sinirli hissettirdigimi soyledi
5) hep guzel yaklastim. Cozelim dedim.
Cozumu yok dikkat ederim dedi.
6) cozumu yoksa psikologtan yardim mi alsak dedim. Iste burda zivanadan cikti.
Sen git al, ben 35ime gelmisim ne psikologu.
Ben de dedim ki eger aramiz duzelecekse benim durumum sorun yaratiyorsa seve seve giderim. Bunu duyunca da gordun mu ben seni hasta etmisim de hastanelik olmussun dedi. Allah rizasi icin iyi niyetle soyledigimi nereye cekti .Defalarca ben seni hasta ettim dmi,hadi soyle soyle soyle dedi. Hayir dememe ragmen bunu dedirtmeye calisti.
7) bunlari konusurken katir kutur sesler geliyodu, en azindan bisey yeme bari dedim.
8) asla psikologa gitmicegini soyledi
9) ara ara uff kapatmak istiyorum dedim hadi hoscakal. Ben konusurken dedi bunu da.
10) iyi niyetle bak tamam yuzde yuz duzelmese de elimizden geleni yapalim dedim. ( durduramadigi sinirinden bahsediyorum) yine cozumu yok diyince dayanamadim. Sen ne sacmaliyosun diyince " bu ne ya" dedim
11) bu ne ya dedim diye burnumdan getirdi. Gordun mu, beni ne kadar kotuluyosun, ben sana napmisim ya, kaynar su mu dokmusum de bu ne ya diyosun ve bunlar gibi
12) son olarak cozum yok dikkat ederim. Bu beni ben yapn bisey. Senin buna cozum demen bile sacmalik. Sen beni cozmek istiyosun.

Ayrilmak istiyorum dedim. Suan aglayarak size bunlari yaziyorum. Ne olur bisey diyin. Dogru bisey mi yaptim, cok uzgunum. Yukaridakiler aklima gelenler. Cok cirkin cok kaba degil mi
Sorun dedigim sey de ; sinirlenince asla ayari yok,durmuyor, cok agir seyler soyluyor.

Daha dun evimize esya bakmak icin plan yaptik bugun icin. Ben o kadar aptalim ki inandim. Su konusmalarin cogunda bagirdi cagirdi, sevgi saygi goruyor musunuz anlattiklarimda.
Aptal gibi agliyorum.
Asla aglama ve kendini bu adamdan kurtarabildigine sukret.

Değer mi peki.Kendini üzmeye.Bacım bırakgitsin ya seni gerçekten sevdiyse zaten sensiz yapamaz geri döner özür diler bir seyler için ugrasır.Sevmiyorsada kendini hırpalamaya gerek yok bırak akışına ya düşünme,giy montunu çıkdışarı.Sen takacağınao taksın.Birtek o mu var bu dünyada sanki.Salla Salla.Senden daha değerli yok UNUTMA :KK50:

Sakın buradaki bazı yorumlar seni yumuşatmasın. Hayatının hatasını yaparsın.

Ben böyleyim, beni değiştirmek istiyorsun demesi nasıl bir düşünce yapısına sahip olduğunu gösteriyor. Yani diyorki; ben yaparım, küfrederim, ezerim, kalbini parçalarım, sinirim geçer sakinleşirim sen de bunları yutacaksın.

Şimdi sevgilisin evlensen, beğenmiyorsan boşanırsın diyecek. Ev hayatı da bu narşist yapısı ile parelel olacaktır. Hep ben diyerek, onun beğenmediği şeyler olduğunda sana psikolojik olarak eziyet edecektir. Lütfen geri dönse bile affetme. Düzelir, çabalayayım, emek vereyim diye kandırma kendini. Böyleleri bekar olmalı, hiçbir kadının hayatını zindana çevirmeden tek ölmeliler.

Amannn evlerden ırak bu nasıl bir insan tam zır deli valla devam edersen seni hastanelik eder bu adam arkana bakmadan kaç

bencil,kibirli,kaba boyle bir insanla sence ömür geçer mi ?

Ne olur bakin.
Bir saat once beni aradi size anlatiyorum nolur beni yalniz birakmayin. Tamamen objektif yaziyorum.
1)Teli actigimda alo dedi efendm dedim direkt kapatalim istersen dedi ( ben neden alodan sonra efendim demisim telefonu acan once alo dermis ondan kapatmak istemis)
4) sinirine hakim olamadigini duramadigini soyledim. ( sinirlerine hakim olamiyor, sinirlenince ben degilim karsisindaki dusmani sanki.
O da normal oldugunu asiri uzuldugumu dolayisiyla kendisini asiri sinirli hissettirdigimi soyledi
Ben de dedim ki eger aramiz duzelecekse benim durumum sorun yaratiyorsa seve seve giderim. Bunu duyunca da gordun mu ben seni hasta etmisim de hastanelik olmussun dedi. Allah rizasi icin iyi niyetle soyledigimi nereye cekti .Defalarca ben seni hasta ettim dmi,hadi soyle soyle soyle dedi. Hayir dememe ragmen bunu dedirtmeye calisti.
7) bunlari konusurken katir kutur sesler geliyodu, en azindan bisey yeme bari dedim.
9) ara ara uff kapatmak istiyorum dedim hadi hoscakal. Ben konusurken dedi bunu da.
10) iyi niyetle bak tamam yuzde yuz duzelmese de elimizden geleni yapalim dedim. ( durduramadigi sinirinden bahsediyorum) yine cozumu yok diyince dayanamadim. Sen ne sacmaliyosun diyince " bu ne ya" dedim
11) bu ne ya dedim diye burnumdan getirdi. Gordun mu, beni ne kadar kotuluyosun, ben sana napmisim ya, kaynar su mu dokmusum de bu ne ya diyosun ve bunlar gibi
12) son olarak cozum yok dikkat ederim. Bu beni ben yapn bisey. Senin buna cozum demen bile sacmalik. Sen beni cozmek istiyosun.

Ayrilmak istiyorum dedim. Suan aglayarak size bunlari yaziyorum. Ne olur bisey diyin. Dogru bisey mi yaptim, cok uzgunum. Yukaridakiler aklima gelenler. Cok cirkin cok kaba degil mi
Sorun dedigim sey de ; sinirlenince asla ayari yok,durmuyor, cok agir seyler soyluyor.

Daha dun evimize esya bakmak icin plan yaptik bugun icin. Ben o kadar aptalim ki inandim. Su konusmalarin cogunda bagirdi cagirdi, sevgi saygi goruyor musunuz anlattiklarimda.
Aptal gibi agliyorum.
Gerçek den yardım alman lazım dengeni bozmuş bu adam senin .
Ayrıca adam dengesizin teki ne diye ağlayıp çözmeye çabalıyorsun azcık kendi değerinizi bilin canım bu ne böyle tamam aşk sevgi de böyle de ömür geçmez yol yakınken topukla değiştir iletişim hattını hayatın dan sil emin ol hayatın için en iyisini yapmış olacaksın 35 yaşındaki adamı değiştirmek zordur esimi bile zor yonttum kötü davranislarini ama nasıl kavgalı dövüşlu yipranarak sendeki kütük umutsuz vaka canım :KK12:

Belli ki yapı olarak birbirinize uymuyorsunuz, bana da eski sevgilim öfke problemim olabileceğini ve destek almamı söylemişti de çok alınmıştım baya aglamistim sen bana sinir hastası mı diyorsun diye. Normalde sakin bir insanım ama hep yanlış anlıyorduk birbirimizi o yüzden de çok sinirli bir insan olmaya başlamıştım ayrıldık da rahatladım. 35 yaşındaki adam ne kadar değişebilir ki psikolojik destek almazsa, böyle kabul edemeyeceksen ilerde evlenince daha kötü olma ihtimali de var onu da düşün.

Ne olur bakin.

Aptal gibi agliyorum.
Şu konuşmayı yapan adam 17 yaşında olsaydı normal karşılardım ama arkadaşım 35 yaşındaymış bu adam. Sen eşya bakmayı filan boşver acil kaç kurtul.

Ağla tabi ki içini boşaltacaksın ama bu adamla cidden bitir çünkü illa ki birdaha arayacak şunu düşün böyle bir insanla evlendin evinizde bağırıp çağıracak herkes duyacak ve siz hem bundan hemde size bağırdığı için çok üzüleceksiniz ya da ailecek toplandığınız bir gün böyle yoktan yere bin tane laf sayıcak rezil edicek sizi insan böyle zamanlar da ahhhh diyor keşke başta kesip atsaydım ama artık işler çok daha zorlaşıyor bitir adam açık açık diyor zaten ben böyleyim zamanla da iyi olmuycak iyice kötü olacak ve diyecek ben dedim sana ben böyle biriyim bile bile evlendin diye en iyisini yapmışsın ama asla geri dönme valla dışarda erkekten bol birşey yok özellikle böyle gerizekalı olanından

Hepinizin mesajlarina cok tesekkur ederim.
Asla sizleri yazdiklarinizdan yargilamam. Herkesin bakis acisi farklidir, sevgili @poga bana farkli bir acisiyla yazdi. Onu da dinledim. O beni de elestirdi, ben de olabilir dedim. Gercekten soyledigi bazi noktalarda hakli oldugunu gordum.
Ama ben Hala kirginim o noktada ayni dusunuyorum.
Bugun kendimi daha iyi hissediyorum. Dunun sokunu bir nebze atlatabildim.
Herkese cok tesekkur ederim.

Allah rızası için ayrıl
Sana zerre değer vermiyor
Çok mutsuz olacaksın
Gerçekten seven üstüne titriyor canım.
Bu adamla sakın evlenme çookkkk pişman olursun

Ayrılmalısın... ağlaman, değer verdiğin halde değer görmediğinden, sevginden dolayı, sana değer vermeyen biriyle bir dakika bile durmamak lazım...

Kutlamalısın bunu bence. Ayrılmakla çok doğru karar vermişsin. Evli vrrsiyonunuzu düşünmek bile istemiyorum. Sakın ha barışayım deme bu hödükle..

Back
X