- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi Saksi_Degilim_Ben
-
varya demekki erkekler bu yüzden ağlayan kadından hoşlanmıyo ya laa, demekki hepimiz çirkinleşiyoruz , işleri güçleri görsellik bu azgınların!
varya demekki erkekler bu yüzden ağlayan kadından hoşlanmıyo ya laa, demekki hepimiz çirkinleşiyoruz , işleri güçleri görsellik bu azgınların!
belgelerle geliyorumAğlayınca güzel olan insan var mı yaaa?Gözünden damla yaş akar normal çirkin olmaz ama zırıl zırıl ağlayınca makyajlı olsan da çok çirkin olunur makyajsız olsan da ...
kız o senmisin
neyseki saksı değilim tek tesellim buen azından saksı değilmişsiniz, ağlarken bunu düşünün avunursunuz
kontesim ya ben hep güzel olmalıyımBenim de burnum akiyor. Aglayinca zaten herkesin burnu akar sekerim. Ayrica aglayinca cirkin olsan ne olmasan ne değil mi?
Ahaha leave britney alone
bu sen degilsin degil mi? Bu gerçekten cirkinmis ama
ay sen çirkin görmemişim
ay bu daha zor yaaGuzellık kısmı degıl de..aglarken konuşamıyorum benim derdim de o..
Konussam kesın cıvcıv gıbı çıkar sesim..
Zaten dırek kıtlenıyor boğazım,imkansız ses cıkmıyor
aaa bak tebessüm herkese yakışırbana da otuziki diş sırıtmak yakışmıyor. tebessüm etmekten ciğerim soldu. napsam bilemedim.
kapışalım mıBen sana ağlarken ki fotografimi gondereyim. Oturur bir de benim için aglarsin bu kız niye böyle diye. Ayyyy çok cirkinnn oluyorum
ya bende gidip özellikle aynaya bakmıyorum tabikiBende güzel oluyormuşum eşim söylediAma ben nasıl olduğumu hiç bilmiyorum,ağlarken aynaya bakmak aklıma gelmedi hiç..Birdaha ağlarsam bir bakayım bakalım eşim doğrumu söylemiş yalan mı söylemiş
kız o senmisin
bu sen degilsin degil mi? Bu gerçekten cirkinmis ama
dudakları büze büze ağlıyosun demekkibana biri balık gibisin demişti ağlayınca
siz düşünün tipi artık
ozaman ortalık yerde ağlamamaya çalış hacı mümkünse sakin biyere :))hayır ama işte örnek olsun diye koydum ne kadar korkunç oluyorum
naparsın dert bir değilki. inanmazsın ama gerçekten gözyaşımda akıyorGözyaşınızda akıyordur şimdi bak tüh tüh.töbe yarabbim.ağlayınca burnu akmayan olabilirmi ?fizik kurallarına aykırı bi kere.o dediğin dizilerde olur.derde bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?