Ağlayıp yalvararak barışmak isteyen erkek?

% 1.000.000 kendisi yazisti, su anda da yakalandigi icin pismanliktan agliyor. Dusunsenize gercekten arkadasi girmis olsa 1 soyler 2 soyler sonra eeeeh seninle mi ugrasacagim derdi ama bu aglayip barisma yolunu seciyor ve stratejik hata yapiyor bu sekilde. Asla affetmeyin, onun yazistigina eminim ama ispatlayamam.
Ayrica 4’lu bulusma da cok sacma. Tabi ki arkadasi kendi sevgilisine durumu anlatmis olacak ve bir cesit piyes oynayacaklar

Bana oyun oynuyorlar gibi geldi.Arkadasinin sevgilisi niye katılıyor bu oyuna anlamadım.Insan hemcinsinin aldatilmasina çanak tutar mı?

Bulusma, kendini küçük düşürürsün. Cok güzel dik durmuşsun, aferin. Böyle devam. Kanma göz yaşlarına. Hislerin sana dogruyu diyor, sindiremem demissin. Civi gibi batar yüreğine, sürekli kontrol edersin, şüphe edersin devam edersen. Gururun zedelenir, özgüvenin gider zamanla. Demek ki Allah sana ne mal oldugunu bastan göstermiş. Tecrübe olarak al ve dimdik yoluna devam et, seni hakeden biri cikacaktir elbet.

Erkekler aldatınca böyle ağlayıp zırlayıp af dilerler.. Bu yazdıklarının benzeri biraz fazlası bir arkadaşımın başına geldi ama o affetti. Ve evlendi.. Bilemiyorum senin kararın.. Empati yapacak olursam benim sevgilim yapsa bunu... Galiba empati bile yapmak istemeyeceğim bir konu.. Kısaca erkeklere güvenilmez.

Hem aldatıp hem de ağlıyo

Siz zaten durumun farkındasınız, basbaya aldatmış iste.
Ayrıca erkek ağlamalarının bu kadar abartılmasi canımı sıkıyor.
Onlar da bu abartıyı çok güzel kullanıyor.
Kadın ağlasa zaten duygusal ama erkek ağlasa vay efendim karşımda ağladı, çok aşık.

Şunu da size hitaben degil de genel olarak söyleyeyim. Baktınız erkek aldatma sonrası gerçekten içli içli ağlıyor, pişmanlıktan değil yakalamaktan ötürü ağliyordur. Affedilince de daha dikkatli aldatır. Böyle de geçmişten ders çıkarırlar.

Erkeklerin aldatıldıktan sonraki yaptıklarını sana yazayım yaşadıkça haklıymışsın dersin:
1.İnkar
2.Ağlama
3.Senin arkdaşlarını araya sokma yalvarma
4.Nefret kusma
sonra yeniden yalvarma sonra yeniden nefret kusma böyle böyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…