• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayıp yalvararak barışmak isteyen erkek?

% 1.000.000 kendisi yazisti, su anda da yakalandigi icin pismanliktan agliyor. Dusunsenize gercekten arkadasi girmis olsa 1 soyler 2 soyler sonra eeeeh seninle mi ugrasacagim derdi ama bu aglayip barisma yolunu seciyor ve stratejik hata yapiyor bu sekilde. Asla affetmeyin, onun yazistigina eminim ama ispatlayamam.
Ayrica 4’lu bulusma da cok sacma. Tabi ki arkadasi kendi sevgilisine durumu anlatmis olacak ve bir cesit piyes oynayacaklar

Bana oyun oynuyorlar gibi geldi.Arkadasinin sevgilisi niye katılıyor bu oyuna anlamadım.Insan hemcinsinin aldatilmasina çanak tutar mı?

Bulusma, kendini küçük düşürürsün. Cok güzel dik durmuşsun, aferin. Böyle devam. Kanma göz yaşlarına. Hislerin sana dogruyu diyor, sindiremem demissin. Civi gibi batar yüreğine, sürekli kontrol edersin, şüphe edersin devam edersen. Gururun zedelenir, özgüvenin gider zamanla. Demek ki Allah sana ne mal oldugunu bastan göstermiş. Tecrübe olarak al ve dimdik yoluna devam et, seni hakeden biri cikacaktir elbet.

Sevgilimin çinli bi kızla yazışmasını yakalamıştım .
heryerden engellemiştim arkadaşı aramıştı beni onun hesabından ben yazdım diye kuzenime fln yazmıştı
Bugun çıkmış işyerime gelmiş
Gittim yanına
“ beni dinle sonra yine ayrıl” dedi tamam dedim dinliyorum
Arkadaşı instagramdan bişeye bakcam demiş oda bikereliğibe gireceğini düşünerek arkadaşının telefonundan hesap ekle yapmış
Arkadaşı sevgilimin instagram hesabıyla yabancı bi arkadaşlık sitesine üye olmuş o kız da ordan çıkmış
Sevgilimle dalga geçmek içinde kıza çince yazmış
Tabiki inanmadım
Hüngür hüngür aglamaya başladı benim çok zoruma gidiyo ben aldatmadım ben sensiz yapamam ben yemin ederimki bişey yapmadım benim neyimi gördün bugune kadar günlerdir hayalet gibiyim benden ayrıl ama beni aldatmakla suçlama yemin ederim arkadaşım yapmış gidelim konuşalım onun sevgilisi sen ben 4 ümüz konuşalım ben niye öyle bişey yapıyım senin inatagramımı kontrol ettiğini bilmiyomuyum fln
Ben istemediğimi artık güvenemeyeceğimi evlenip te nerde ne yaptı diye onu bekleyemeyeceğimi söyledim oda kim dedi evlenince öyle olacagını ben öyle gecelere kadar çıkmam dedi ilk defa dedi bunu da ailemin hepsi biliyo ben seni seviyorm aldatma olmaz yeniden güvenirsin inandırırm ben kendimi dedi
Bende şimdi barışsam bile 2 ay sonra ben hazmedemiyorum diyip ayrılırım seni affetsem kendimi affedemem kendime saygım kalmaz benim
Hadi diyelimki aldatmadın arkadaşına şifreni verecek ne vardı bizim o hesapta özel konuşmalarımız vardı dedim
Giderken de en son benim artık gücüm yok istemiyorum dedim
Ağlaya ağlaya benim var senin yoksa senin yerinede gücüm var benim dedi çıktım geldim
Okadar zor olduki onu o şekilde görmek keşke affedebilsem unutabilsem affederim sanıyodum ama sindiremedim
O ağlarken içim bile sızlamadı aldatılmayı unuttum onu teselli ettim resmen
İlk defa karşımda onu öyle gördüm
Kıymetimi anlamıştı ama kaç gün sürerdi kim bilir
Kendimle gurur duyuyorum ama kalbimde sızlıyo bi taraftan o öyle ağlarken o kadar hissizdim ki bu normal mi siz olsanız affedermiydiniz ?
Erkekler aldatınca böyle ağlayıp zırlayıp af dilerler.. Bu yazdıklarının benzeri biraz fazlası bir arkadaşımın başına geldi ama o affetti. Ve evlendi.. Bilemiyorum senin kararın.. Empati yapacak olursam benim sevgilim yapsa bunu... Galiba empati bile yapmak istemeyeceğim bir konu.. Kısaca erkeklere güvenilmez.

Sevgilimin çinli bi kızla yazışmasını yakalamıştım .
heryerden engellemiştim arkadaşı aramıştı beni onun hesabından ben yazdım diye kuzenime fln yazmıştı
Bugun çıkmış işyerime gelmiş
Gittim yanına
“ beni dinle sonra yine ayrıl” dedi tamam dedim dinliyorum
Arkadaşı instagramdan bişeye bakcam demiş oda bikereliğibe gireceğini düşünerek arkadaşının telefonundan hesap ekle yapmış
Arkadaşı sevgilimin instagram hesabıyla yabancı bi arkadaşlık sitesine üye olmuş o kız da ordan çıkmış
Sevgilimle dalga geçmek içinde kıza çince yazmış
Tabiki inanmadım
Hüngür hüngür aglamaya başladı benim çok zoruma gidiyo ben aldatmadım ben sensiz yapamam ben yemin ederimki bişey yapmadım benim neyimi gördün bugune kadar günlerdir hayalet gibiyim benden ayrıl ama beni aldatmakla suçlama yemin ederim arkadaşım yapmış gidelim konuşalım onun sevgilisi sen ben 4 ümüz konuşalım ben niye öyle bişey yapıyım senin inatagramımı kontrol ettiğini bilmiyomuyum fln
Ben istemediğimi artık güvenemeyeceğimi evlenip te nerde ne yaptı diye onu bekleyemeyeceğimi söyledim oda kim dedi evlenince öyle olacagını ben öyle gecelere kadar çıkmam dedi ilk defa dedi bunu da ailemin hepsi biliyo ben seni seviyorm aldatma olmaz yeniden güvenirsin inandırırm ben kendimi dedi
Bende şimdi barışsam bile 2 ay sonra ben hazmedemiyorum diyip ayrılırım seni affetsem kendimi affedemem kendime saygım kalmaz benim
Hadi diyelimki aldatmadın arkadaşına şifreni verecek ne vardı bizim o hesapta özel konuşmalarımız vardı dedim
Giderken de en son benim artık gücüm yok istemiyorum dedim
Ağlaya ağlaya benim var senin yoksa senin yerinede gücüm var benim dedi çıktım geldim
Okadar zor olduki onu o şekilde görmek keşke affedebilsem unutabilsem affederim sanıyodum ama sindiremedim
O ağlarken içim bile sızlamadı aldatılmayı unuttum onu teselli ettim resmen
İlk defa karşımda onu öyle gördüm
Kıymetimi anlamıştı ama kaç gün sürerdi kim bilir
Kendimle gurur duyuyorum ama kalbimde sızlıyo bi taraftan o öyle ağlarken o kadar hissizdim ki bu normal mi siz olsanız affedermiydiniz ?
Hem aldatıp hem de ağlıyo

Siz zaten durumun farkındasınız, basbaya aldatmış iste.
Ayrıca erkek ağlamalarının bu kadar abartılmasi canımı sıkıyor.
Onlar da bu abartıyı çok güzel kullanıyor.
Kadın ağlasa zaten duygusal ama erkek ağlasa vay efendim karşımda ağladı, çok aşık.

Şunu da size hitaben degil de genel olarak söyleyeyim. Baktınız erkek aldatma sonrası gerçekten içli içli ağlıyor, pişmanlıktan değil yakalamaktan ötürü ağliyordur. Affedilince de daha dikkatli aldatır. Böyle de geçmişten ders çıkarırlar.

Erkeklerin aldatıldıktan sonraki yaptıklarını sana yazayım yaşadıkça haklıymışsın dersin:
1.İnkar
2.Ağlama
3.Senin arkdaşlarını araya sokma yalvarma
4.Nefret kusma
sonra yeniden yalvarma sonra yeniden nefret kusma böyle böyle gidecek

Back
X