ağlicam artık ama yaa :'(

larminem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
372
0
26
İstanbul
kızlar tercihler açıklandı sakarya ali fuat Cebesoy myo dış ticaret (iö) çıktı nasıl bir yer sakaryada olanınız var mı nolurr

Canim fakultenin konumu hakkinda bi bilgim yok. 2 yil sakaryada okudum, bikac sey soyleyebilirim sanirim. Gezebilcegin yerler kisitli, bi ormanpark bi kentpark bi cark caddesi var, bi de sapanca var. Parklar bildigimiz park, icinde cafeler filan var, buyuk yesillik alanlar. Cark caddesiyse arabalarin giremedigi sagli sollu magazalar olan uzunca bi cadde, yuruyus yolu gibi dusun. Adim basi apaci serseri tipler olur, gicik oluyor insan. Bi avm'si var serdivan avm. Onun disinda sahsen gezdigim bildigim bi yer yok. Insani yobaz ve itici, bi de bunu soyleyebilirim. Illaki istisnalar vardir ama genel olarak boyle

çok saol yorum için :)

ilçede fln mı serdivanda mı okul. sakarya güzel şehirdir. ama ilçeyse hangi ilçes o önemli

amacım gezmek tozmak değil onlar olmasada olur çok gezmeyi seven bir tip değilim benim asıl sorunum barınak yol ve yemek gidip dımdızlak kalmiyim üzüldüğüm konu o

Okul nerde? Devlet yurdunda kalmayi dusunuyosan basvurular 29unda basliyor diye biliyorum. Zaten devlet yurdunda yemek de oluyor. Yol konusu da okulun ve yurdun yerine bagli tabi

Ben de sakaryadayım. Kampüsüm orada değil ama kampüsün olduğu yerde bir tanıdığım yaşıyordu oraya kalmaya gitmiştim. Bildiğin köy canım. Küçük bir yer oranın yerlisi oturuyor. Genelde amcalar teyzeler var. Oradam adapazarı merkeze yarım saatte bir arabalar kalkıyor ama belli bir saate kadar. Merkeze o arabalarla 45 dakika falan sürüyor. Ev kiraları çok ucuz. Ama yurt bulman çok zor. Çünkü dediğim gibi küçük bir yer. Şimdiden araştırmaya başlasan çok iyi olur.

Bebegem geyvede sanirim senin okul. Anamlarin koyu. Bildigin koy. :) merkeze 45 dk uzaklikta. Ev bakmaya basla.
Havasi temiz. Yiyecekler organik. Bende orda evim olsun isterim ama kocam trabzonlu. Yasanilmayacak bi yer degil. Sonucta okumaya gidiosun. Aslinda boyle kucuk bi yerde olmasi daha iyi. Benim gibi esentepede olsaydin dikkatini dagitacak cok sey var. Boyle fazla dikkatini dagitacak bisey olmayacagindan derslerine asilirsin. Hafta sonlari gidersin adaya. Takilirsin. Hos takilcak fazla biyer yok ama..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende geyveliyım nasıl söylesem böyle genclerın gezıp dolaşacağı pek yer yok lokanta falanda bı ıkı tane var mc donals gıbı yerler bulamassın okul kucuk ve kampüsü falan yok bıldıgın bına o kadar halkı da eger olurdan sevgili falan yaparsan sokakta uygunsuz davranma kötü gözler bakabilirler sana bıraz dedıkodusu vardır bunun yanı sıra bana göre tam yaşanacak yer hersey doğal yesıllık meyva bahçeleri sırın koyları lüksten uzak yurdum ınsanı heryer ben suan bursadayım ama geyvemın seviyorum aklına takılan olursa bana sorabılırsın

Valla kardesim moral bozmak istemem ama istanbul gibi bi'yerden gidersen nefret edersin. Ben bu kadar apaciyi bir orada gordum. Yasli kesim zaten universiteliye cık cık cekerek bakiyo. Hatta ilk gun hocalarimiz uyarmisti buranin insani disardan gelen ogrenciyi sevmiyo diye. Bi'gun kirmizi ruj surdum minibuste teyze utanmasa suratima tukurecekti gozuyle dovdu beni. Ki senin okul tam koyde hic bi'sosyal alan yok. Ben iki yilimi cop etmistim tek sansim dikey gecis oldu.

köy mü? off ya hay aklıma ya nie yazdıysam orayı

Ben Sakaryalıyım. Sakarya’da 2 yıl kalmanıza rağmen genel olarak insanı yobaz ve itici gibi ithamlarda nasıl bulunabiliyorsunuz. yazdıklarınız çok çirkin ve çok yanlış.

okul geyve alifuatpaşada ben oralıyım çok sakin bir yer bi öğrenci için sıkıcı olabilir nehir kenarında bir parkı var çay bahçesi tarzı gelişmiş ama herşeyi olan bir köy gibi düşünün karamsarlığa kapılmayın ben kocaelinde oturuyodummm kocaeli karamürsel köyüne gidiyodum her gün 3 saatlik yol çekiyodum alışmaya çalış birde hocaları sevmeye çalış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…