Canim fakultenin konumu hakkinda bi bilgim yok. 2 yil sakaryada okudum, bikac sey soyleyebilirim sanirim. Gezebilcegin yerler kisitli, bi ormanpark bi kentpark bi cark caddesi var, bi de sapanca var. Parklar bildigimiz park, icinde cafeler filan var, buyuk yesillik alanlar. Cark caddesiyse arabalarin giremedigi sagli sollu magazalar olan uzunca bi cadde, yuruyus yolu gibi dusun. Adim basi apaci serseri tipler olur, gicik oluyor insan. Bi avm'si var serdivan avm. Onun disinda sahsen gezdigim bildigim bi yer yok. Insani yobaz ve itici, bi de bunu soyleyebilirim. Illaki istisnalar vardir ama genel olarak boyle
Rica ederim ne demek
siz hangi kampüsteydiniz?
Esentepe kampusundeydim canim serdivanda
off napıcam ben ya keşke banada Esentepe çıksaydı kayıt yeri Esentepe ama okul kimbilir hangi ücra köşede bende şans olsa
Olsun uzulme sonucta okumak icin gidiyoruz :) gun icinde yada haftasonlari gezersin
amacım gezmek tozmak değil onlar olmasada olur çok gezmeyi seven bir tip değilim benim asıl sorunum barınak yol ve yemek gidip dımdızlak kalmiyim üzüldüğüm konu o
Valla kardesim moral bozmak istemem ama istanbul gibi bi'yerden gidersen nefret edersin. Ben bu kadar apaciyi bir orada gordum. Yasli kesim zaten universiteliye cık cık cekerek bakiyo. Hatta ilk gun hocalarimiz uyarmisti buranin insani disardan gelen ogrenciyi sevmiyo diye. Bi'gun kirmizi ruj surdum minibuste teyze utanmasa suratima tukurecekti gozuyle dovdu beni. Ki senin okul tam koyde hic bi'sosyal alan yok. Ben iki yilimi cop etmistim tek sansim dikey gecis oldu.
Canim fakultenin konumu hakkinda bi bilgim yok. 2 yil sakaryada okudum, bikac sey soyleyebilirim sanirim. Gezebilcegin yerler kisitli, bi ormanpark bi kentpark bi cark caddesi var, bi de sapanca var. Parklar bildigimiz park, icinde cafeler filan var, buyuk yesillik alanlar. Cark caddesiyse arabalarin giremedigi sagli sollu magazalar olan uzunca bi cadde, yuruyus yolu gibi dusun. Adim basi apaci serseri tipler olur, gicik oluyor insan. Bi avm'si var serdivan avm. Onun disinda sahsen gezdigim bildigim bi yer yok. Insani yobaz ve itici, bi de bunu soyleyebilirim. Illaki istisnalar vardir ama genel olarak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?