herkese küsüyorumHerkese karşı bu kadar küçük şeylere de küsüyormusun yoksa tavrın tribin sürekli eşine mi.
Tekrar psıkıyatriye gitmende fayda var hem kendi hem de eşinin ruh sağlığı için.
öyle hemen kırılıyorum ki konuşmak istemiyorumKüsmek çözüm değil .konuşmak lazım sorununuz neyse konuşun içinize atmayın
nişanlıyken eşimde böyle demiştiBence en kısa zamanda doktora görünmelisin zira seninle ömür geçmez..
Yaptığının normal olmadığını fark etmen güzel,düzeltmeye çalış pskiyatriden,psikologtan filan yardım al biri iyi gelmemiş olabilir fakat diğerinin iyi gelmeyeceği ne malumÇok fazla alınganım.Atıyorum eşim bugün çok güzel olmuşsun dese dün güzel değil miydim diye üzülesim geliyo.Eşim ne söylese hemen yatak odasına geçip küsüyorum.Oda bıktı artık triplerimden.Elimde değil düzelemiyorum.Eşimle tartışma ortamımız oluyo ben karşısına geçip cevap vermiyorum küsüp odamıza geçiyorum.Arama mesafe koyuyorum.Bi dönem okuldayken psikatriste gitmiştim.Faydası olmadı.Nasıl yapıcam hayatım herşeye herkese küsmekle,konuşmamakla geçiyor.Kendimi böyle savunuyorum,mesafe koyarak.
Demiş ama evlenmiş eşinde tezat bu durumda. .nişanlıyken eşimde böyle demişti
kendim bişeyler yapamaz mıyım?Memuriyet durumum var o durumda psikolog sorun oluyoYaptığının normal olmadığını fark etmen güzel,düzeltmeye çalış pskiyatriden,psikologtan filan yardım al biri iyi gelmemiş olabilir fakat diğerinin iyi gelmeyeceği ne malum
Burada yazılanlarda da alınıp gücenmiyorsundur inşallah, tavsiyelerde de doktora git filan yazılıyor doğal olarak...
eminim sizede küserim az yol gösterin10 yaşında kızım bile senın kadar küsmüyor ,
Bunun farkındasın ve bu zamana kadar düzeltememişsin bundan sonra tek başına düzeltebilir misin sence?kendim bişeyler yapamaz mıyım?Memuriyet durumum var o durumda psikolog sorun oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?