• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum.. Çok kötüyüm.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Spiral taktırdım bi kez kaydı tekrar taktırdım yine kaymış. hamilelik testi olman lazım dediler tam yapılacaktı moralim çok bozuldu vazgeçtim dedm çıktım on beş dakka sora geri girdim kbakmayın dedim yaptırmak istedim saat geç oldu geciktin dedi . bayan doktor sanıyordum erkekmiş alttan muayene etti. Zaten utandım çok. spirali çıkarttırmadım kendi doktoruma gideyim dedim . çok moralim bozuk ne yapacağım sürekli kayıyo diğer yöntemler bana yasak kanımda pıhtılaşma oluyor diye. hamilelik de yasak bikaç yıl . kendi doktorum özel. Şimdi hamilelik testi orda yapsa bir sürü para alır. Şimdi yarın gideceğim ama adet değilim adet olmayınca yenisini takmıyorlar adet olunca mı gitsem yoksa yarın gidip baktırsam mı?

Neden 1-2 sene hamile kalmamanız lazım?
Hiç çocuğunuz var mı?

Bu gibi durumlarda en doğru davranış kendi doktorunuz ile ilerlemek.
Sizin takibinizi zaten o yaptığı için, en sağlıklısı bu olacaktır.

Spiral bende de tutmadı takar takmaz kaydı, bir ay sonra tekrar gel dedi doktorum, güvenemedim ve gitmedim.
Kondom ile korunabilirsiniz. Bence bir çok yöntemden çok daha sağlıklı ve güvenilir.

Spiral taktırdım bi kez kaydı tekrar taktırdım yine kaymış. hamilelik testi olman lazım dediler tam yapılacaktı moralim çok bozuldu vazgeçtim dedm çıktım on beş dakka sora geri girdim kbakmayın dedim yaptırmak istedim saat geç oldu geciktin dedi . bayan doktor sanıyordum erkekmiş alttan muayene etti. Zaten utandım çok. spirali çıkarttırmadım kendi doktoruma gideyim dedim . çok moralim bozuk ne yapacağım sürekli kayıyo diğer yöntemler bana yasak kanımda pıhtılaşma oluyor diye. hamilelik de yasak bikaç yıl . kendi doktorum özel. Şimdi hamilelik testi orda yapsa bir sürü para alır. Şimdi yarın gideceğim ama adet değilim adet olmayınca yenisini takmıyorlar adet olunca mı gitsem yoksa yarın gidip baktırsam mı?

öncelikle KADIN doktor.. şu bayan kelimesinden bi kurtulalım.
ayrıca söz konusu sağlıksa bunu ağlama utanma arlanma boyutunda yaşamayınız lütfen. erkek doktorlara gidenler arsız mı?
ben de spiral taraftarlarındanım kondom sevmediğim için ama sendeki sorunlu ise kondom kullanacak eşin bunun başka yolu yok.

O zaman önce kanındaki sorun için tedavi ol canım. Bu sürede de doktorun sana en etkili korunma yöntemini söyler. Ama yok onu eşim istemiyor yok ben erkek doktordan utandım dersen olmaz. Sağlık kadını erkegi yok. Ama madem utanıyorsun. Bayan bir doktordan randevu al ona git. Gidene kadarda sevişmeyiverin.

O iyi olmuyor eşim istemiyor diğer yöntemler de pıhtı arttırdığı için yasak

aynen canım eşin istemiyo diye sen sana eziyet gibi gelen bu durumları çek otur ağla. ama eşin çok kıymetli pipisi etrafında bir mmlik prezervatifi hissetmesin, yazık ona.

spiral sizin için uygun değil demekki
ben zaten spiral derken bile içim bi tuhaf oluyo vücudunla bişeyle yaşamak mantıklı gelmiyor bana
e ilaç iğne falan kullanamıyorsunuz o seçeneklerde elendi
geriye prezervatif kalıyor ki onuda siz ve eşiniz istemiyor
bu durumda geriye sevişmemek kalıyor.
sabredin bikaç sene.

Back
X