• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum şu an yardım :(

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Kızlar benim eşim benim dışımda bir işi olsun cildiriyorum
Arabayla ilgili . mesai . annesi . ne olursa olsun geç gelicem deyince benim Morelim bozuluyor

VEgelince kötü karşılıyorum kavga kıyamet bol gozyasi oluyor :(

Dipnot.eşime güven sorunum var altta yatan neden bu

Sizlerden ricam ben kendi hayatıma bakmak ona odaklanmamak istiyorum ama yapamıyorum

Arkadas edin. Esinin isi ciktiginda hemen plan yap. Disari cik eve misafir cagir ama yalniz kalma. Esinde seni arasin sesini duy.

Hobiler edin kurslara katil kafani dagit hayat esinden ibaret degil diye kendini alistir ve beklentilerini azalt onada kendine de bireysel anlamda zaman ayirmasi icin imkan tani ;)

Benim esim hergun gec gelir. Ilk zamanlar cok kafama takardim ama artik isime geliyo. Gec gelicem dedigi anda kuzen arkadas vs surekli birilerini cagiriyorum yada gidiyorum :) alisinca boylesi daha guzel

İşte oda bıktı bende bir yere gidiyor gelince kesin kavga
Huzur kalmadı ne adam da ne bende
Degistigini onada saygi duyduğunu anlayis gosterdigini hissettir gerekirse soyle once huzurlu olmaya calis sonra guven oturur zaten erkekler fazla ilgiden baskidan hoslanmaz bu kocanda olsa ters teper

Cnm güven sorununu hiçbir ilaç cozmez ki
Benim esim hergun gec gelir. Ilk zamanlar cok kafama takardim ama artik isime geliyo. Gec gelicem dedigi anda kuzen arkadas vs surekli birilerini cagiriyorum yada gidiyorum :) alisinca boylesi daha guzel

Kimsem yok arkadas kuzen
Bir yandan soru işaretleri bir yalnızlık beynimi kemiriyor

Back
X