• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum şu an yardım :(

Ohooo gezerdim tozardim o kafe senin bu bilordo Salonu benim hiç evde durmazdim
Kursa fln da giderdim

teyzemlerde kuzenlerle dayimlarda yengeyle kaynatirdim hep orda kalirdim
Simdi bunlarin hicbirini yapmiyosunuz büyük ihtimal yada yapamiyosunuz diyelim, o yüzden boslukta kalmissiniz ve etrafinizdaki tek kisi esiniz oldugu icin onla ugrasiyosunuz sanirim. Aslinda normal bi durum icerisindesiniz fakat yanlis olan tavriniz ve kendinize hakim olamayisiniz, aklinizdan gecen hersey icin esinizle tartisirsaniz aksine kendinizi rahatlatmak yerine, neden böyleyim diyede huzursuz edersiniz. Yani sizi huzursuz eden tepkileriniz. Onlari kontrol etmek sizin elinizde.

Güven meselesine gelince esinizle konustunuzmu hic, zamaninda böyle böyle olmustu o yüzden sürekli baska yerdesin diye düsünüyorum diye?

Böyle kendini tüketirsin adam isinde gucunde ise yazik niye huzur bozuyosun canim .. Komsun falan yok mu gidecegin benim esimde cok çalışır ben giderim bi yerlere bana gelirler orgu orerim dizilerim vardir telefonda konusurum gecer zaman oyle .. Sende dusunmemeye çalış

Komşum yok arkadaşım da yok kuzenlerle gorusmuyoruz herkes kendi halinde
Bende kocaya sariyorum

Simdi bunlarin hicbirini yapmiyosunuz büyük ihtimal yada yapamiyosunuz diyelim, o yüzden boslukta kalmissiniz ve etrafinizdaki tek kisi esiniz oldugu icin onla ugrasiyosunuz sanirim. Aslinda normal bi durum icerisindesiniz fakat yanlis olan tavriniz ve kendinize hakim olamayisiniz, aklinizdan gecen hersey icin esinizle tartisirsaniz aksine kendinizi rahatlatmak yerine, neden böyleyim diyede huzursuz edersiniz. Yani sizi huzursuz eden tepkileriniz. Onlari kontrol etmek sizin elinizde.

Güven meselesine gelince esinizle konustunuzmu hic, zamaninda böyle böyle olmustu o yüzden sürekli baska yerdesin diye düsünüyorum diye?

Evet
Ne istersen yapıyım guvenin tekrar gelsin diyor
Ama bu öyle bişey değil biliyorsun

Evlendigimiz ilk yıllarda sürekli ama sürekli yalan söylerdi
Mesaiye kalçam deyip arkadaşlariyla gezmeye giderdi

Çalışıyorum deyip 12 lere kadar kafede arkadaşlariyla takilirdi

Ayaküstü 100 tane yalan söyleme potansiyeli vardır kendisinin

Su an işinde gücünde o arkadaşlar evlendi fln ama bende güven o gerçekten
O zaman kendi etmiş kendi çekecek.. seni bu hale getirmeden önce düşünecekti. Ama sen kendini üzme sadece adamı üz, sana kırk yalan atıp gezip eğlendiklerine saysın :63:

O zaman kendi etmiş kendi çekecek.. seni bu hale getirmeden önce düşünecekti. Ama sen kendini üzme sadece adamı üz, sana kırk yalan atıp gezip eğlendiklerine saysın :63:

Evet ağzına sağlık
Kendi etti ama hepimiz acı çekiyoruz
Oglum bile kaç kere sordu bu saatte ismi olur diye !
Yazık o da zerre güvenmiyor babasına

adam seni bu yüzden bosarsa dahada kendini toparlayamazsin acil kendine gel iyi davran ona onu çok taktiğina göre çok seviyorsun adaminda senin disinda hayatı var seninde öyle işiyle arabasıyla annesiyle ilgilenmesi en tabi doğal hakkı diye düşünüyorum..

Bazen ben de bunu düşünüyorum adam eeh yeter diyecek diye

Kendinde açıklamışsın işte, güven problemi. Bu problem genelde ortadan hiç kalkmaz, fakat kalkması için uğraş. Yoksa kendini habap etmekten başka ne geçer ki eline..
ayrıca annesi, iş falan böyle mevzularda gerçeklik payı varsa kendini düzeltmelisin. Hiç gereksiz üzüntü yaşamaya, yaşatmaya lüzüm yok.
Eğer oyalanacak bişiler arıyorsan sana serisi olan bir kitap önerebilirim. Okudukça ferahlarsın, biraz olsun arınırsın..

Ay sorun o vakit geçirecek arkadaş yokki
Çocuğum anne bizde sinemaya gidelim dedi gitmedim usendim :KK43:
Ben yeni evliyken böyle bir olay yaşadım
Geç gelmesine okadar sinir oldum ki kavga ettim
Ama o çok sakince abarttığımı söyleyip durdu
Geç geldiği saat te gece yarısından sonraydı...

Bende o sinirle yattım ertesi gün bunun işten dönüş saati gelince hazırlandım arabayı alıp çıktım
O zamanlarda baya küçük bir şehirdeydik ve ortalık karışıktı
İnat ettim dönmedim eve hiç tanıdıkta yok
Tabi bir kaç saat içinde yüz mesaj attı aradı açmadım
Gittim yemek yedim
Sonra bi kahve içtim falan
Otur otur saat 11 oldu mekan kapanacak ben hala oturuyorum, en son çıktım mecbur ama inat ya gece yarısını geçircem
Açık hiç bir yer yok helede o vakitte yalnız bir kadına göre
Arabayı sürmeye bile korkulacak bir ortamda ben aracı park ettim içinde oturdum saat geçiriyorum
Bu arada msj arama yok bayadırlı
En son bir kaç başıbozuktan korkup sitenin parkına çektim orda bekledim gece 12 yi beş on geçe çıktım yukarı
Bi baktım ışıklar kapalı, yatak odasına gittim bizim adam fosur fosur uyuyor

Oturdum ağlayacaktım sinirden gülme tuttu
Boşuna bekledim onca saat :KK70:
Yahu bu ne gamsızlıktır dedim içimden çok düşündüm
Biz olsak ağlardık uyumazdık kurardık büyütürdük geleceği an koparacağımız kıyamete hazırlardık kendimizi dedim sonra kuzu kuzu gidip yanına yattım:olamaz:

Ve o andan sonra bende umursamaz olmayı öğrendim
Şimdi çok rahatız :KK45:

Bende o sinirle yattım ertesi gün bunun işten dönüş saati gelince hazırlandım arabayı alıp çıktım
Gittim yemek yedim
Otur otur saat 11 oldu mekan kapanacak ben hala oturuyorum, en son çıktım mecbur ama inat ya gece yarısını geçircem
Arabayı sürmeye bile korkulacak bir ortamda ben aracı park ettim içinde oturdum saat geçiriyorum
En son bir kaç başıbozuktan korkup sitenin parkına çektim orda bekledim gece 12 yi beş on geçe çıktım yukarı

Biz olsak ağlardık uyumazdık kurardık büyütürdük geleceği an koparacağımız kıyamete hazırlardık kendimizi dedim sonra kuzu kuzu gidip yanına yattım:olamaz:

Valla bu yaptiginizi yapsam eşim bana şiddet bile uygulayabilir
O kadarcik söylüyorum

Helal olsun size

Gittim yemek yedim

Ahhahjajsjsah harikaymış:confused:

Valla bu yaptiginizi yapsam eşim bana şiddet bile uygulayabilir
O kadarcik söylüyorum

Helal olsun size
Yok canım bunu yap demek için yazmadım zaten
Aynı benim adamın yaptığını yap
Yat uyu ya umursama
Valla bana çok koymuştu onun umursamadan uyuyabilmesi bir an kendimi önemsiz değersiz hissettim
Adamın umru değil düşünsene
Sende öyle ol

Aynı benim hissettiklerim. Sanki ben yazdım.o sinir geçmiyor bi süre sonra hastalık gibi oluyor. Benim derdim benimle olmaktan zevk almayıp başkalarıyla mutlu olmasından kaynaklı. Yani arkadaşıyla iken pek keyifli olupta bizimle olmak zor geliyor.o yüzden her gittiği yerden sonra sorun çıkartıyorum . Karışmıycam diyorum olmuyor. Ufak çocuğum olduğundan bende her istediğimi yapamıyorum. Sen artık büyütmüşsün eğlenmene bak.

Back
X