• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum şu an yardım :(

Aynı benim hissettiklerim. Sanki ben yazdım.o sinir geçmiyor bi süre sonra hastalık gibi oluyor. Benim derdim benimle olmaktan zevk almayıp başkalarıyla mutlu olmasından kaynaklı. Yani arkadaşıyla iken pek keyifli olupta bizimle olmak zor geliyor.o yüzden her gittiği yerden sonra sorun çıkartıyorum . Karışmıycam diyorum olmuyor. Ufak çocuğum olduğundan bende her istediğimi yapamıyorum. Sen artık büyütmüşsün eğlenmene bak.

İşte kimle eglencem asıl soru

Bazen ben de bunu düşünüyorum adam eeh yeter diyecek diye
hersey senin elinde hayatını cennete de cehennemede sen cevirirsin geçmişte yaşanmış yalanlara boşver zaten affetmissin bunları demekki irdikleme kötü davranislarinlà yine teşvik edersin onu..

Benim de çok arkadaşım yok. Mahallemde 15 de bir günümüz var ona gidiyorum çok sıkıkıyorum. Ayda bir kız arkadaşlarımla buluşuyoruz tek o var yani. Onun dışında sürekli kızımı alıp alışverişe yada parklara yeşilliklere yemeğe gidiyorum . 4 yaşında kızım en iyi arkadaşım oldu:) kızım olmasa kendim giderdim bişey almıycak olsan bile vitrin bakmak iyi gelir

Ay sorun o vakit geçirecek arkadaş yokki
Çocuğum anne bizde sinemaya gidelim dedi gitmedim usendim :KK43:
çocuğunuzun isteğini geri çevirecek kadar düşkünseniz ve takıyorsanız eşinize durum gerçekten zor
ileride belki siz çocuğunuzla gitmek isteyeceksiniz o da bugünlerinizde verdiğiniz hayır ı hatırlayacak
cocuk hafızası kırıldıgı herseyı tutar
çok pişman olursunuz sonra

Kızlar benim eşim benim dışımda bir işi olsun cildiriyorum
Arabayla ilgili . mesai . annesi . ne olursa olsun geç gelicem deyince benim Morelim bozuluyor

VEgelince kötü karşılıyorum kavga kıyamet bol gozyasi oluyor :KK43:

Dipnot.eşime güven sorunum var altta yatan neden bu

Sizlerden ricam ben kendi hayatıma bakmak ona odaklanmamak istiyorum ama yapamıyorum

Öncelikle sen eşinin hayatının odağında değilsen, seni bu adam kendi hayatında nereye koyduğya sen de onu hayatında orada koy. Eşini hayatının odağı haline getime. Bu da ancak ev dışında meguliyetlerin olduğu zaman mümkün olur. Arkadaşlar edin, eğitimlere git. Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan kariyerine yatırım yap çalışmiyorsan iş bul çalış.

çocuğunuzun isteğini geri çevirecek kadar düşkünseniz ve takıyorsanız eşinize durum gerçekten zor
ileride belki siz çocuğunuzla gitmek isteyeceksiniz o da bugünlerinizde verdiğiniz hayır ı hatırlayacak
cocuk hafızası kırıldıgı herseyı tutar
çok pişman olursunuz sonra

Yok cnm akşam soğuk oldugu icin ve araba olmadığı için usendim :(
Keske gitseydim

Öncelikle sen eşinin hayatının odağında değilsen, seni bu adam kendi hayatında nereye koyduğya sen de onu hayatında orada koy. Eşini hayatının odağı haline getime. Bu da ancak ev dışında meguliyetlerin olduğu zaman mümkün olur. Arkadaşlar edin, eğitimlere git. Çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışıyorsan kariyerine yatırım yap çalışmiyorsan iş bul çalış.

Çalışıyorum ama kariyer yapacak bir işim yok
Arkadas dost gerek bana o da yok

Eşinize evinizde huzur verirseniz o da gereksiz mesailere, gereksiz aile ziyaretlerine veya farklı işlere koşturmaz.
Bir an önce evine gelmeye çalışır.
Ama siz her konuda hır çıkartırsanız, sizden soğur ve sizden uzak olmaya çalışır.a

Lütfen kendiniz huzurlu olmaya çalışın önce.
Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir.

Çalışıyorum ama kariyer yapacak bir işim yok
Arkadas dost gerek bana o da yok

İyi de bunların hepsi yatırım işi. Şimdi yok peki de 6 ay sonra olması için ne yapman gerekiyorsa onu yapmaya başlasan iyi olur. Eğitim mi olur, kurs mu olur. Eski arkadaşlar ile tekrar bir araya gelmek mi olur bilemiyorum ama yok deyip aynen hayatına devam etmek hiç birşey değiştirmez. Değişimi sen başlatacaksın.

İyi de bunların hepsi yatırım işi. Şimdi yok peki de 6 ay sonra olması için ne yapman gerekiyorsa onu yapmaya başlasan iyi olur. Eğitim mi olur, kurs mu olur. Eski arkadaşlar ile tekrar bir araya gelmek mi olur bilemiyorum ama yok deyip aynen hayatına devam etmek hiç birşey değiştirmez. Değişimi sen başlatacaksın.

Yani maddiyat tan dolayı gidemiyordum ama yazilcam bir kursa

Arkadaş gerçekten hiç yok lise arkadaşlarımın numaralari bile yok ulasamam kimseye

Back
X