Ağlıyorum...

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Çok üzgünüm arkadaşlar O kadar saçma bir konu ki anlatayım siz kararınızı verin. Ben üniversite öğrencisiyim şu an yazlıktayız ailemle. Yazlıkta bir arkadaş grubum var daha önce bahsetmiştim hatta. Onlarla her gün dışarı kumsala gezmeye çıkıyoruz. Öğlenleri de denize gidiyoruz. Ben reglim o yüzden birkaç gündür denize gitmiyorum. Birkaç gündür gece de dışarı çıkmıyorum hem kendimi yorgun hissediyorum hem de üniversitede biraz sorunlu olduğum bir dersim var ona çalışıyorum.Arkadaşlarım da bunu biliyor. Ama annem benim ısrarla dışarı çıkmamı istiyor. Bu akşam dışarı çıkmaya karar verdim arkadaşıma mesaj attım hazırlandığınız zaman beni haberdar eder misin diye. Tamam dedi. Yarım saat önce telefonum çaldı X hadi gel diye. Meğer onlar hazırlanmış çıkmak üzerelermiş. Onları bekletmeye hakkım yok diye düşündüm vazgeçtim gitmekten. Sonra telefonu kapattım bunları annem duydu bana öyle bir bağırdı ki sen ezik misin herkes dışarı çıkıyor niye eve tıkılı kalıyorsun vs.vs. Ben onun gittiği,gitmediği yerlere karışıyor muyum? Çok üstüme geldi çok ağır hakaretler etti Arkadaşlarım duymuş olabilir bunları diye çok endişeleniyorum. Ama bana ne hakaretler etti sen benim kızım olamazsın ezik gibi eve tıkılıyorsun psikolojin bozuk,insanlar senin arkandan deli diyordur vs. vs. Ben bunları hak edecek ne yaptım? Çok üzgünüm ağlıyorum bana yardım edin.

Sakin ol tatlim ilk.
Annenin acaba psikolojik sorunlari Mi var. Bir sorunu var ve sana takmis gibi bir izlenim olustu.
Normalde iliskiniz nasil?
Bunlar önemli sorunlar, yoktan yere huzur bozmus.
Annenizin neyi var?

Sakin ol tatlim ilk.
Annenin acaba psikolojik sorunlari Mi var. Bir sorunu var ve sana takmis gibi bir izlenim olustu.
Normalde iliskiniz nasil?
Bunlar önemli sorunlar, yoktan yere huzur bozmus.
Annenizin neyi var?
Annem çok sert mizaçlı bir insan ama bilmiyorum neyi var.

Aynı durumdayız benim annemde sürekli evde oturduğum için kızıyor anlamıyorum neden. Dışarı çıkıncada çok gezdin lafı oluyor takmıyorum hiç ne derse desin bence ağlayacağınıza gülün geçin

Kimse anlamamis annenizi ama ben anladim :) azicik hak.da verdim

Onceki konularinizi hatitliyorum fazla iyi niyetlisiniz , sessiz bir kizsiniz , kendinizi ezdiriyorsunuz

Anneniz de bunun farkinda , sizin daha girisken ve sosyal biri olmanizi istiyor
Buyuk ihtimalle kendisi guclu bir karakter ve kizinin bu sekilde ezilmesine dayanamiyor

Annen cok abartmis ya.Cok mu sessiz sakinsin onu mu kafaya takmis acaba ama boyle de konusulmaz ki.

Evet aynen anlattığınız gibi galiba. Yorum için sağolun.

Farklı ve mantıklı bakış açısı

Annene hak vermiyorum bu arada , biraz acilman icin yapiyor ama yanlis taktik uyguluyor, boyle daha cok icine donersin
Bence farkli metot uygulamasi lazim
Sadece onu anlamaya calis ve aglama artik
Çok haklısınız. Sizin kızınız da mı sessiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…