AGNUCASTON KULLANAN VAR MI? (Yardım)

Ben de aldım bu ilacı ama korkuyorum kullanmaya. Reglm düzenli sorunum yok ama Ağustos ayında düşük yaşadım. Sonrasında 1 ay ara verip 6 aydır çalışıyoruz bebek için ama henüz hamile kalamadım. Bu ilacın yararı olur mu? Kullananlar yan etkisi oldu mu düzenli adetimi bozmasından endişe ediyorum. Yardım lütfen :KK43:
merhaba diğer topikten sonra burda da görünce yazmak istedim. bir sorunun yokmuş ne güzel, kendi kendine ilaç kullanma bence. var olan düzeni değiştirmek demektir bu. geçmiş olsun bu arada. Allah tekrar hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

Mrb benim 2 bucuk yasında oglum var ona hamıle kaldığım ay kullanmıstın arkadaslardan duyup bu ılacı bende bır sıkıntı yoktu ama stresden olmuyordu sanırım :)adet gunu başlayıp ovulasyona kadar ıcmıstım 14 gun be hamıle kalmıştım şimdiden gebelik planlıyorum şimdi agnucaston almadımda hayıt tohumu aldım onu ıctım 1 bardak yıne ovulasyona kadar bakalım 4-5 nısan adet tarıhım yıne faydasını görecekmıyı m.benek düşünenlere tavsıye ederım

Mrb benim 2 bucuk yasında oglum var ona hamıle kaldığım ay kullanmıstın arkadaslardan duyup bu ılacı bende bır sıkıntı yoktu ama stresden olmuyordu sanırım :)adet gunu başlayıp ovulasyona kadar ıcmıstım 14 gun be hamıle kalmıştım şimdiden gebelik planlıyorum şimdi agnucaston almadımda hayıt tohumu aldım onu ıctım 1 bardak yıne ovulasyona kadar bakalım 4-5 nısan adet tarıhım yıne faydasını görecekmıyı m.benek düşünenlere tavsıye ederım
Merhaba arkadasim sana birsey sormak istiyorum bu agnucastonu kullanirken doktorun korun dedimi

Merhaba arkadasim sana birsey sormak istiyorum bu agnucastonu kullanirken doktorun korun dedimi
Ben zaten çocuk olsun dıye ıcıyordum nıye korunayım ayrıca Dr bılmıyordu ben eczaneden alıp ıctım dedıgım gıbı adetle basladım ovulasyon olana kadar ıctım 14 tane ıcmıstım hatırlıyorum .

Arkadaslar bu ilac doktora danismadan kullamilirmi bende fsh yuksekligi var etkisi olurmu prokladin sinirda

Ben hayıt tohumu içeren bir karışım aldım pekmezli ballı 1 tatlı kaşığı yeniyor sabah akşam. aynı etki olur mu acaba? Sadece çay olarak demlemek mi gerekiyor?

Canim merhaba, konunun üzerinden geçmiş ama yazmak istedim. Benim açtığım konulara bakarsan bende agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmi die bi baslik açmıştım hatta icerisinde prolaktin sorunu olan gebe kallamayan ve bu ilaci kullanan varmi yazmıştımm...
Ben konumu acar acmaz kullanmaya başladım. Ve cok sukur kullanir kullanmaz hamile kaldım. Suan 9 haftaligim... agnuscaston yani hayit hapi gercrkten mucize. Gogus agrisi evet baslarda artıyo ama sonra azaliyo, kullandin mi bilmem ama ben 1 yildir bebek istiyordum. O prolaktin denen bela beni birakmadi. Dostinex kullandım 2 ay degerlerimi düşürdü sonra tekrar yukseltti.. bi yakınımin tavsiyesi uzerine ki onun da 7yildir bebegi olmuyomus o ilacla bebegi olmus düşün. Onun sayesinde kullandim ve daha kutu bitmeden hamile kalmisim
Merhaba arkadasim baya uzun bi zamn oldu ama bndede prolktin var bir senedir ugrasiyorum dostinex kullandim hamile kaldim dusukle sonuclandi simdi de agnucaston verdi doktr merk ettigim konu ilaci kullanirken korundun mu?bna doktorum korunmami soyledi ama bilemedim

Ya aslinda burda okudukalrimdan sonra bnde korunmak istemiyorum ama daha oncede dostinex kullandim korunmadim ve o ay hamile kaldim ve bebegim 8 haftalikken kalbi durdu o yuzden korkuyorum cok kararsizm c grubu bi ilac dostinexte b grubydu.sagol canim cok cevabin icin

Ben zaten çocuk olsun dıye ıcıyordum nıye korunayım ayrıca Dr bılmıyordu ben eczaneden alıp ıctım dedıgım gıbı adetle basladım ovulasyon olana kadar ıctım 14 tane ıcmıstım hatırlıyorum .
Ya aslinda burda okuduklarimdan sonra bende korunmak istemiyorum ama daha oncede dosginex kullandim korunmadim ve o ay hamile kaldim ve bebegim 8 haftalikken kalbi durdu o yuzden korkuyorum cok kararsizim bilemedim ne yapsam bende hipofizde mikroadenomda var

Merhaba arkadasim baya uzun bi zamn oldu ama bndede prolktin var bir senedir ugrasiyorum dostinex kullandim hamile kaldim dusukle sonuclandi simdi de agnucaston verdi doktr merk ettigim konu ilaci kullanirken korundun mu?bna doktorum korunmami soyledi ama bilemedim

Hayır canim korunma kesinlikle ne gerek var korunmaya

arkdaşlar dr banada verdı bu ıalcı bır haftadır ıcıyorum pıkoluyum ılacı hep aynı saattemı ıcmmem lazım acaba bılgı verırmısınız teşekkürler

Canim merhaba, konunun üzerinden geçmiş ama yazmak istedim. Benim açtığım konulara bakarsan bende agnuscaston(hayit hapi) kullanan varmi die bi baslik açmıştım hatta icerisinde prolaktin sorunu olan gebe kallamayan ve bu ilaci kullanan varmi yazmıştımm...
Ben konumu acar acmaz kullanmaya başladım. Ve cok sukur kullanir kullanmaz hamile kaldım. Suan 9 haftaligim... agnuscaston yani hayit hapi gercrkten mucize. Gogus agrisi evet baslarda artıyo ama sonra azaliyo, kullandin mi bilmem ama ben 1 yildir bebek istiyordum. O prolaktin denen bela beni birakmadi. Dostinex kullandım 2 ay degerlerimi düşürdü sonra tekrar yukseltti.. bi yakınımin tavsiyesi uzerine ki onun da 7yildir bebegi olmuyomus o ilacla bebegi olmus düşün. Onun sayesinde kullandim ve daha kutu bitmeden hamile kalmisim
canım iltihabada iyi gelir mi iltihap yuzune hamile kalamıyorum

Iltihap icin 1 ay boyunca soğan kürü tavsiye ederim. Antibiyotikde kullanabilirsin. Once vucudunu tedavi etmelisin sonra bitkisel ürünlerle gebe kalmaya calismalisin
Merhaba kızlar bende bugün aldım bu ilacı fsh düşürmek için acaba fayda edermi?

Back
X