Bende iki haftadir hayit hapi iciyorum insallahh bir ise yarar ve yaramistir
bebegini sag saglimkucagina alman dilegiyle :)
hayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlere inş. yazdıklarını görünce bende alıp başlasam mı diye düşünmüyor değilim .fakat hamile kalınca sonraki zamanlarda bir zararı yoktur inş.
inşallahhh ama adetine bir iki gün kala test yap mutlaka, kanda ve idrarda gerekirse.. hayıtla hemen kalınıyo çünkü en azından erken öğrenmiş olursun ve ilacı bırakırsın. doktor falan mı önerdi yoksa burdan okuduklarınla mı kullanmaya başladın
Bu hayit i hr eczanede bulabilirmiyiz acaba yusra cok merak ettim bulursak nasil kullancaz bilgi verirmisin . Ayyy cok heyecanlandim yusra yaaa yusracim 12 yillik evliyim ve hic bebegim oladi yardimci okun bana yaa
Bu hayit i hr eczanede bulabilirmiyiz acaba yusra cok merak ettim bulursak nasil kullancaz bilgi verirmisin . Ayyy cok heyecanlandim yusra yaaa yusracim 12 yillik evliyim ve hic bebegim oladi yardimci okun bana yaa
inşallahhh ama adetine bir iki gün kala test yap mutlaka, kanda ve idrarda gerekirse.. hayıtla hemen kalınıyo çünkü en azından erken öğrenmiş olursun ve ilacı bırakırsın. doktor falan mı önerdi yoksa burdan okuduklarınla mı kullanmaya başladın
Evet canim doktor onerdi adetime 6 gun var senin belirtilerin nelerdi? Benimgoguslerim hasaslasti ve sol kasik batmasi var insallahh ise yaramistirr
aynı belirtiler bende de oldu canım.. 2 gün sonra bi test yap eğer varsa gebelik, ilacı hemen bırakman gerekiyo..
Insallah yaa artikk insallah olur sagol cnm cvplarin icin
bu hafta test yap mutlaka sonucuda bildir mutlaka
agnucatonun içinde hayıt var..ben de bunu bildiğim için hayıt tohumu içtim. ilk ay 5 gün içtim ve adet öncesi sancımı ve lekelerimi aldı. ikinci ay adeti 2. gününden 12. gününe dek her gün bi kupa içtim. ve gebe kaldım. 1 yıldır deniyorduk.
merhaba öncelikle RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben 12 yıllık evliyim biz açıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz mayısta 2. tüpe başlayacam bende agnucaston kullansam bu arada bi işe yaramı acaba bilgin varsa yazarmısın cnmm
maşallah ne güzel bak. burdaki arkadaşlarada moral olur en azından. bende kullandığım ay kaldım allahın izniyle.
teşekkür ederim canımm inşallah sanada nasip olur. denemende fayda var neden olmasın. sana da link vereyim oku lütfen olur mu? kısırlıktan pco'ya kadar faydası var. çarelerin çaresi yüce allahım inşallah bunu sebeb eder sana
http://www.posta.com.tr/saglik/bitk...saymakla_bitmiyor.htm?ArticleID=96979:16::16:
evet ben tavsiye ederim hayıt bitkisinin hiçbir zararı yok. agnucaston da onun hap formu ve %100 doğal. allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
aminnn cnm inşş. okuyacam cnm verdiğin linki çok teşekkür ederim
bak nesdem isimli bi arkadaş da bu sayfaya yorum bıraktı :) fayda gören çook. rica ederim bu arada. allah gönlüne göre versin
ateş topiğinde hayıtla hamile kalan en az 3-4 kişi daha var. hamile bırakmasa da yumurtlamayı düzenledi.
bu hafta test yap mutlaka sonucuda bildir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?