Agresifliğinden bıktım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu tür insanların terapiyi kabul edeceğini sanmıyorum çünkü kendilerini suçlu görmüyorlar. En güzeli yaptıklarını takmamaya çalışmak, çok zor biliyorum ama diğer türlüsü insanın kendisine eziyet oluyor.

aynen işte kısır döngü. tabi ki hayatta başkalarının yanlışlarından zarar görüyoruz ama herşey de başkalarının suçu olamaz biraz narsistik bir huy bu. kendi mükemmel hep başkaları suçlu. ego patlaması yaşıyorlar.

kendi suçunu size yansıtmış. bazen ben de yapıyorum aynı şeyi. deli gibi pişman oluyorum sonra. çok sinir bozucu.

Ben haksız olduğumda ya da gerçekten unutmasında etkim olmuş olsa özür dilemekten çekinmem şirinlik yaparım da etkim olmayan olayda da suçlanmak zoruna gidiyor insanın, hayır gerçekten bi suç olsa canım yanmayacak. gittiğimiz yer de yakın yani arabayla 5 dk
Çocuğunuzun olmadığı ortamlarda siz de aniden parlayın, sebepsizce öfkeden deliye dönün. Kapıyı çarpıp çıkın. Ve 10-15 dk sonra hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Siz daha deli olun, normale dönecektir.

Herzaman boyle davraniyorsa, esinizi buyuturken kendini cok suclu hissettirmisler ve en ufak olayda kendisine bu denli kiziyor.

Cunku senin cuzdanin yanindaysa sen odersin, ne fark eder ki, ortada kalmadiniz sonucta?

Ya da baska seyin ofkesini yansitiyor. Yani hem hizlica giyinin hem de kizinizi da siz hazirlayin o elini bir seye surmesin istiyor.

Bunlar hep küçüklükten geliyor. Düşünce düştüğü yeri suçlamışlardır, bi yere çarpsa gidip orayı dövmüşlerdir. Oğlum dikkatli olursan düşmezsin çarpmazsın dökmezsin demez hatasını anlaması için yol göstermezlerse bunun gibi heriflerden geçilmez ortalık tabi.

Eşinizin kişiliğinde bir bozukluk var,
muhtemelen yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor.
Konuşmayla,triple,kavgayla anlaması zor.
Basit bir huy veya davranış tarzı değil bu.
Bu konuda ciddi bir farkındalık yaşatmak lazım.
Yoksa o böyle davranmaya,siz de yıpranmaya devam edersiniz.
Kendisi hatalı olduğunu görüp,farketmedikçe işiniz zor.

Zaten ben de anlamadım, bir şey demeden hop diye bastı gitti zaten.
Bir gün ben de gideceğim öyle de neyse.
Seni o kadar iyi anliyorum ki hissettiklerini yasadiklarini cunku belki beterini ben yasiyorum. Bende sorguluyorum kendimi nereye kadar acaba sabredim diye her gecen gun sabrim bitiyor. Yine ozur diliyormus. Benim esim ozur de dilemez.

Back
X