- 2 Temmuz 2023
- 12.574
- 37.764
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu insanlar baya öğretmenler ama değil mi?Ben gittim. Cıvık hocalar da var ama sen mesafeni korursan kimse sana ilişemez.
Kocam başlı başına itici bi kelime değilmi yaO kadar cringe ki, okurken utançtan cenin pozisyonu aldım. Dağ ayısı kocam ne ya.
Altmış dokuz puan almıştır heralde tahminlerim o yönde :)KPSS nasıl geçti? İstediğin puanı alabildin mi bari :)?
Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.
Digerinj de kullanıyor. Bir şeyle yaşamayan kocam yazar miŞu kısma çok mu gerek vardı çözemedim çok pis bir ima senin beğenmediğini o beğenmiş demek ki sen sadece sex için kullanılıyorsun adam hala şu kadar olaydan sonra sana seni hangi günler kullanabilceğini soruyor çünkü ona bu yüzü sen veriyosunneden tercih edilmediğin belli
KPSS öğretmenlerinin geneli ciddi anlamda yavşak oluyor.Arkadaşlar hiç kpss kursuna gitmedim o yüzden bir şey soracağım
Kpss kursundaki egitim veren kisiler de öğretmen değilmi?
Bir eğitimci öğrencisiyle aşk mı yaşıyor ben mi yanlış yorumluyorum.
Egıtim kurumunda ögrencisini odasına çekip mıncıkliyormu?
Yoksa kpss kurslarinda durum başkami?
eskiden ehliyet kursları böyleydiBu insanlar baya öğretmenler ama değil mi?
Benim mi tuhafima gitti ögretmenın ögrenciyi odaya çekip mınciklamasi birlikte olmasi vs.
ahaha doğru belki de "dar giyinen tesettürlü" (bu nasıl tanım yaa!) kızımız da buralardaysa, onu hiç düşünmedim bak, olabilir.israrla her konuya " dag ayisi kocam " notunu ilistiriyor ki kiz da kkdaysa görsün bilsin diye bence:)
2 cocuklu kendine hayri olmayan dersane hocasinin ne cok talibi varmis, masallah
Eli şeyinde gezen soytarınının, güvensiz birinin teki işte. Sorun sizi tercih edip etmemesi mi sizce? Aldatan, karakteri bozuk herifle işiniz olmasın.KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Meğer o sözler bana değil,ona söylüyormuş.
Bir gün evine gittiğimde doğum günü kutlamasının izlerini de gördüm:
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.
aboooowbu adam bence size hiçbir zaman sevgili gözüyle bakmamış, diğer kızı öğrendiğinizde de siz zaten sevgili değilmişsiniz ki.
Eski sevgilimi hâlâ unutamıyorum. Hatta onu görme bahanesiyle kapısına hediyeler bırakıyordum.O da beni odasına alıyordu beni öpüp koklamaktan, ‘sen benim için çok değerlisin’ demekten de geri durmuyordu.Sanki hiç ayrılmamışız gibi yoğun duygu seline kapılıyordum.sürekli onu tekrar kazanma umuduyla yaşıyordum.Bana sık sık ‘sen bana lazımsın’ diyordu.Bir gün yine ben habersiz şekilde evine gittim odasına aldı beni ve küçük bir not gözüme ilişti.Biri ona "İyi ki doğdun dağ ayısı kocammm"yazmıştı ve 2 rakamlı mum vardı.Sordum ilişkisi varmış.Kız bakireymiş 3-5yıl sonra onunla evlenmeyi...
- meraketme
- Yorumlar: 44
- Forum: Bir derdim var
Demek ki herseyı yapmamak lazım. Bız kadınlar gözümüz görmüyor ama çok değer vermıceksın bu hayatta kimseye. Buda tecrübe olsun sana sil her yerden engelle muhattap olma. O kızlada hıc bısey olmaz söyliyimKPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.
Ben olsam dershane yönetimine durumu bildirirdim. Dershaneler öğretmen ögrenci ilişkisine hiç sıcak bakmaz. Ayrıca o kıza da anlatırım durumu. Güvenmesin bari. Adamın işine çomak sok yani. Herkesi kullanıp durmasın. Ayrıca neden bu kadar safız biz kadınlar ya.KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.