• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kendimi kötü hissediyorum

Baslikta biri şey yazmis ya oyle hakli ki simdi bulamadim kendisini, adam resmen muhtemel memur adayi eş ariyor kendisine kim atanirsa onla yoluna devam edecek, yalniz oyununu cok yanlis oynuyor, az yav**k degilmis.

Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.

Allah akıl fikir versin hem size hemde o kıza.
Evlenmiş boşanmış 2 çocuklu zampara bir adamın neden sizi tercih etmediğini düşünecek kadar ne yaşıyorsunuz?
Gerçekten bazı hemcinlerim ne yaşıyor anlamıyorum. Çocuklu adamı paylaşamiyorlar. Pes!

Şu kısma çok mu gerek vardı çözemedim çok pis bir ima senin beğenmediğini o beğenmiş demek ki sen sadece sex için kullanılıyorsun adam hala şu kadar olaydan sonra sana seni hangi günler kullanabilceğini soruyor çünkü ona bu yüzü sen veriyosunneden tercih edilmediğin belli
Digerinj de kullanıyor. Bir şeyle yaşamayan kocam yazar mi😅

Arkadaşlar hiç kpss kursuna gitmedim o yüzden bir şey soracağım
Kpss kursundaki egitim veren kisiler de öğretmen değilmi?
Bir eğitimci öğrencisiyle aşk mı yaşıyor ben mi yanlış yorumluyorum.
Egıtim kurumunda ögrencisini odasına çekip mıncıkliyormu?
Yoksa kpss kurslarinda durum başkami?
KPSS öğretmenlerinin geneli ciddi anlamda yavşak oluyor.
Öğrencileri reşit olunca da etik değer hak getiriyor.
Genel tablo böyle

Yazık eğitim kurumlarının içinde ne pislikler dönüyor. Hangi dershane bu söyleyin de şikayet edelim her yere.

Ailenizi daha fazla utandırmayın siz eğitim alın atanıp ayaklarınızın üzerinde durun diye para saçıyolar dershanelere kitaplara. Yazık gerçekten.

Bu insanlar baya öğretmenler ama değil mi?
Benim mi tuhafima gitti ögretmenın ögrenciyi odaya çekip mınciklamasi birlikte olmasi vs.
eskiden ehliyet kursları böyleydi
-tabi o zamanlar ehliyeti ciklet dağıtır gibi dağıtıyorlardı, şimdi zor veriyorlar o yüzden belki millet yavşamıyordur birbirine? bilemiyorum.
öğrencisi yetişkin olan biraz da ortamı lay lay lay yerlerde böyle şeyler oluyordu bence hala öyledir.

asıl bir de Ankarada (başka şehirlerde belki yoktur, ankara 1 binada 5 ayrı kurs/dersane/eğitim merkezi olan bir yer nitekim) "açıköğretim kursu" diye bişey vardı
baya baya "açık" öğretim okuyup kendi kendine ders da çalışamayan (!) yersen ablalar giderdi. bizim sekreter kızlar filan giyinir süslenir makyajlar dekolteler akşam iş çıkışı giderlerdi, ben öğrenciyken çalışıyorken
tinder yoktu anacım instagram bile yoktu...ne yapsındı insanlar.

öğrenciyi kursta odaya çekmiyordur yav o kadar da değil, kız adamın evine gidiyor ekşınlar orada oluyor.

Son düzenleme:
israrla her konuya " dag ayisi kocam " notunu ilistiriyor ki kiz da kkdaysa görsün bilsin diye bence:)
2 cocuklu kendine hayri olmayan dersane hocasinin ne cok talibi varmis, masallah
ahaha doğru belki de "dar giyinen tesettürlü" (bu nasıl tanım yaa!) kızımız da buralardaysa, onu hiç düşünmedim bak, olabilir.

2 çocuklu, 41-42 yaşında (hayır benim için yaşıt, adama yaşlı demiyorum, ama neticede bu kızlar adamdan 10-15 yaş küçük, gencecik kızlar adama göre, aşırı saçma). ne piyasa yapmış hakketen. bir de öğretmen erkeklere efendi derler. al bak.

fakat adam baştan beri bu kızı sadece yatak arkadaşı olarak görmüş, görüyor, belli.
alıntıladığım konudan aşırı ortada, seksine bakıp geçeceksen tamam, kız bir de üstüne para veriyor....konu nereden baksan aşırı cringe.

KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Meğer o sözler bana değil,ona söylüyormuş.
Bir gün evine gittiğimde doğum günü kutlamasının izlerini de gördüm:
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.
Eli şeyinde gezen soytarınının, güvensiz birinin teki işte. Sorun sizi tercih edip etmemesi mi sizce? Aldatan, karakteri bozuk herifle işiniz olmasın.

bu adam bence size hiçbir zaman sevgili gözüyle bakmamış, diğer kızı öğrendiğinizde de siz zaten sevgili değilmişsiniz ki.

aboooow

Daha önceki konunuzu buraya alıntılamışlar. Ona istinaden yorum yapacağım. Öncesinde adamın sevgilisi olduğunu öğrenmişsiniz. Buna rağmen devam etmişsiniz. Dolayısıyla:
1. Siz adamın sevgilisi değil F*** buddysisiniz.
2. Aldatılan siz değilsiniz, diğer kadın.
Bazı şeyleri bilerek devam etmişsiniz. Çöxüm beklentinizi anlayamadım. Zaten iki seçeneğiniz var. Ya bu işi bitirip bu adamla iletişimi kesersiniz ya da kabullendiğiniz bu sürece devam.

Buradan bakınca adam diğer kadını sizinle aldatmış gibi duruyor.
Evlilik konusu açılınca gerçekten aklı başından gidiyor bazı kadınların. Para, zaman, seks ne varsa yığıyorlar beş para etmez adamların önüne.
Evlilikten bahseden her adamın peşinden tuzlukla koşmasanız başınıza bunlar gelmez aslında.

KPSS’ye hazırlanırken dershanedeki hocama karşı duygularım gelişti.Onu önce bir öğretmen olarak sevdim, sonra kalbim tamamen ona bağlandı.Bir gün cesaretimi toplayıp hislerimi söyledim.O da “Ben de seni seviyorum” dedi.
Aramızda bir ilişki başladı.Bana hep evleneceğini, benimle bir gelecek kurmak istediğini söylüyordu.
Bir süre sonra evde buluşmaya, daha özel bir bağ yaşamaya başladık.Her şey gerçek gibiydi, ta ki bazı şeyleri fark edene kadar.Onun dershaneden başka bir kıza ilgisini gördüm.Başta inanmak istemedim ama zamanla gerçeği anladım:
O adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.Kız hafta içi grubundandı ben hafta sonu.O kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi.Sevgilim sandığım hoca bizim sınıfa girince işte “güneşim doğdu” deyip sınıfa çay ısmarlardı.Bana senin icin bütün sinifa çay ismarladim derdi çıkışta ama o kızda ordaydı.
Kız ona “İyi ki doğdun dağ ayısı kocamm” yazmış, iki rakamlı mum bile vardı.O an içim yıkıldı.
Bana evleneceğini söyleyen,boşanmış ve iki çocuk babası bu adam; aynı anda hiç evlenmemiş bir kadınla da ciddi bir ilişki yaşıyormuş.Ona güvenmiştim, sevgimi, kalbimi, zamanımı vermiştim.Karşılığında kandırıldım, aldatıldım.En çok da sevgimin karşılığının bu kadar sahte olmasına üzüldüm.O kızla baş başa da gördüm daha sonra.Ayrıldık o kızla sevgili hâlâ bana özel dönemin ne zaman falan diye yazıyor.Diğer kızla evlenmeyi düşündüğünden ona dokunmuyor galiba.Yine bana dokunmak istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum.Ben onun için her şeyi yaptım.
Demek ki herseyı yapmamak lazım. Bız kadınlar gözümüz görmüyor ama çok değer vermıceksın bu hayatta kimseye. Buda tecrübe olsun sana sil her yerden engelle muhattap olma. O kızlada hıc bısey olmaz söyliyim

Ben olsam dershane yönetimine durumu bildirirdim. Dershaneler öğretmen ögrenci ilişkisine hiç sıcak bakmaz. Ayrıca o kıza da anlatırım durumu. Güvenmesin bari. Adamın işine çomak sok yani. Herkesi kullanıp durmasın. Ayrıca neden bu kadar safız biz kadınlar ya.

Siz tüm bunları gördüğünüz halde halen iletişimi koparmadınız ve özel gün sorusu soracak samimiyeti bozmadıysanız biz ne diyelim şimdi size ?

Hadi onun yaptığı belli peki siz nie kendınıze halen bunu yapıyorsunuz

Dersane yönetimine bildirin ben olsam dershane yöneticisi o gün işine son veririm siz bir hedefemi gidiyor dizimi cekiyorsunuz ne salak saçma şeyler ifşa etsenize etik değil bu .Ne demek genç kızlarımız çocuklarımız birşey öğrensin diye bir yerlere gönderiyoruz ben özel ders aldiriyorum mesela ne demek bu yaklaşım yaşınız ister 25 olsun ister ne .Siz dışarda tanışmış değilsiniz bu öğretmen yada her ne haltsa orası spor salonu değil o bile etik değil bir antrenörün çalıştırdığı insana asilmasi kuruma bildirin bizede söyleyin bilelim orayı tercih etmeyelim abuk ilişkinize yorumum yok

Back
X