• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım kendimi kötü hissediyorum

Yönetici işini yapsın diye maaş verir orayı aşk çiftliğine çevirsin diye değil yemişim özel hayatı insan etik olarak ders verdiği insanla ilişki yaşamaz herşey birbirine karıştı şikayet edin çok ciddiyim siz etmezseniz umarım biri eder işinden olur ve siciline ders verdiği insanlarla ilişki kuruyor ibaresi en azından lafı duyulur işlenir

kız hafta sonu da o hocamın derslerine gelir en önde oturur gözünü ayırmadan ona bakardı.Kapalı bir kızdı ama dar kıyafet giyip vücudunu belli ederdi
istiyor.Kıza bakıyorum kendime bakıyorum neden onu tercih etti diye hep düşünüp duruyorum
adam beni onunla aynı anda yürütüyormuş.
Bu anlattıklarınıza göre kızın bir suçu yok ama siz onu resmen yerden yere vurmuşsunuz.Sizi aldatan o değil.Kadınları suçlayan kadınlardan olmayın.

Lütfen ahlaksız insanlar öğretmen olmasın resmen durumdan faydalanmak anladınız mı konu sahibi idareye gidip anlatın zaten canınız sıkkın oh olsun onada umarım işinden atılır dışarda binlerce öğretmen var iş bulamayan onları alsınlar iş imkanı olsun bu tarz insanlar elensin saygı duymuyorum işi ve bilmemneyini karıştıran insanlara tamammi öğretmen değil benim gözümde

En azından başkalarının iyiliği için bu kişinin lütfen o kurumda çalışmasına ders vermesine engel olacak bir aksiyon alın sizinle dalga geçmiş taciz ediyor manipüle ediyor ve sizi hedeften uzaklaştırmis lütfen çok genç yaşta insanlar da gelebilir o dershaneye lütfen delilli ispatli şikayet edin ifşa edin tüm kurum bunu duysun hatta o kızla birlikte şikayet etmelisiniz sizde konusmasaydiniz diyen olsada o öğretmen bozuntusu bunu yapamaz çalıştığı yerde şikayet edin işini aşk hayatı için kullanamaz siz dışarda tanışmış değilsiniz demekki tüm gelen kizlara kadınlara bakış açısı bu

eskiden ehliyet kursları böyleydi
-tabi o zamanlar ehliyeti ciklet dağıtır gibi dağıtıyorlardı, şimdi zor veriyorlar o yüzden belki millet yavşamıyordur birbirine? bilemiyorum.
öğrencisi yetişkin olan biraz da ortamı lay lay lay yerlerde böyle şeyler oluyordu bence hala öyledir.

asıl bir de Ankarada (başka şehirlerde belki yoktur, ankara 1 binada 5 ayrı kurs/dersane/eğitim merkezi olan bir yer nitekim) "açıköğretim kursu" diye bişey vardı
baya baya "açık" öğretim okuyup kendi kendine ders da çalışamayan (!) yersen ablalar giderdi. bizim sekreter kızlar filan giyinir süslenir makyajlar dekolteler akşam iş çıkışı giderlerdi, ben öğrenciyken çalışıyorken
tinder yoktu anacım instagram bile yoktu...ne yapsındı insanlar.

öğrenciyi kursta odaya çekmiyordur yav o kadar da değil, kız adamın evine gidiyor ekşınlar orada oluyor.
Bir önceki konusunda odasina hediyeler götürüdüğünü odasina cekip mincirdigindan falan bahsediyorda 😂
açık öğretim kursları öylemiydi gerçekten ben şok 🫣

KPSS öğretmenlerinin geneli ciddi anlamda yavşak oluyor.
Öğrencileri reşit olunca da etik değer hak getiriyor.
Genel tablo böyle
Öğrenci yetişkin dahi olsa bir eğitimci nasıl böyle yapabilir ya aklım almıyor gerçekten benim.
Öğrenciye diyecek laf bulamiyorum zaten de, hani sen yetişmişsin eğitimci olmuşsun analar babalar çocuklari bir nevi sanada emanet ediyor ya o kurumda çocuğunu 😶ben mi artık bir sonraki nesile göre geri kafalı kalıyorum bazen burda konu açan genc nesile çok şaşırıyorum.
Bizim zamanimizda öğretmenler gününde ögretmenlerin eli öptürülürdü falan o el öpme ne zaman fantazi yapiyoruza dönüstü

özel günün ne zaman diyor yazıyor
demek ki hala engelli değil
ne kadar basitleştirmişsiniz kendinizi
sizi seks için çağıracak sizde gideceksiniz besbelli

hiç üzülmedim kusura bakmayın

özel günün ne zaman diyor yazıyor
demek ki hala engelli değil
ne kadar basitleştirmişsiniz kendinizi
sizi seks için çağıracak sizde gideceksiniz besbelli

hiç üzülmedim kusura bakmayın
Fuckbody olmuş ama sevgilisiyim sanıyor.

eskiden ehliyet kursları böyleydi
-tabi o zamanlar ehliyeti ciklet dağıtır gibi dağıtıyorlardı, şimdi zor veriyorlar o yüzden belki millet yavşamıyordur birbirine? bilemiyorum.
öğrencisi yetişkin olan biraz da ortamı lay lay lay yerlerde böyle şeyler oluyordu bence hala öyledir.

asıl bir de Ankarada (başka şehirlerde belki yoktur, ankara 1 binada 5 ayrı kurs/dersane/eğitim merkezi olan bir yer nitekim) "açıköğretim kursu" diye bişey vardı
baya baya "açık" öğretim okuyup kendi kendine ders da çalışamayan (!) yersen ablalar giderdi. bizim sekreter kızlar filan giyinir süslenir makyajlar dekolteler akşam iş çıkışı giderlerdi, ben öğrenciyken çalışıyorken
tinder yoktu anacım instagram bile yoktu...ne yapsındı insanlar.

öğrenciyi kursta odaya çekmiyordur yav o kadar da değil, kız adamın evine gidiyor ekşınlar orada oluyor.
Arkadasim cikacaksin diye korkuyorum Migren, direkt nokta atisi anladim bahsettigin yeri 🤣🤣 ne alengirli yerdi orasi yahu.

Kpss çalışırken nasıl bu kadar sevişebiliyorsunuz aklım almıyor.Ben doktorda sıra beklerken coğrafya tekrarı yapardım

Back
X