- 27 Ağustos 2021
- 39
- -1
- 38
- 36
- Konu Sahibi pinkpanter_
-
Evet çocuğunuz travmalarla büyüyor yoksası falan yok. Ha bu arada tedavi olmazsanız en fazla 4 5 sene daha alttan alır oğlunuz, sonra bu davranışlarınızın neye sebep olduğunu görürsünüz. Tedavi olun günah o çocuğa.
Çekilsem buraya yazıp vicdan yaparmiydim sizceBen böyleyim agresifim deyip kenara çekilemezsiniz. Tedavi olun veya kendi çabanızla değişin
Buraya yazmaktansa yapabileceğiniz daha somut şeyler var. Terapi vs gibi mesela. Biz ne yapabiliriz ki burdan alalaÇekilsem buraya yazıp vicdan yaparmiydim sizce
Oğlunuz da sizin gibi sinirlendiğinde yaptıklarını hafife alacak. Ama o bir erkek neler yapacağını tahmin edersiniz. Çocuklar bizim aynamız ve şimdikiler üst sürümümüz resmenkesinlikle haklısınız ama biz çok mutlu bir anne oguluz yani yazımı dönüp okudum surekli sinir harbi halinde degilim bole bazı zamanlarda bisi oluyor onu çözmeye çalışıyorum kendi içimde belki de doğru tedavi olmam lazım haklısınız ama cok üzgünüm hemde asiri
Öfkeniz aslında kime? Önce bunu çözmeniz gerek. Cocuklugunuz nasıldı mesela. Bi uzmandan fikir alin. Geç olmadan cocugunuz ve kendiniz için çözmeniz şart.Arkadaşlar merhaba
Cook canim sıkkın kendi içimde çözüm bulamadığım bir konu var ben cok agresifim bir anda oluyor hersey kendimi tutamıyorum cok sorunlar yaşadım ondan mı bilmiyorum ama evimde huzur yok ben vicdanen hic rahat değilim sinirlenince gözüm hiç bisi gormuyo bizim evde ben sinirlenince kimse ses çıkarmaz oglim 5 yaşında hep beni Altan alir inanın çok üzülüyorum ama o an icime seytan giriyo gibi oluyo gecen kış eşimle ayrılık noktasına geldik tani benim agrasifligimle alakası yoktu o konunun ogluma o zaman ikimizin evi olcak demistim bugun eşimle kavga edince anne ikimizin evi olsun mu kavgasız gürültüsüz mutlu mutlu yaşarız dedi ben şok oldum atlatamiyorum şu cümleyi vicdan azabından ölcem cocugum tranvalarla mi büyüyor yoksa
Tedavi hastane psikolog psikiyatri? Bunlar bişey cagristiriyormu sendeArkadaşlar merhaba
Cook canim sıkkın kendi içimde çözüm bulamadığım bir konu var ben cok agresifim bir anda oluyor hersey kendimi tutamıyorum cok sorunlar yaşadım ondan mı bilmiyorum ama evimde huzur yok ben vicdanen hic rahat değilim sinirlenince gözüm hiç bisi gormuyo bizim evde ben sinirlenince kimse ses çıkarmaz oglim 5 yaşında hep beni Altan alir inanın çok üzülüyorum ama o an icime seytan giriyo gibi oluyo gecen kış eşimle ayrılık noktasına geldik tani benim agrasifligimle alakası yoktu o konunun ogluma o zaman ikimizin evi olcak demistim bugun eşimle kavga edince anne ikimizin evi olsun mu kavgasız gürültüsüz mutlu mutlu yaşarız dedi ben şok oldum atlatamiyorum şu cümleyi vicdan azabından ölcem cocugum tranvalarla mi büyüyor yoksa
Evet inanılmaz huzursuz oldum hareketlerine aslında hiç farkında olmadan tokat gibi geldi bugün bana ben cok fedakar bir anneyim ilgili de bir anneyim her gün isten gelir sadece onunla ilgilenirim 10 da uyur sonra işlerimi yaparim bu bahsettiğim son zamanlarda olan birsey ben onun için heraeyi yaparim tedavi boyutunda isem onu da yaparim inanın o kadar üzgünüm kiAgresifliginizin sebebi ne ? Ne sizi huzursuz ediyor ? Eşiniz ise hangi davranışları ? Oturun tek tek bunlari düşünün . Kendinizden kaynaklı ise hemen doktora gidin ,tedaviye başlayın .İliskinizden kaynaklı ise çift terapisine yönelin .Sakın ihmal etmeyin .
Çocugunuz sizi alttan alıyormuş .5 yaşında bir çocuk nasıl bir buyugu alttan alır aklım almiyor . Çocuk için de uzmandan görüş alın bence . Bugüne kadar yaşanan şeyleri toparlama konusunda yardımcı olucaktir .
Evet cagristiyor annemisiniz bilmiyorum ama buraya kendimi linç ettirmek için yazmış olamam farkındasınız degilmi belli ki disardan bireyler duymaya ihtiyacım varTedavi hastane psikolog psikiyatri? Bunlar bişey cagristiriyormu sende
Tamam işte bugün bir milat olsun ve değişim başlasın .Rahatsız olduğunuz şeyleri çözün . Uzman kişilerden gerekli yardimlari alın . Umuyorum ki herşey zamanla duzelir. Adım atmaktan çekinmeyin .Böyle bir yaşamda sizin de mutlu olduğunuzu sanmam .Evet inanılmaz huzursuz oldum hareketlerine aslında hiç farkında olmadan tokat gibi geldi bugün bana ben cok fedakar bir anneyim ilgili de bir anneyim her gün isten gelir sadece onunla ilgilenirim 10 da uyur sonra işlerimi yaparim bu bahsettiğim son zamanlarda olan birsey ben onun için heraeyi yaparim tedavi boyutunda isem onu da yaparim inanın o kadar üzgünüm ki
Hayir son birkaç aydır bu şekilde belki de yaşadıklarım dan bilmiyorum oglum benim en değerli hazinem yazık denebilecek bir durumda değiliz ama boyle giderse olacağız belki de bilmiyorum üzgünüm çokBu öfke kontrolsüzlüğünüz çocuğunuz doğduktan sonra mı oluştu? Daha önce de varsa niye kend ruhunuzu düzeltmeden çocuk sahibi oldunuz? Yazık ya o yavruya
İki tane çocuğum var buyuzden ilk fırsatta bu işle ilgilenen kişilerden tedavi alman gerek. Kendi kendine başa cikabilecegin bişey değil bu. Linç etmek için yazmadım. Biran önce tedavi al. Bu birinin akıl verip şöyle yap demesiyle çözülecek bişey değil cunkuEvet cagristiyor annemisiniz bilmiyorum ama buraya kendimi linç ettirmek için yazmış olamam farkındasınız degilmi belli ki disardan bireyler duymaya ihtiyacım var
vicdan yapmak dışında tedavi oluyor musunuz peki? çocuk zaten tramvalarla bu yaşa gelmiş zihnine işlenmiş artık.Çekilsem buraya yazıp vicdan yaparmiydim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?