- 31 Ekim 2016
- 4
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi kubrabykdvci
-
cocukların ateşi çıkmadığı sürece bir şey vermeyinMerhaba arkadaslar oglum iki bucuk aylik verem asisi vuruldu 3 tane 1 kolundan iki bacagindan agri kesici olarak ne kullanabilirim..?
tecrübe başka bir şey ilaç önerisi başka bir şey.belki benim çocuğuma yaradı sizinkide alerji yapacak.Peki sizin bu sitede ne isiniz var bu tecrubeli kisilerin onerilerini almak istiyorum sadece
Doktorun verdigi ilac ise yaramadi baska bi ilac icin tekrar gitmek istemiyorum adanada oturuyorum suan boludayim
tecrübe başka bir şey ilaç önerisi başka bir şey.belki benim çocuğuma yaradı sizinkide alerji yapacak.
mantıklı mı yani söylediğiniz şey.ne demek ne işiniz var bu sitede
Başka doktora gidin ?Peki sizin bu sitede ne isiniz var bu tecrubeli kisilerin onerilerini almak istiyorum sadece
Doktorun verdigi ilac ise yaramadi baska bi ilac icin tekrar gitmek istemiyorum adanada oturuyorum suan boludayim
o zaman şöyle söyleyebilirim.zaten bu site de ilaç önerisi yapmak yasak.ilaç kullanmak hayati önem taşır.iyi de onu da dr bilemez ki
alerjiler malesef başına gelmeden belli olmuyor. özellikle bebeklik çağında alerji testleri bile yanıt vermiyor.
o zaman şöyle söyleyebilirim.zaten bu site de ilaç önerisi yapmak yasak.ilaç kullanmak hayati önem taşır.
hayati bir konuda da karar verilmesi doğru değildir bence.bunu ancak doktor bilebilir.
alerji derken örnek verdim.gülerken yerlere yatılacak bir şey söylediğimi düşünmüyorum
evet çocuğum yok.ama olsa da aynı şeyi söylerim.ben ilaç konusunda hassasım ve tekrar söylüyorum doğru değil.ben fikrimi söyledim.bebeğin annesi ben değilim , konu sahibi.karar onundur.verir ya da vermez.herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.size saygımı bozmadım ama siz ısrarla komik olmuş,herhalde çocuğunuz yok gibi cümleler kuruyorsunuz.yok gene komik olmuş. çocuğunuz yok herhalde. şayet yasak olsaydı anne bebek sayfasında yine kadınlar kulübünün gaz ilaçları çarşaf çarşaf isim isim verilmezdi.
bu basit ağrı kesiciler ya da ateş düşürücüler o kadar da incelenip verilmiyor zaten
Yahu bunu her bebek oluyor. Abartmayın. Doktor harici kimseden tavsiye almayın. 2 güne geçer aşının da etkisi.Merhaba arkadaslar oglum iki bucuk aylik verem asisi vuruldu 3 tane 1 kolundan iki bacagindan agri kesici olarak ne kullanabilirim..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?