Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi agri kesici

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

kubrabykdvci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
4
0
1
27
Merhaba arkadaslar oglum iki bucuk aylik verem asisi vuruldu 3 tane 1 kolundan iki bacagindan agri kesici olarak ne kullanabilirim..?

2 aylık bebeğe nasıl tavsiye verilsin burada ?Hemşireler ağrısı olursa şunu ver gibisinden birşey önermediler mi ilaç olarak?

Doktorunuz fitil vermedi mi? Ona danışın bi fitili ikiye verip kaldırmanızı söyleyecektir. Ama benim oğlumda oldu o 3lü aşıyı. . Bir gün çekeceksiniz yapıcak bişi yok. Ben bi çay kaşığı calpol verdim mor olandan.ama doktora sorun

Peki sizin bu sitede ne isiniz var bu tecrubeli kisilerin onerilerini almak istiyorum sadece
Doktorun verdigi ilac ise yaramadi baska bi ilac icin tekrar gitmek istemiyorum adanada oturuyorum suan boludayim

Peki sizin bu sitede ne isiniz var bu tecrubeli kisilerin onerilerini almak istiyorum sadece
Doktorun verdigi ilac ise yaramadi baska bi ilac icin tekrar gitmek istemiyorum adanada oturuyorum suan boludayim
tecrübe başka bir şey ilaç önerisi başka bir şey.belki benim çocuğuma yaradı sizinkide alerji yapacak.
mantıklı mı yani söylediğiniz şey.ne demek ne işiniz var bu sitede

siz bekleyin bence bişey vermeyin. çünkü vücut aşıyla savaşsın biraz. aşı o zaman amacına ulaşır. ha ateşi çıkarsa da yarım fitil verin ya da calpol olabilir.

son olarak doktora sorulacak hayati bir olay değil bu burdan da sorabilirsiniz elbette.

tecrübe başka bir şey ilaç önerisi başka bir şey.belki benim çocuğuma yaradı sizinkide alerji yapacak.
mantıklı mı yani söylediğiniz şey.ne demek ne işiniz var bu sitede

iyi de onu da dr bilemez ki
alerjiler malesef başına gelmeden belli olmuyor. özellikle bebeklik çağında alerji testleri bile yanıt vermiyor.

Başka doktora gidin ?

hiçbir şey vermeyin, daha çok küçük, 4.5 yaşında kızım var hiç ağrı kesici kullanmadık, ateş düşürücüyü bile ateşi 39 u geçmeden vermedim hiçbir zaman.

iyi de onu da dr bilemez ki
alerjiler malesef başına gelmeden belli olmuyor. özellikle bebeklik çağında alerji testleri bile yanıt vermiyor.
o zaman şöyle söyleyebilirim.zaten bu site de ilaç önerisi yapmak yasak.ilaç kullanmak hayati önem taşır.
hayati bir konuda da karar verilmesi doğru değildir bence.bunu ancak doktor bilebilir.
alerji derken örnek verdim.gülerken yerlere yatılacak bir şey söylediğimi düşünmüyorum

yok gene komik olmuş. çocuğunuz yok herhalde. şayet yasak olsaydı anne bebek sayfasında yine kadınlar kulübünün gaz ilaçları çarşaf çarşaf isim isim verilmezdi.
bu basit ağrı kesiciler ya da ateş düşürücüler o kadar da incelenip verilmiyor zaten

evet çocuğum yok.ama olsa da aynı şeyi söylerim.ben ilaç konusunda hassasım ve tekrar söylüyorum doğru değil.ben fikrimi söyledim.bebeğin annesi ben değilim , konu sahibi.karar onundur.verir ya da vermez.herkes aynı fikirde olmak zorunda değil.size saygımı bozmadım ama siz ısrarla komik olmuş,herhalde çocuğunuz yok gibi cümleler kuruyorsunuz.
size ve konu sahibine iyi günler diliyorum.

İlaç tavsiyesi olmaz. Hele ki bir forum sitesinde böyle bir tavsiyede bulunmak resmen cinayettir.
Ağrı kesici bir şey olmaz demeyin. Arkadaşım ağrı kesici yüzünden ölüyordu son anda kurtardı doktorlar.
Çocuk fazla rahatsız değilse ilaç vermeyin.

Lütfen buradan ilaç tavsiyesi istemeyiniz, ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.

Rica ediyorum bir çocuk doktoruyla görüşünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…