ağrılar ve morluklarla başım dertte

haziraaansever06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
25
1
1
29
İyi akşamlar herkese dün ameliyat oldum ilk gün şişlik ve morluklarim yoktu fakat şuan ağrı kesiciye rağmen kesmedi ve morluklar arttı nasıl üstesinden geldiniz hemen 1 hafta geçsin istiyorum pazartesi tamponlarim cikicak

Yapacak bir şey zaten ilk gün pek olmuyor 3. Gün daha kötü olursun ama 4. Gün inmeye başlar sonra sararır 1 haftaya toplarsın zaten kafana takma

morluklar için arnica jel krem kullandım 4.5. gün gecmişti tamamen. ağrım hiç olmadı hap bile içmedim inşallah geçer cabuk agrınız morluk geciyor zaten korkmayın

morluklar için arnica jel krem kullandım 4.5. gün gecmişti tamamen. ağrım hiç olmadı hap bile içmedim inşallah geçer cabuk agrınız morluk geciyor zaten korkmayın
yüzümün heryerin şişti beni ziyarete gelenler tanımıyo Göz rengimi bile görünmuyo arnica jel krem sisliklrrede iyi gelirmi hemen anneme aldirtcam baslicam surmeye

sisligin caresi dik yatmak yani oturarak uyumak ilk bir hafta.Yoksa iyilesme sureciniz bir ay atar.Benim doktor boyle soyledi

evet sizi takip ettim burnunuz gayet güzel olmuş .Arnica jel kremi aldım ne kadar arayla kullandınız acaba
tesekkürler ben 5-6 kere sürdüm. o tabaka halinde ya. arada ıslak mendille sildim eskisini göz kapağım yanaklarıma sürdüm. 1 gün içinde akşama kadar morlugun rengini açtı baya bi kaç gün sürdüm yinede 6. gün alçı cıktıgında hiç yoktu morluk şişlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…