Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 15 gündür sol göğsümün olduğu bölümde kemiğim kırık gibi ağrı yapıyordu oturamıyorum kalkamıyorum yataıyorum kısacası ölüyorum resmen.. Aynı döneme denk gelen bir ağrımda alt bölgemde idi ama o o kadar fazla değildi bu aralar arttı yatarken normalde bacaklarımın arasına yastık alıp yatıyordum ama şimdi oturukende bişeyler koymak zorunda hissediyorum kendimi o bölgeye baskı yaptırmazsam kırık gbi ağrıyor alt bölgem (çat kemiği deidkleri bölüm) Bazende yanma hissi oluyo ama idrar yolları enfeksiyonu gibi değil yan kısımlarda yani iç kısımda değil . Dün kontrolüm vardı kendi doktorum olmadığından başka doktora gittim mecburen doktor bana bebeğin aşırı gelişmesinden bu ağrılar dedi. Bebeğim cuma günü ölçümünde 820 gr yani 27 hafta ağırlığına tekabül ediyo yani cidden fazla kilosu ama gerçekden sebep bu olabilir mi ? Doktora hiç içim ısınmadı ,suyum gelmişti kendi doktorum bana yatış verdi detaylı ultrasona yolladı diyorum bana verdiği cevap
su değildir o akınıtıdır ben enayimiyim akıntı ile suyu ayırt edemicem hem diyo 1 defa gelmez su arkası gelir onun bende dedim hocam geldi zaten 4-5 defa geldi suyum.
Velhasılı kelam kızlar aranızda bu ağrılaı çeken var mı doktora pekde bi içim ısınmadı kendi doktorumada haftaya bi gidip görüncem benim doktorum candır can
Yani emin olamamakla birlikte belki bebeğinizin eşi aşağı taraftadır diye düşünüyorum ve bebeğiniz baskı yaptığından dolayı da ağrılarınız olabilir. Benim sadece sırt ve sağ tarafımda ağrılarım oldu onun için size pek de yardımım dokunamıyacak gibi....
Yani emin olamamakla birlikte belki bebeğinizin eşi aşağı taraftadır diye düşünüyorum ve bebeğiniz baskı yaptığından dolayı da ağrılarınız olabilir. Benim sadece sırt ve sağ tarafımda ağrılarım oldu onun için size pek de yardımım dokunamıyacak gibi....
benimde gögüsüm ile karnımın başladığı yerde bu şekilde bi ağrı var yürütmüyor resmen ağrı da değil acı sanki benim 36 haftadayım doktor olur dedi. baktı herşey normal dedi. bebek poposunu dayamış ondan olabilir dedi. seninkide ondan olabilir canım
benimde gögüsüm ile karnımın başladığı yerde bu şekilde bi ağrı var yürütmüyor resmen ağrı da değil acı sanki benim 36 haftadayım doktor olur dedi. baktı herşey normal dedi. bebek poposunu dayamış ondan olabilir dedi. seninkide ondan olabilir canım
saol cnm cvp için
doktor banada normal bebek fazla gelişmiş bide pozisyonundan dedi de ne bilim işde doktor takıntım var benm sevmedimmi sevmiyorum dediklerinide pek bi içime sindiremiyorum
bebek kafasını falan dayıyo olabilir canım...
bende senin haftalarında doğum yapıyorum diye gittim bir baktık bizim minnak ters dönmüş ondan baskı yapıyormuş :)
şimdi ters olduğu için bazen kafasını bir dayıyor kaburgalarım sızlıyor resmen...