- 23 Mart 2011
- 2.582
- 4.362
- 358
Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 15 gündür sol göğsümün olduğu bölümde kemiğim kırık gibi ağrı yapıyordu oturamıyorum kalkamıyorum yataıyorum kısacası ölüyorum resmen.. Aynı döneme denk gelen bir ağrımda alt bölgemde idi ama o o kadar fazla değildi bu aralar arttı yatarken normalde bacaklarımın arasına yastık alıp yatıyordum ama şimdi oturukende bişeyler koymak zorunda hissediyorum kendimi o bölgeye baskı yaptırmazsam kırık gbi ağrıyor alt bölgem (çat kemiği deidkleri bölüm) Bazende yanma hissi oluyo ama idrar yolları enfeksiyonu gibi değil yan kısımlarda yani iç kısımda değil . Dün kontrolüm vardı kendi doktorum olmadığından başka doktora gittim mecburen doktor bana bebeğin aşırı gelişmesinden bu ağrılar dedi. Bebeğim cuma günü ölçümünde 820 gr yani 27 hafta ağırlığına tekabül ediyo yani cidden fazla kilosu ama gerçekden sebep bu olabilir mi ? Doktora hiç içim ısınmadı ,suyum gelmişti kendi doktorum bana yatış verdi detaylı ultrasona yolladı diyorum bana verdiği cevap
su değildir o akınıtıdır ben enayimiyim akıntı ile suyu ayırt edemicem
hem diyo 1 defa gelmez su arkası gelir onun bende dedim hocam geldi zaten 4-5 defa geldi suyum.
Velhasılı kelam kızlar aranızda bu ağrılaı çeken var mı doktora pekde bi içim ısınmadı kendi doktorumada haftaya bi gidip görüncem benim doktorum candır can

su değildir o akınıtıdır ben enayimiyim akıntı ile suyu ayırt edemicem

Velhasılı kelam kızlar aranızda bu ağrılaı çeken var mı doktora pekde bi içim ısınmadı kendi doktorumada haftaya bi gidip görüncem benim doktorum candır can